Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yok para falan,manidar para isityo valla yaa allam iyilik yap denize at yani devir bosuldu
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Ne edersin açacım hepsiii böyle bunların Bizi de Allah doyurur artık
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl desene yine ağzımız açık kaldı imdi aranızdan bir dondurma ısmarlayack olan yok mu bana
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl alın ya ben bütün dondurmaları size ısmarlarım.haklısın aysumcum hepsi böyle bunların,doycaz bi şekilde manidar buyur bissürü dondurma
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl teşekkür ettim nasıl da canım çekmişmiş bilsen Allah geçmişlerine rahmet etsin diye dua edebilirim ve ettim de
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar yok para falan,manidar para isityo valla yaa allam iyilik yap denize at yani devir bosuldu Dondurmacı enişten mi var sanki Ne edersin açacım hepsiii böyle bunların Aysum anacım o dondurma kaplarında boğarım seni bak haberin olsun
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl Yazar Biliyommm Ama ben senin için kıllarını yolabilirim bunuda sen biliyon mu
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl başkası için kılını kıpırdtmayana ben hiçbirşeyimi kıpırtdatmam
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl senin için ben şimdi yatağı yapim da sen git yat geç oldu artık
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl bende senin çayına uyku hapı atıp o uykusuz günlerin acısını çıkarmanı saglardım
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl kız allah cezanı verecek haaaa.. Yatsana sen beeee... Ugrastık yatak da yaptık sanaaaa... Anladım sen yoğurt yemek istiyorsun... Kap bakimmm kap kap kap kapppp... Kız bi kaşık daha haddiiiiii... Ben sana senin yoğurdunu yedirimmmm
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl lahananın sarmasını isterim. ya gloria sen sor bakalım yogurt benim uykumu getiriyormu
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl lahana sana degil bee banaaa banaaaa sen otur yogurdunu yeee... İçine az da bal katt ha şifa olurrr
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl yaw yemek kokusu mu alıyorum bennnnn???????? yoksa halisinasyon mu koklamaya başladım.....
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl gel kızzzz gül ben senin için soyle guzel bi sofra hazirlimm... Canımmm benim yaaaa Ha bi de uzulme sen bitli domateslerimin domatesleri olsun bitlerini ilk sana yedircemm napalım artık ben de domateslerini yerimmmm
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl zaten bizim için bişey yapman senin için de kek hazırladım ki bana yediresin di mi? Yerim ben senin hazırladıgın kekiiii beeeee
Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 19 yıl bitlerini bana mı yedirecen domateslerin???? ayy canım benim yaaa; kimse benim için bu fedakarlığı yapmazdıı.... aman dedem duymasın; sonra bende istiyorum der; küçücük bit ikimize birden yetmez sonra.......
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.