Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

'Diyarbakırspor devletin değil Kürt milletinin takımı'

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer Amerikan'ın sesi radyosuna Kürtçe açıklamalarda bulundu - FERİT ASLAN

DİYARBAKIR - Bursa'da oynanan Bursaspor - Diyarbakırspor maçında ortaya çıkan ve uzun süre Türkiye gündemini meşgul eden olaylar ile ilgili Amerika'nın Sesi Radyosu'na Kürtçe konuşan Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, 20 milyon Kürdün Diyarbakırspor'u desteklemesi gerektiğini söyledi. Çetin, "Biz Devletten yardım isteyemiyoruz. İstediğimiz zaman bize Devlet takımı diyorlar. Biz Devlet takımı değiliz, Diyarbakır'ın ve Kürt Milleti'nin takımıyız" dedi.Amerika'nın Sesi Radyosu'nda yayımlanan bir programa telefon bağlantısı ile katılan ve Kürtçe konuşan Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, Bursa'da oynanan Bursaspor - Diyarbakırspor maçında kendilerine büyük hakaretler yapıldığını belirterek, "Bizim Kürt olduğumuzu biliyorlar. Siyasi ve kötü sloganlar attılar. Diyarbakır'dan gelen seyircilerimizi taşladılar. Kimse bize bu zulmü yapamaz. Bizde çıkıp takımı ligden çekeceğimizi federasyona söyledik. Bundan dolayı Türk basını da olaya çok fazla yer verdi. Çünkü, gördüğümüz zulüm ve mağduriyet ortadaydı" diye konuştu.

-TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR, SANKİ BİZ BAŞKA BİR ÜLKEDEN GELMİŞİZ-

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Sümer, Bursa'ya gittiklerinde maç öncesi sporun kardeşlik olduğunu, sporda siyasetin yerinin olmadığı yönünde beyanlar ve açıklamalar yaptıklarını ifade ederek, "Fakat, onlar organizeli bir şekilde üzerimize geldiler. Türk bayrağını açtılar. Sanki biz başka bir milletten ve başka bir ülkeden gelmişiz. Bize büyük bir zulüm yaptılar" şeklinde konuştu.Maçtan sonra AKP'nin üst düzey yöneticilerinin kendilerini aradığını da söyleyen Sümer, "AKP'li yetkililer, meydana gelen olayı tasvip etmediklerini, yanımızda ve Diyarbakırsporlu olduklarını söylediler" dedi.

-DEVLET TAKIMI DEĞİL, DİYARBAKIR'IN TAKIMIYIZ-

Başkan Sümer ayrıca, Kürtlerden, Süper Lig'de bulunan Diyarbakırspor'a destek vermelerini isteyerek, "Alt yapı ve parasal anlamda büyük sıkıntılarımız var. Kimse bize sahip çıkmıyor. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret ettik. Bazılarının Diyarbakırspor üzerinden oyunlar oynadığını, kısıtlı imkanlarla bugünlere geldiğimizi söyledim. Baydemir bize destek olacağını söyledi. Ama bugüne kadar bir desteğini görmedik. Biz devletten yardım isteyemiyoruz, istesek 'Devletin takımıdır' diyorlar. Biz Diyarbakır'ın takımıyız. Biz Kürt milletinin takımıyız" dedi.Başkan Sümer sözlerini şöyle tamamladı:"20 milyon insanımız var. İnsanlarımızın kulüplerine destek çıkmasını istiyoruz. Bu destek ile kulubümüzün dünyada tanınmasını istiyoruz.

Gönderi tarihi:

Hani 7 den 70 e diye bir tabir vardır , futbolda ülkemiz için maalesef 7 den 70 e herkesin gözdesi olan , çok geniş kitlelere ulaşan bir spor dalı.Spor ve Siyaset... Kesinlikle bir araya gelmemesi gereken iki unsur. Geçmişte yine fulbol sahalarında çok acı tecrübeler yaşandı. Sanırım kimse ders almadı.

Gönderi tarihi:

Hani 7 den 70 e diye bir tabir vardır , futbolda ülkemiz için maalesef 7 den 70 e herkesin gözdesi olan , çok geniş kitlelere ulaşan bir spor dalı.Spor ve Siyaset... Kesinlikle bir araya gelmemesi gereken iki unsur. Geçmişte yine fulbol sahalarında çok acı tecrübeler yaşandı. Sanırım kimse ders almadı.

