Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2010 14 yıl Yazar Dünya güzel olsaydı, doğarken ağlamazdık... Yaşarken temiz kalsaydık ölünce yıkanmazdık ..! Necip Fazıl Kısakürek
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2010 14 yıl Yazar Başarmak zordur, Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma, Yokuş aşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir. Dan Brown
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2011 14 yıl Sen beni sevmedin ya, ben gidip herkesi sevdim ve herkese böldüm kendimi... Herkese az az düştüm ve kimseye yetmedim. Murathan Mungan
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2011 14 yıl Yazar İnsanlar sevdikleri şeyi yok etmeye, daha sonra da yok ettikleri şeyi yeniden sevmeye ve değer vermeye meraklıdırlar... Donald Walsch
Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2011 14 yıl Yazar Haddini bilmedikten sonra çok şey bilmek birşeye yaramaz. Suskunluk kimseyi yanıltmasın, Çünkü susan konuşursa kimse kaldıramaz. [W. Butler]
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2011 14 yıl Napoleon'un bir sözü... Şöyle diyor..; "Dünyanın çok acı çektiğini görüyorum. Ama bunun nedeni, kötü insanların uyguladığı şiddet değil, iyi insanların suskunluğu."
Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2011 14 yıl Yazar "Sırtından vurana kızma, ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma, onu insan yerine koyan yine sensin". Bukowski
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 14 yıl Yazar Bir köpekle dost olman iyidir. Çünkü bu seninde bir köpek olduğunu göstermez. Dost...unun sana bir köpeklik yapması ise güzeldir. Çünkü bu dostunun bir köpek olduğunu gösterir. L.N Tolstoy
Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 14 yıl Hiçbirşey için BENİMDİR deme sadece YANIMDADIR de çünkü ne altın,ne toprak,ne sevgili,ne hayal,ne ölüm,ne huzur nede keder... daima seninle kalmaz H.LAWRENCE
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 14 yıl Yazar Tereddüt edersen bacakların seni taşımaz. 'Yürüyeceğim' de, bas ve yürü !! Necip Fazıl Kısakürek
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 14 yıl Yazar Daha ileriye ulaşman için bir kaç adım geri gitmeyi öğrenmelisin. Çünkü en ileri sıçrayışlar, iki adım geriden başlar.. Geothe
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2011 14 yıl Yazar Şu hayatı öyle yaşa ki kendi kendini alkışlayasın! İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2011 14 yıl Kimi kişiler henüz benliklerini bulamadıklarını söylerler ama benlik insanın bulduğu değil oluşturduğu şeydir. Thomas Szasz
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 14 yıl İnsanlar seni, istedikleri kadar bilsinler, ama kendi kendini aldatabilir misin? Tolstoy
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2011 14 yıl Ancak her şeyi kaybettikten sonra, her şeyi yapabilecek kadar özgür olursun… ---(Tyler Durden)__ (Arap Dünyasında direnen tüm insanlara saygıyla...)
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2011 14 yıl Yazar Gerçek arkadaş sağlık gibidir. Değeri ancak o yok olunca anlaşılır. CERVANTES
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl Kişilikli olmak,kimse görmediği zamanda doğru olanı yapmaktır.. Süper bir paylaşım ,harika bir söz...teşekkürler..
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl Gerçek arkadaş sağlık gibidir. Değeri ancak o yok olunca anlaşılır. CERVANTES Teşekkürler ,ne kadar anlamlı söz, düşününce değeri ortaya çıkıyor ...tango
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl Ancak her şeyi kaybettikten sonra, her şeyi yapabilecek kadar özgür olursun… ---(Tyler Durden)__ (Arap Dünyasında direnen tüm insanlara saygıyla...) Muhteşem bir paylaşım...teşekkürler ....tango
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl İnsanlar seni, istedikleri kadar bilsinler, ama kendi kendini aldatabilir misin? Tolstoy Evet bir insanı en iyi kendisi tanır...güzeldi paylaşım...tango
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl Kimi kişiler henüz benliklerini bulamadıklarını söylerler ama benlik insanın bulduğu değil oluşturduğu şeydir. Thomas Szasz Evet benlik oluşturmak için çok gayret gerekir..eğitilmelidir ruh...tango
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl Şu hayatı öyle yaşa ki kendi kendini alkışlayasın! İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir. Goethe Ben bütün bunları yapan biri olarak çok mutluyum teşekkürler bu güzel söze..ve sanat denen güzelliğe gönülden....tango :clover:
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl Daha ileriye ulaşman için bir kaç adım geri gitmeyi öğrenmelisin. Çünkü en ileri sıçrayışlar, iki adım geriden başlar.. Geothe Gerçek payı çok doğru bir söz,yükseklere de aşağılardan çıkılır...teşekkürler paylaşıma....tango
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2011 14 yıl Hiçbirşey için BENİMDİR deme sadece YANIMDADIR de çünkü ne altın,ne toprak,ne sevgili,ne hayal,ne ölüm,ne huzur nede keder... daima seninle kalmaz H.LAWRENCE Evet davetsiz misafirdirler ne zaman gelecekleri ve de gidecekleri asla bilinmez...teşekkürler ...tango
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.