Φ Aries Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2010 Dünya güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık... Yaşarken temiz kalsaydık ölünce yıkanmazdık ..! Necip Fazıl Kısakürek Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2010 Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir. Dan Brown Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2011 Sen beni sevmedin ya, ben gidip herkesi sevdim ve herkese böldüm kendimi... Herkese az az düştüm ve kimseye yetmedim. Murathan Mungan Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2011 İnsanlar sevdikleri şeyi yok etmeye, daha sonra da yok ettikleri şeyi yeniden sevmeye ve değer vermeye meraklıdırlar... Donald Walsch Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2011 Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz. [W. Butler] Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 Napoleon'un bir sözü... Şöyle diyor..; "Dünyanın çok acı çektiğini görüyorum. Ama bunun nedeni, kötü insanların uyguladığı şiddet değil, iyi insanların suskunluğu." Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2011 "Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin". Bukowski Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Bir köpekle dost olman iyidir. Çünkü bu seninde bir köpek olduğunu göstermez. Dost...unun sana bir köpeklik yapması ise güzeldir. Çünkü bu dostunun bir köpek olduğunu gösterir. L.N Tolstoy Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 "Mutlu edemeyeceksen, meşgul de etmeyeceksin." Özdemir Asaf Alıntı
Φ nurmira Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Hiçbirşey için BENİMDİR deme sadece YANIMDADIR de çünkü ne altın,ne toprak,ne sevgili,ne hayal,ne ölüm,ne huzur nede keder... daima seninle kalmaz H.LAWRENCE Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. 'Yürüyeceğim' de, bas ve yürü !! Necip Fazıl Kısakürek Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 Daha ileriye ulaşman için bir kaç adım geri gitmeyi öğrenmelisin. Çünkü en ileri sıçrayışlar, iki adım geriden başlar.. Geothe Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2011 Şu hayatı öyle yaşa ki kendi kendini alkışlayasın! İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2011 Kimi kişiler henüz benliklerini bulamadıklarını söylerler ama benlik insanın bulduğu değil oluşturduğu şeydir. Thomas Szasz Alıntı
Φ mavische Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 İnsanlar seni, istedikleri kadar bilsinler, ama kendi kendini aldatabilir misin? Tolstoy Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 Ancak her şeyi kaybettikten sonra, her şeyi yapabilecek kadar özgür olursun… ---(Tyler Durden)__ (Arap Dünyasında direnen tüm insanlara saygıyla...) Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2011 Gerçek arkadaş sağlık gibidir. Değeri ancak o yok olunca anlaşılır. CERVANTES Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Kişilikli olmak,kimse görmediği zamanda doğru olanı yapmaktır.. Süper bir paylaşım ,harika bir söz...teşekkürler.. Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gerçek arkadaş sağlık gibidir. Değeri ancak o yok olunca anlaşılır. CERVANTES Teşekkürler ,ne kadar anlamlı söz, düşününce değeri ortaya çıkıyor ...tango Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Ancak her şeyi kaybettikten sonra, her şeyi yapabilecek kadar özgür olursun… ---(Tyler Durden)__ (Arap Dünyasında direnen tüm insanlara saygıyla...) Muhteşem bir paylaşım...teşekkürler ....tango Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 İnsanlar seni, istedikleri kadar bilsinler, ama kendi kendini aldatabilir misin? Tolstoy Evet bir insanı en iyi kendisi tanır...güzeldi paylaşım...tango Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Kimi kişiler henüz benliklerini bulamadıklarını söylerler ama benlik insanın bulduğu değil oluşturduğu şeydir. Thomas Szasz Evet benlik oluşturmak için çok gayret gerekir..eğitilmelidir ruh...tango Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Şu hayatı öyle yaşa ki kendi kendini alkışlayasın! İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe Ben bütün bunları yapan biri olarak çok mutluyum teşekkürler bu güzel söze..ve sanat denen güzelliğe gönülden....tango :clover: Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Daha ileriye ulaşman için bir kaç adım geri gitmeyi öğrenmelisin. Çünkü en ileri sıçrayışlar, iki adım geriden başlar.. Geothe Gerçek payı çok doğru bir söz,yükseklere de aşağılardan çıkılır...teşekkürler paylaşıma....tango Alıntı
Φ tango Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 Hiçbirşey için BENİMDİR deme sadece YANIMDADIR de çünkü ne altın,ne toprak,ne sevgili,ne hayal,ne ölüm,ne huzur nede keder... daima seninle kalmaz H.LAWRENCE Evet davetsiz misafirdirler ne zaman gelecekleri ve de gidecekleri asla bilinmez...teşekkürler ...tango Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.