Dediginize aynen katiliyorum. Simdi ayni sozleri terbiyesizlik yapan Bursaspo taraftarlarina soylemenizi rica ediyorum!

Gönderi tarihi:

'Diyarbakırspor devletin değil Kürt milletinin takımı'

Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer Amerikan'ın sesi radyosuna Kürtçe açıklamalarda bulundu - FERİT ASLAN

DİYARBAKIR - Bursa'da oynanan Bursaspor - Diyarbakırspor maçında ortaya çıkan ve uzun süre Türkiye gündemini meşgul eden olaylar ile ilgili Amerika'nın Sesi Radyosu'na Kürtçe konuşan Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, 20 milyon Kürdün Diyarbakırspor'u desteklemesi gerektiğini söyledi. Çetin, "Biz Devletten yardım isteyemiyoruz. İstediğimiz zaman bize Devlet takımı diyorlar. Biz Devlet takımı değiliz, Diyarbakır'ın ve Kürt Milleti'nin takımıyız" dedi.Amerika'nın Sesi Radyosu'nda yayımlanan bir programa telefon bağlantısı ile katılan ve Kürtçe konuşan Diyarbakırspor Başkanı Çetin Sümer, Bursa'da oynanan Bursaspor - Diyarbakırspor maçında kendilerine büyük hakaretler yapıldığını belirterek, "Bizim Kürt olduğumuzu biliyorlar. Siyasi ve kötü sloganlar attılar. Diyarbakır'dan gelen seyircilerimizi taşladılar. Kimse bize bu zulmü yapamaz. Bizde çıkıp takımı ligden çekeceğimizi federasyona söyledik. Bundan dolayı Türk basını da olaya çok fazla yer verdi. Çünkü, gördüğümüz zulüm ve mağduriyet ortadaydı" diye konuştu.

-TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR, SANKİ BİZ BAŞKA BİR ÜLKEDEN GELMİŞİZ-

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Sümer, Bursa'ya gittiklerinde maç öncesi sporun kardeşlik olduğunu, sporda siyasetin yerinin olmadığı yönünde beyanlar ve açıklamalar yaptıklarını ifade ederek, "Fakat, onlar organizeli bir şekilde üzerimize geldiler. Türk bayrağını açtılar. Sanki biz başka bir milletten ve başka bir ülkeden gelmişiz. Bize büyük bir zulüm yaptılar" şeklinde konuştu.Maçtan sonra AKP'nin üst düzey yöneticilerinin kendilerini aradığını da söyleyen Sümer, "AKP'li yetkililer, meydana gelen olayı tasvip etmediklerini, yanımızda ve Diyarbakırsporlu olduklarını söylediler" dedi.

-DEVLET TAKIMI DEĞİL, DİYARBAKIR'IN TAKIMIYIZ-

Başkan Sümer ayrıca, Kürtlerden, Süper Lig'de bulunan Diyarbakırspor'a destek vermelerini isteyerek, "Alt yapı ve parasal anlamda büyük sıkıntılarımız var. Kimse bize sahip çıkmıyor. Bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret ettik. Bazılarının Diyarbakırspor üzerinden oyunlar oynadığını, kısıtlı imkanlarla bugünlere geldiğimizi söyledim. Baydemir bize destek olacağını söyledi. Ama bugüne kadar bir desteğini görmedik. Biz devletten yardım isteyemiyoruz, istesek 'Devletin takımıdır' diyorlar. Biz Diyarbakır'ın takımıyız. Biz Kürt milletinin takımıyız" dedi.Başkan Sümer sözlerini şöyle tamamladı:"20 milyon insanımız var. İnsanlarımızın kulüplerine destek çıkmasını istiyoruz. Bu destek ile kulubümüzün dünyada tanınmasını istiyoruz.

Türk bayrağını açtılar. Sanki biz başka bir milletten ve başka bir ülkeden gelmişiz. Bize büyük bir zulüm yaptılar" şeklinde konuştu.

Vay be ne mentalitet.. ..

Birde yedikleri gol bir kürt asilli vatandasimizdan gelse ne olacakti acaba..

