Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sevgili Dostlarım, Forumdaşlarım. Bir Seneyi Aşkın bir Sürenin Ardından, Bir Merhaba Diyebilmek Bu Kadar Zor Olmamalı İdi, Biliyorum. Lakin, İlk Adımlarını Atacak Olan Bir Bebeğin Heyecanını Taşıyorum Yüreğimde. Ümit ve Kaygı yı, Birarada Hissediyorum. Hepinizi, Hasret ve Özlem ve Muhabbet Dolu Bir Yürek ile Kucaklıyorum. Yokluğum ( Bilhassa, Sessizce ve Hoşcakal Diyemeden Gidişim ) Adına Tüm Sevdiklerimden Özür Diliyorum. Ne Söyleseniz Kabulumdur. Yalnızca Şu Kadarını Biliniz ve İnanınız ; Bu Bizim Seçimimiz Değildi, ve İktidarımız Dahilinde Olmadı. Tüm Dostlardan Biraz Hoşgörü ve Anlayış Bekliyorum. Sevgili Mavi Olmayan Gökyüzü , Sevgili Dayı , Sevgili TengeriinBoşig Sevgili Sarıgöl Sevgili Vesade , Sevgili Mimoza , Sevgili Tarafsız , Sevgili Bilimselci , Sevgili Dipnot , Sevgili Xprensesx Sevgili Senyour , Sevgili Evaporit , Sevgili Artropod , Sevgili Reşha , Adı Bende Saklı Birçok Dostum ve Yalnızca, Şahsıma Birtek Tebrik Mesajı Bırakabilmek için Foruma Üye Olup, Zamanının En Çok Okunan ve İzlenen Başlığı Olan, ''Burada Her Soruya Cevap Verilir'' Başlığının (Son İleti) Kapanışını Gerçekleştiren, Sevgili İSLAM Hepinizi Çok Özledim. Ve Sizler e Merhaba Diyebileceğim Günü Sabırsızlıkla Bekledim. Lütfen Bu Selam ımı da Bu Mana da Kabul Buyurunuz... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz yeniden sayın birvarmışhiçyokmuş Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Ben aslında bu tanışma bölümüne falan hiç uğramam ama "Bir Varmış Hiç Yokmuş" adını duyunca, hemen giriverdim... Zamanında sağlam ve belki de sert tartışmalarımız oldu ama hoş geldin tekrardan Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz yeniden sayın birvarmışhiçyokmuş Sevgili Cloud ; İlk İleti, İlk Hoşgeldin ve İlk Tebessüm. İnanın, Hiç Değişmemişsiniz. Hoşgörü ve Anlayış Denilince İlk Akla Gelebilecek Kişiden, İlk Mesajımı Aldığıma İnanamıyorum. İnanın Bu Benim Adıma Bir Onur dur. Yinede, Siz'e Hep Sormak İsteyipde Soramadığım Bir Soru yu, Hemen Şimdi Burada Sormak İstiyorum ; Acaba Neden Sizinle Birlikte (İletişim Kuruyor) iken, Kendimi Bir Yönetici İle Konuşuyor gibi Hissetmiyorum. Yönetici Dediğin Biraz Mesafeli ve Resmi olur Zannerdim,Sizi Tanıyana Dek. Nereden Geliyor, Bu İçtenlik, Bu Tevazu, Bu Hamiyet. Sizi Temin Ederim Sevgili Cloud ; Siz Burada Olduğunuz Sürece Ben Kendimi Hep Huzurlu ve Güvende Hissettim ve Hissedeceğim. Ne Diyelim, Allah Başımızdan Eksik Etmesin. (Daha da Önemlisi Dostluğunuzuda Kaybettirmesin) Bu Nazik İletiniz Adına Size Çok ama Çok Teşekkür Ederim. Hoşbulduk Sevgili Cloud. Saygılarımla. Doğan Gülbudak. