Φ CrazyAlpar Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 merhaba doslarım... size şimdi size küresel ısınma hakkında neler yapabileceğiniz hakkında bir takım bilgiler vereceğim... 1)ilk olarak tuvalete girdiğimizde suları açık bırakmıyacağız(bırakmasanız iyi olur:))).. 2)topraklara poşet ve şişe gibi atıklar atmamalıyız.. 3)ormanlarımızı yakmayıp geleceğimizi mahvetmeyelim !!!! Şimdi size sorum böyle şeyleri yapmassak nasıl yaşayacağız??? Yorum yaparsanız sevinirim... Alıntı
Φ Kemend Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Direnenlere gülümseyip acilen nükleer enerjiye geçmeliyiz. Nükleer enerji küresel ısınmaya hiç bir katkı sağlamaz. Nükleer enerji geleceğin enerjisidir. Alıntı
Φ aysegull Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2010 Herkes doğayı korusun... Ağaçlar kesilmesin... Su tasarrafu yapılsın.. Atıklar doğaya atılmasın .. vs. vs. Alıntı
Φ nakiram Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2010 merhaba doslarım... size şimdi size küresel ısınma hakkında neler yapabileceğiniz hakkında bir takım bilgiler vereceğim... 1)ilk olarak tuvalete girdiğimizde suları açık bırakmıyacağız(bırakmasanız iyi olur:))).. 2)topraklara poşet ve şişe gibi atıklar atmamalıyız.. 3)ormanlarımızı yakmayıp geleceğimizi mahvetmeyelim !!!! Şimdi size sorum böyle şeyleri yapmassak nasıl yaşayacağız??? Yorum yaparsanız sevinirim... Elbette güzel yaşayacaz Ancak tasarruf alışkanlıkların bireylere verilmesi şart, bunun ailede başlayıp okulda devam edeceğine inanıyorum, Çöpün yerinin neresi olduğu belli geri dönüşüm malzemeleri içinde aynı şey geçerli bu konuda da iş aile ve okula düşüyor diye düşünüyorum, Orman konusunda bir şey yok o yanacak, Birileri zengin olsun diye yanacak, İki akılsız, düşüncesiz önem vermediği için yanacak, Ormana verilen zararların cezası caydırıcı bile olmadığı için yanacak, Ama sonuç olarak yanacak, eğitimsiz olduğumuz için yanacak..... Alıntı
Φ turakturak Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 ben yılda birkez yıkanıyorum böylece az su tüketiyorum Alıntı
Φ jinkazama Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2013 Devletler birliği kyoto anlaşmasına uysa yeterli olacak ama başta amerika olmak üzere bu anlaşmaya uymuyor. Kullanılan parfüm miktarı azaltılmalı Arabalara susturucu egzoz takılmalı sigara içilmemeli en azından az içilmeli savaşlar olmamalı orman yangınlarına çare bulunmalı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.