Herhalde cagimizin göremedigi yürekleri yakan bir devrim olurdu :)

Gönderi tarihi:

Vay be ne mentalitet.. ..

Birde yedikleri gol bir kürt asilli vatandasimizdan gelse ne olacakti acaba..

Herhalde cagimizin göremedigi yürekleri yakan bir devrim olurdu smile.gif

Birk ere adamin ne dedigini okursaniz adamin Diyarbakirspor'un ve Kurtlerin Turkiye'nin bir parcasi oldugunu savundugunu ve Bursa'da yapilan cirkinliklerin YERSIZ oldugunu dusundugunu anlardiniz!

Anlamadan yorum atmaniza gerek yok...

Bir daha okuyun! Size onerim bu!

Gönderi tarihi:

eğer bu olaydan dolayı kürtler kendine rant sağlıyor ise ben olsam bu kadar ucuz politikalarla bir yere geleceğime ligden çekilridim onurumla

Biraz Bursalilarin yaptigi cirkinligi elestirseniz nasil olur? Elestirmezsiniz tabii! Olur mu? Onlar Turk, ve Kurtlere ne deseler haktir, degil mi?

Gönderi tarihi:

Yanlış tercüme

Ancak demecinin yanlış tercüme edildiğini belirten Diyarbakırspor Başkanı, Diyarbakır ve Güneydoğu halkının takımı olduklarını ifade ederek, “Bizler Türkiye’nin takımıyız ve Türk futboluna hizmet için varız. Amerikan Sesi Radyosu’na verdiğim demeç yanlış anlaşılmış. Çeviri hatası yapılmış. Sadece Diyarbakırspor’a sahip çıkılmasını istedim. Bursaspor maçında çıkan olayların siyasete alet edilmemesi gerektiğini belirttim” dedi.

Sümer, Radyospor’daki konuşmasında da, “Kürt’ü, Çerkez’i Laz’ı ayırmadım” ifadesini kullandı

Milliyet

Eğer bu doğruysa birileri ısrarla ortalıpı karıştırmaya çalışıyor.

Gönderi tarihi:

Diyarbakırsporla alakalı 3-4 başlık var. Aynı tür haberleri birinde toplasanız diyarbakırlı, verilen cevapları da görür ona göre yorum yaparsınız. Bakın bir başlıkta şöyle bir cevap vermişim diyarbakırsporla alakalı.İşinize mi gelmiyor yoksa görmediniz mi?

Arkadaşım böyle olayları hiç bir biçimde tasvip etmemiz mümkün değil , hele de amacın spor olduğu bir zeminde. İyi de benim merak ettiğim başka bir nokta var. Neden istiklal marşı okunurken diyarbakırsporlu taraftarların yaptıkları terbiyesizlikten hiç sözetmezsiniz. Onları da kınamak aklınıza geliyor mu? Yoksa sadece size yapıldı mı bu ırkçılık ya da bölücülük oluyor. Diyarbakırın sahasında FB lilere yapılanlar konusunda neden bir başlık açma gereği duymadınız? Yoksa bir çok ırkdaşınızın ağzına pelesenk ettiği gibi ;

Biz kürdüz ha aşiretiz ona göre modunda mısınız?

Ne bekliyordunuz biz kürdüz diyekendinizi ayrıştırıp ,her türlü şeyi yapıp ,bunlara sessiz kalınmasını mı?

Bu toplumu oluşturan insanların hepsi ,aynı bilinç ve eğitim düzeyinde değil. Bir taraf buna fikirleri ile cevap verirken, bilgisi ve görgüsü ile ki; doğru olanda budur. Diğer taraf taşla sopayla cevap verecektir. Bence önce sizlerin , şapkanızı önünüze koyup düşünmeniz gerekiyor.

Aynı samimiyeti göstermediğiniz sürece ,samimiyet ve empati beklemeyiniz.

Gönderi tarihi:

Futbol bütün dünyada gittikçe yozlaşan kültürlerin yegane iletişim/itişim ve kakışım sporu olduğundan beri futbolla aram yok...

Futbolda dönen saha gerisi oyunlardan, şikelerden, ırkçı ve faşizan taraftarlardan, saldırganlıklardan nefret ettiğim içinde futbol izlemiyorum...