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Ben aslında bu tanışma bölümüne falan hiç uğramam ama "Bir Varmış Hiç Yokmuş" adını duyunca, hemen giriverdim... Zamanında sağlam ve belki de sert tartışmalarımız oldu ama hoş geldin tekrardan Sevgili TengeriinBoşig ; Bilirsiniz, Bazen Bir Cümle, Hatta Bir Kelime Değiştirir Herşeyi. Sihirli Bir Fırça İle Boyanır, ve Pembeye Dönüşür Yaşam ın Tüm Renkleri. Evet. Siz ve Ben. Mazide Pek Çok Cephede Yer Aldık Birlikte, Bazen Omuz Omuza, Ama Sıklıkla Göğüs Göğüse. Lakin Sizi Temin Ederim, Bir Sözcük, Bir Merhaba, Bir Hoşgeldin Yetiverdi Bu Tabloyu Yeniden Boyamaya. Hem de Ümid in Rengi ne , Maviye ... Hoşbulduk Sevgili TengeriinBoşig. Hakikaten, Hoşbulduk... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz yeniden... Sevgili Radya ; Bu Ne Şereftir Böyle. Bizim İçin Ne Büyük Onur dur Bu. Tevazuya Bakın ki, Forumun Dört Bir Yanını Etkisi Altına Almış, Dört Yüz e Yakın Rep i Hanesine Katmış, Bir Forum Efsane si Olmaya Namzet , Sevgili RADYA Tarafından Selamlanıyorum, Hoşgeldiniz Mesajı Alıyorum. Artık Kimse Duramaz Önümde. Ben Bu Coçkuyla Bir Sene Daha Yazarım Bu Forumda. Sevgili Radya, Biraz Mizahi bir Üslup İle Hissettiklerimi Hissettirmeye Çalıştım. Umarım Kızmamışsınızdır. Ama Şaka Bir Yana, Sizin İsminizi Öyle Forumun Taa Üstünde, Hemde En lerin En Üstünde Görünce, Vallahi Gıpta Etmiştim İçimden. Hani Hep Sahip olmak istediğiniz Bir Arabayı, Kendi Aracınızın Yanına Park Etmiş Olarak Görürsünüzde, Bi Tuhaf Olursunuz Ya, Onun Gibi Mesela. Birkaç Gündür Gizli Girip Çıkıyordum Foruma, Şöyle Göz Ucuyla Bakıp Kayboluyordum Hemen. (Neden Böyle Davrandığımı Belki Anlatabilirim de, Şimdilik Biraz Daha Isınmam Gerek Sanırım) Çekiniyordum işte Birşeylerden, Ama Sizi Temin Ederim Sevgili Radya , İlk Hoşgeldin Mesajları İçerisinde Sizin Adınızı Görünce, ''Tamam'' Dedim. Cesaretlendim, Parmaklarım Titremeden Klavye Üzerinde Gezinmeye Başladı. Hani Kötü Bir Süpriz ile Karşılaşsam, Olur Ya, Eski Hasımlarımdan Biri Çıkpda Beni Baştan Bezdirecek İki Çift Laf Etse , Ben Baştan Ne Diyeceğimi Ezberlemişim Zaten ; ''Beni Adıyla Sanıyla, Namı Değer RADYA Karşılamış, Hoşgeldin Demiş, Sen de Kim Oluyorsun Arkadaşım '' Diyeceğim. Her Neyse Çok Uzattım Sanırım. Kusuruma Bakmayın. Sözün Özü ; Hoşbulduk Sevgili RADYA. İyiki Siz i Bulduk. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 hoşegeldiniz yine yeniden merhaba diyerek gelişiniz foruma renk katacak eminim.. Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sayfayı açtığım zaman aslında çok güzel şeyler yazmak istedimm ...fakatt ....yine kaldı yarınaaa .......Hoşgeldinizz!!!!! Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 hoşegeldiniz yine yeniden merhaba diyerek gelişiniz foruma renk katacak eminim.. Sevgili gun.dem ; Merhaba. Nasılsınız ? Ben Bu Çiçek Verme İşini Bir Keresinde Öğrenmiştim Ama Şimdilerde Yine Başa Sarmışım. Artık Kusura Bakmayın. Fakat Aslında Biliyormusunuz ? Avucunda Fidan Yetiştirecek Kadar Özel Birine, Sanırım Çiçek Biraz Sönük Kalırdı. Ve Yine Düşünüyorum da Avuç İçi Bu Kadar Sıcak Olan Bir İnsan ın Yüreği Nasıl Tutuşur. Ve Bu Nazik Karşılmanız Adına, Bir Söz Veriyorum yine Sizin Adınıza ; O Fidan ı, Kalbinizdeki Gülistan da Yeşertmek Adına, Ab ı Hayat olan Can Suyu Tükenirse Birgün, Biz, Dolmuş Bir Çift Göz Olur Bekleriz, Bir Kaç Damla Gözyaşına Kanmazsa Diye, Kapkara Bir Bulut Olur Bekleriz. Çiçek Yerine Bir Deneme Kaleme Aldım Sizin İçin. Kabul Buyurunuz. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sevgili gun.dem ; . . . Saygılarımla. Doğan Gülbudak bu inceliğiniz karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum.. çok teşekkür ederim.. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sayfayı açtığım zaman aslında çok güzel şeyler yazmak istedimm ...fakatt ....yine kaldı yarınaaa .......Hoşgeldinizz!!!!! Sevgili Rina ; Yarınlarımız Olmasa, Bugünümüzden Ne Bekleyebilirdikki ? Ümid Edecek Neyimiz Kalırdı ? Çok Güzel Şeyler Yazmak İstediğinizi Söylediniz Ya İşte. Bundan Değerli, Ne Olabilir Aslında. Bir Hediye nin Değeri, Taşıdığı Kıymeti İtibari ile Değil, Sunan Kişinin İçtenliğiyle Ölçülebilir Ancak. Anneler Gününde Annesine Hiçbir Hediye Alamamış, Ve Annesinin Gözünün İçine Bakarak ; Elimde Olsa Sana Dünyanın En Güzel Hediyesini Vermek isterdim, Ama Şimdilik Bir Öpücük den Başka Hiçbir Şeyim Yok Diyen Bir Çoçuk, Siz ce de o Gün Yeryüzünde Anneler e Verilmiş Tüm Hediyelerden Daha Güzel Bir Hediye Vermiş Olmaz mı Anneciğine ? Ben Sizin Bu Nazik Mesajınızı da İşte Bu İçtenlikle ve Bu Samimi Duygular Eşliğinde Kabul Ediyorum. Yarın, Hiç Bir Şey için Borçlu Değilsiniz. Hoşbulduk Sevgili Rina ... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sevgili Doğan Gülbudak, Hepimizin biraz daha sevgiye,saygıya,empatiye...ihtiyaç duyduğu tatışma arenasına tekrar tekrar hoşgeldiniz.Varlığınız bana yalnız olmadığımı net cümlelerle dile geitiriyor.Teşekkürler yüreği ve kendi güzel insan! Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sevgili Dostlar ; Neyi Merak Ediyorum Biliyormusunuz ? Düzeltiyorum. Kim i Merak Ediyorum Biliyor musunuz ? Haydi Tahmin Edin Bakalım ; Bu Forum un En Sevimli, En Kibar, En İçten, En Karşılıksız, En Samimi, En Canayakın, En Anlayışlı, En Duyarlı, En Terbiyeli, En Saygın, En Sevilen, Hanım Efendi si ni. Hemen Anladınız Değil mi Kim Olduğunu. Öyleyse, Söyleyin Nerede Bulabilirim O'nu ..? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sevgili Dostlar ; Neyi Merak Ediyorum Biliyormusunuz ? Düzeltiyorum. Kim i Merak Ediyorum Biliyor musunuz ? Haydi Tahmin Edin Bakalım ; Bu Forum un En Sevimli, En Kibar, En İçten, En Karşılıksız, En Samimi, En Canayakın, En Anlayışlı, En Duyarlı, En Terbiyeli, En Saygın, En Sevilen, Hanım Efendi si ni. Hemen Anladınız Değil mi Kim Olduğunu. Öyleyse, Söyleyin Nerede Bulabilirim O'nu ..? Saygılarımla. Doğan Gülbudak İnanamıyorum. Kelimenin Tam