Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 medet sizden moderatörlerim.... yahu ben özel mesaj atamıyorum ... kendi şahsi beceriksizliğimden mi yoksam bozdum mu forumumu? yardım etseniz bi el atsanız...
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Selam nazanozkan, dün aksam üzerinden beri ayni sorun hepimizde var sanirim.. bugün bakarlar, düzelir sanirim. selamlar
Φ wherthus Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Evet aynı sorunu bende yasadım.Admin ilgilenmiştir sanırım...
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Admin Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Sorun yok artik... Ozel mesaj gonderebilirsiniz...
Φ mystic river Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 foruma girdiğimde yeni mesajınız var diyor,ekranda asistanım yeni öm veya mesajınız yok diyor ,giriyorum bakıyorum mesaj yok ama yukarıda var diye gösteriyor...Forum sayfasında geçmiş bir zamanı gösteriyor...
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yaklaşık 1 ay önce öm almamak için kutumu ayarlardan kapattırmıştım.. şimdi ayarları eski haline getiriyorum yine de ne öm alabiliyorum ne de atabiliyorum.. ilgilenirseniz sevinirim..
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yaklaşık 1 ay önce öm almamak için kutumu ayarlardan kapattırmıştım.. şimdi ayarları eski haline getiriyorum yine de ne öm alabiliyorum ne de atabiliyorum.. ilgilenirseniz sevinirim.. gerek kalmadı..düzeldi..
Önerilen İletiler