Hayatın bazı gerçekleri var ve insan olmanın gerektirdiği erdemler, bu gerçekleri anlamaz, erdem göstermezseniz diğerlerinden ve özellikle eleştirdiklerinizden bir farkınız kalmıyor sayın Diyarbakırlı...

Bakın Gelincik arkadaşımız çok güzel ifade etmiş, bu ırkçılık kimseye bir şey kazandırmayacak! Fakat Türk Milletinin maneviyatında kutsal olan bayrak, istiklal marşı, şehit, v.b. unsurlara hakaret edenlere karşı kimseden saygı göstermelerini(!!!), sessiz kalmalarını ve bu kışkırtmaların demokratik hak olduğunu savunamazsınız!

Eğer böyle yaparsanız ancak kendinizi kandırmış olursunuz, Amerika Birleşik Devletlerinde, Amerika'yı oluşturan vatandaşları tek devlet, tekbayrak ve tek resmi dil ile birliktelik kuruyor ve kimse bunlara itiraz etmiyor üstelik Amerika kurulalı 250 yıl kadar oluyor, anlatabiliyor muyum? Millet olmak sizin kendinizi nasıl hissettiğinizi ve gerçekte ne olduğunuzu değiştirmiyor esasen bunun bir anlamıda olmuyor fakat siz kendinizi ait hissedeceğiniz bir devlete ve millete sahip değilseniz kendi yurdunuza ve bayrağınıza işte böyle yabancılaşırsınız/yabancılaştırılırsınız!

Türkiye bugünlerini daha çok arar, Kürt asıllı Türk vatandaşlarıda bu hak ve özgürlüklerini çok arar, bunlar daha iyi günler üzgünüm ama böyle, ilerleyen zamanlarda futbol sahalarında daha fazla faşizm gördüğünüzde ne oluyor demeyin, çünkü bizi götürdükleri yer orası!

BEN SPORUN VE SPORCUNUN ZEKİ, ÇEVİK VE AHLAKLISINI SEVERİM M. KEMAL ATATÜRK

Gönderi tarihi:

Gerçekten çok yanlış bir yaklaşım sergilemiş Diyarbakırspor başkanı,Bursaspor maçında yaşananları hepimiz kınıyoruz elbette ama Diyarbakırspor bu ülkenin takımı olmalıdır sadece bir etnisitenin değil.Ancak sayın İlker01'in eklediğine göre daha sonra bir düzeltme gelmiş başkandan biz G.doğunun takımıyız diye gerçektende Diyarbakırspor bölgede çok seviliyor,örneğin Trabzonspor galibiyetinin ardından çok büyük sevinçler yaşandı bütün bölgede millet sokaklara döküldü,İnşallah ülkemizde birbirimize üstünlük sağladığımız için mutluluk duyacağımız tek şey spor olur....

Gönderi tarihi:
Gerçekten çok yanlış bir yaklaşım sergilemiş Diyarbakırspor başkanı,Bursaspor maçında yaşananları hepimiz kınıyoruz elbette ama Diyarbakırspor bu ülkenin takımı olmalıdır sadece bir etnisitenin değil.Ancak sayın İlker01'in eklediğine göre daha sonra bir düzeltme gelmiş başkandan biz G.doğunun takımıyız diye gerçektende Diyarbakırspor bölgede çok seviliyor,örneğin Trabzonspor galibiyetinin ardından çok büyük sevinçler yaşandı bütün bölgede millet sokaklara döküldü,İnşallah ülkemizde birbirimize üstünlük sağladığımız için mutluluk duyacağımız tek şey spor olur....

Bak işte; bu yorumun altına imzamı atarım;:clover:

Her ne kadar Trabzonspor'lu olsamda...

Tengeriin Boşig...

Gönderi tarihi:

Yanlış tercüme

Ancak demecinin yanlış tercüme edildiğini belirten Diyarbakırspor Başkanı, Diyarbakır ve Güneydoğu halkının takımı olduklarını ifade ederek, “Bizler Türkiye’nin takımıyız ve Türk futboluna hizmet için varız. Amerikan Sesi Radyosu’na verdiğim demeç yanlış anlaşılmış. Çeviri hatası yapılmış. Sadece Diyarbakırspor’a sahip çıkılmasını istedim. Bursaspor maçında çıkan olayların siyasete alet edilmemesi gerektiğini belirttim” dedi.