Anlamı İle, İnanamıyorum. O Aradığım Dostum, Meğerse Ben Yukarıdaki İletimi Kaleme Alırken, Benimle Aynı Anda, Aynı Dakika da, Bana Hoşgeldin Mesajı Yazıyormuş. Düşünebiliyormusunuz. Yaklaşık Bir Haftadır Foruma Uğramayan o Güzide insan, Meğer Benim Tam da Kendisini Ararken, ve Forum da ki Diğer Dostlara da Nerede olduğunu Sormak İçin bir Özlem Mesajı Hazırlıyorken, O da Sanki, Gönül Telgrafının Diğer Ucunda Aynı Duyguları Hissediyormuşcasına Şahsıma Hoşgeldin Yazısı Hazırlıyormuş. İnanamıyorum Demiştim Ya ; Artık İnanıyorum. Sevgili Mavi Olmayan Gökyüzü, Sana ve Dostluğuna... Saygılarımla. Doğan Gülbudak 1 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 İnanamıyorum. Kelimenin Tam Anlamı İle, İnanamıyorum. ....Saygılarımla. Doğan Gülbudak Ben de inanamıyorum. Ben miyim bu! Ama beni bu forumda sevmezler ki. Ben burada pek olamıyorum,inanın yemeği beklerken ancak uğrayabildim.Sizi gelince burada görmek çok güzeldi. Zaten sizin mesajınızı okumak için gelmiştim. Çok teşekkür ederim sevgili dostum. Sefalar getirdin. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Bu ne sıcaklık, bu ne güzellik böyle.Hoşgeldin diyorum bu güzelliği hissettirene... Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Ben de inanamıyorum. Ben miyim bu! Ama beni bu forumda sevmezler ki. Ben burada pek olamıyorum,inanın yemeği beklerken ancak uğrayabildim.Sizi gelince burada görmek çok güzeldi. Zaten sizin mesajınızı okumak için gelmiştim. Çok teşekkür ederim sevgili dostum. Sefalar getirdin. Sevgili Mavi Olmayan Gökyüzü ; Diyorsunuz ki; Ama beni bu forumda sevmezler ki. İşte Buna Kesinlikle İnanmıyorum (Hem İnanmıyor, Hem de İnanmak İstemiyorum) Ve Kimseninde Buna İnanacağınıda İnanmyorum. Yani Sen Ne Dersen De Sevgili Mavi, Kimseyi ''Senin Sevilmediğine'' İnandıramazsın. Hem, Nereden Çıkarıyorsun Böyle Arabesk Öngörüleri. Seni Sevmeyecek Bir İnsan Ancak İki Durum da Var Olabilir ; Ya O İnsan, Hiç Sevmemiş, Sevilmemiş ve Sevmek Nedir Bilmemiş Yaşamamış Biridir. Ya da , Hayatta İken Organ Başışı Yapmak İstemiş, Fakat Yanlışlıkla Kalbini Aldırmış Biridir. Bence Forumumuzda Böyle Biri Yoktur. Dolayısı ile Mavi Olmayan Gökyüzü nü Sevmemek Diye Bir Şey de Yoktur. Olmamalıda. Bir de ''Benmiyim Bu Kişi'' Diye Bir Şaşkınlık Yaşamışsın. O Konuda da Bir Çift Sözüm Olacak ; O Kişi Gerçekten Sensin. Ama Aslında Sen Değilsin. Hiç Şaşırma Sevgili Mavi. Şaşılacak Birşey Yok Aslında. Aşık Veysel Ne Güzel Söylemiş ; Güzelliğin On Para Etmez Şu Bendeki Aşk Olmasa, Eylenecek Yer Bulamaz Gönlümdeki Köşk Olmasa. Yani Söylemem O ki ; Kimsenin Seni Böyle Görmesine, Bu Sıfatlarla Nitelendirmesine Gerek Yok, Hatta Senin Bile Aynada Kendini Böyle Görememiş Olman Ehemmiyetli Değil, Sen Benim Gözüm de Böylesin. Bu Gözler Nurunu Kaybetmedikçe, Hep Böyle Kacaksın… Haşiye; ‘’Sevgili Mavi Olmayan Gökyüzü İle Şahsım Arasındaki Münasebet, Saygı ve Sevgi Çerçevesinde Çizilmiş Bir Kartpostal Olarak Nitelendirilebilir. Bir Kar Tanesi Kadar Beyaz, Bir Yağmur Damlası Kadar Berrak tır. Harici Hiç Manayı Barındırmaz İhtiva Etmez.’’ Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sevgili Cloud ; İlk İleti, İlk Hoşgeldin ve İlk Tebessüm. . . Teşekür ederim sayın Birvarmışhiçyokmuş Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Doğan abi..merhaba..safa geldin..güzellikler getirdin.. Hadi gel Din bölümüne.. kaldığımız yerden devam.. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Doğan abi..merhaba..safa geldin..güzellikler getirdin.. Hadi gel Din bölümüne.. kaldığımız yerden devam.. Sevgili Dayı ; Seni Görmek, Varlığını Hissetmek Ne Güzel. Din Bölümüne Geleceğim Elbet. Ama Önce Biraz Egzersiz Yapmam Gerekmiyor mu Sencede ? Birde Sevgili Dayı ; Ne Var Biliyormusun, Belki İnanmıyacaksın Ama. Münazara (Tartışma) Yerine, Günlerimi Haftalarımı Aylarımı Yalnızca Münakaşa ya Ayırmak Yordu Beni. İlim Yok, İrfan Yok, Felsefe Yok, Bilgi Yok, Tecrübe Yok, Paylaşmak Yok, Anlamak Yok, Anlatmak Yok, Anlaşmak Yok, Ortak Payda Yok, Yok Yok Yok. Buna Kim Daha Fazla Dayanabilirdi Bilemiyorum, Ama Ben Dayanamadım. (Lakin Kesinlikle Yokluğumun Asıl Sebebi Bu Değildir.) Pekiyi Buna Pes Etmek Denilebilir mi ? Bilemiyorum. Ama Şunu Söyleyebilirim ki, Yaşamımımda Hiç Bir Şey Değişmedi. Yani Hayata Bakışım. Risale i Nur İle İlişkim. Cemaatıma Yakınlığım, Sadakatim. Üstad ıma Talebe Olmaklığım. Şirk e ve Ateizm e Karşı Duruşum. Hatta Dinsizlikle Olan Mücadelem ve Savaşım. Hiç Değişmedi. Yalnızca Vücud Elbisesini Giydi. Canlandı. Hayat Buldu. Her Ne İse. Dini Konular Bölümünü Şimdilik Sen İdare Et. Canın Sıkılırsa, Yalnızlık Çekersen, Dar Alanda Kısa Paslaşmalar da Yapabiliriz. Benim (Sanal Ortamda) Tarzım da Küçük Reformlar Olmuş Olabilir. İpucu ; Elimdeki Kılınç ı Kın ına Sokmayı Öğrendim Artık. Yani, Mükemmel Bir Savaşcı Olmaya Çalışırken, Barış ı, Huzur u Unuttuğumu Anladım. Yumruklarım O Kadar Sıkı Biçimde Kenetlenmişdiki, Tokalaşmak İçin Avucumu Açamaz Olmuştum. Şimdi Mazideki 650 İletimi Okuyorumda ; Yüzlerce Kez Meydan Okumuşum, Hemde Yüzlerce Kişiye Birden. ''Cesaret i Olan Çıksın Karşıma'' Cümlesini Neredeyse Her On İletimden Birinde Final Yapmışım. Sanki, Karşımdaki Herkesle Benimle Tartışmaktan Çekinecek Duruma Getirene Kadar Zorlamak İstercesine Mücadelelere Girişmişim. Dedim Ya , Her Ne İse. Sevgili Dayı, Eğer Sen Benim Yanımda Olmaya Söz Verirsen, Yani Bana Mukayyet Olabilirsen, Omuz Verirsen, Destek olursan, Dini Konularda Yakında Birlikte Olabiliriz. Ne Dersin ? Haa. Bu Arada Unuttumadan. Hoş Bulduk. Safa Bulduk Efendim... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Doğan abi.. Ademe hadi çık cennetimden dendiğinde Adem babamız kaç yaşlarındaydı.. Hem Risalei Nur oku hem çekingenlik yap Din bölümüne gelme..olmadı abi.. Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Bu ne sıcaklık, bu ne güzellik böyle.Hoşgeldin diyorum bu güzelliği hissettirene... Sevgili Fuzuli ; Bu Güzelliği Hissettiren, Sizin Güzel Gören Gözünüz, Bakışınız dır. Hoş Bulduk Diyor ve Ekliyorum ; Bizi Tekrar Aranıza Kabul Etmeniz Adına Sonsuz Teşekkürler Size. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Sevgili Rina ; Yarınlarımız Olmasa, Bugünümüzden Ne Bekleyebilirdikki ? Ümid Edecek Neyimiz Kalırdı ? Çok Güzel Şeyler Yazmak İstediğinizi Söylediniz Ya İşte. Bundan Değerli, Ne Olabilir Aslında. Bir Hediye nin Değeri, Taşıdığı Kıymeti İtibari ile Değil, Sunan Kişinin İçtenliğiyle Ölçülebilir Ancak. Anneler Gününde Annesine Hiçbir Hediye Alamamış, Ve Annesinin Gözünün İçine Bakarak ; Elimde Olsa Sana Dünyanın En Güzel Hediyesini Vermek isterdim, Ama Şimdilik Bir Öpücük den Başka Hiçbir Şeyim Yok Diyen Bir Çoçuk, Siz ce de o Gün Yeryüzünde Anneler e Verilmiş Tüm Hediyelerden Daha Güzel Bir Hediye Vermiş Olmaz mı Anneciğine ? Ben Sizin Bu Nazik Mesajınızı da İşte Bu İçtenlikle ve Bu Samimi Duygular Eşliğinde Kabul Ediyorum. Yarın, Hiç Bir Şey için Borçlu Değilsiniz. Hoşbulduk Sevgili Rina ... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Sevgi karanlık bir akşamda yakılan bir mum gibidir.... Sevenlere yol gösterir ama ileride ne olacağını söyleyemez.... Öyle bir mum seçki varacağın yere kadar yansın... Uzaklık insanın içindeki yalnızlıkta gizlidir, zaman sadece yenilgidir.... Eğer birinin yanında olmasını istiyorsan, sadece düşün o hep seninledir.... Rina bunu niye yazdi şimdii, demekle haklısınız...demekki bir yılda olsa forumdan uzaklaşmanız sevgiden hiç bir şey kaybetirmemişşş.... Sizi ayrıca bu konuda kutluyorumm...her zaman savunduğum ve uyguladığimm bir düşüncem vardır baziları tarafından yalnış anlaşılmış fakat ben yine aynı düşüncede yoluma devam etmişimdir.. Korku bahçesinde asla sevgi yeşermezzz...haydı dostlar yüreğinizi koyun ortaya......alan alır alamayanda yolda kalır ..... İçten ve samimi olmassakk paylaşımlarda bulunamayız kii...eger biz bir aileysek paylaşacağız ....ama dogru ama yalnışşş.... Her paylaşımın içinde bir emek var ....emeğe değer vermessek bir teşekkuru bile çok görürsek ne anlamı var böyle forumlarınnn... Etrafima baktiğim zaman hep ben olmuşuz.... halbuki bize onu öğretmedilerrr bize biz demeyi öğrettilerrr..... Mavime gelince onu bende seviyorum o kendini bilir zatennn...ama bir şey hatırlatmak isterimm deniz kizi duymasınnnn ... Mavim uzulme yaaa forumda beni sevmezlerr alıştım artıkkk....gülüp geçiyorummm.... durun çabuk yazmalıyımmm bu yazımmm kaldı yarına yazısı degillll.... Sevgiyle kalınnnn ama hep böyle kalınnnn.....bir masal başlangıcı gibi birvarmışhiçyokmuş .... ________Rina____ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.