Sümer, Radyospor’daki konuşmasında da, “Kürt’ü, Çerkez’i Laz’ı ayırmadım” ifadesini kullandı

Milliyet

Eğer bu doğruysa birileri ısrarla ortalıpı karıştırmaya çalışıyor.

Hayir adam zaten yaptigi yorumu iyi niyetle yapmis. Ayrilikci ve bolucu bir niteligi yok yaptigi yorumun. Biz "Kurtlerin takimiyiz, tum Turkiye'nin takimiyiz" demis.

Yani evet, olayi baslatan taraf Bursalilar zaten ortaligi karistirmak istiyorlar ve ayni sekilde Kurt tarafinda da galeyana gelip tepkisel bir sekilde ortaligi karistiranlar var.

Olmamasi gereken seyler bunlar...

Gönderi tarihi:

Hayir adam zaten yaptigi yorumu iyi niyetle yapmis. Ayrilikci ve bolucu bir niteligi yok yaptigi yorumun. Biz "Kurtlerin takimiyiz, tum Turkiye'nin takimiyiz" demis.

Yani evet, olayi baslatan taraf Bursalilar zaten ortaligi karistirmak istiyorlar ve ayni sekilde Kurt tarafinda da galeyana gelip tepkisel bir sekilde ortaligi karistiranlar var.

Olmamasi gereken seyler bunlar...

sözlerinizin ucunda sanrım el freni var:))

tam bir dirift manevrası ve ani bir dönüş:))... iyi araba sürerimde biranda bazen arada sırada yaptığım el freni çekip ani dönüş hareketlerim aklıma getirdi yazılarınız

Gönderi tarihi:

sözlerinizin ucunda sanrım el freni var:))

tam bir dirift manevrası ve ani bir dönüş:))... iyi araba sürerimde biranda bazen arada sırada yaptığım el freni çekip ani dönüş hareketlerim aklıma getirdi yazılarınız

Hayir tekrar ediyorum. Sizler burada KINAMANIZ gereken Bursalilar yerine yine alisilagelmis bir sekilde Kurtleri elestiriyorsunuz. Yani haksizlik goren bizleriz, elestirilen de!

Neden geri donus olsun? Ben Bursalilarla savasmak yerine onlari gulle karsilarim ki utensinlar yaptiklarindan! Insanlik dersi alsinlar!

Gönderi tarihi:

Yönetimin içinden biri şöyle bağırıyordu:

Diyarbakıra gelmeyin. Sizi havaalanından içeri sokanlar adam değildir.

Gül dediğiniz bu olsa gerek.

Hala diyarbakırsporluların FB lilere yaptıkları konusunda bir yorum yok ( bu olayların bursa maçından önce olduğunu hatırlatmama gerek var mı?)ve hatta İstiklal marşının ıslıklanması ve yuhlanması konusunda da.

Samimiyet,samimiyet ve en önemlisi dürüstlük bazı şeylere inanılması için inanın yeterli olacaktır.

Gönderi tarihi:

Yönetimin içinden biri şöyle bağırıyordu:

Diyarbakıra gelmeyin. Sizi havaalanından içeri sokanlar adam değildir.

Gül dediğiniz bu olsa gerek.

Hala diyarbakırsporluların FB lilere yaptıkları konusunda bir yorum yok ( bu olayların bursa maçından önce olduğunu hatırlatmama gerek var mı?)ve hatta İstiklal marşının ıslıklanması ve yuhlanması konusunda da.

Samimiyet,samimiyet ve en önemlisi dürüstlük bazı şeylere inanılması için inanın yeterli olacaktır.

Diyarbakır FB maçında yaşananlar provakasyondu ve hiçkimsede o provakatörlere sahip çıkmadı.

Diyarbakırlı yönetici bursada ne dediyse o anın heyecan ve kızgınlığıyla demiştir,çünkü Diyarebakırspor yönetimi her fırsatta siyasetle işlerinin olmadığını amaçlarının spor olduğunu söylemesine rağmen,batıdaki hemen her maçında ''PKK dışarı,Kahrolsun Pkk'' vb. sloganlar atılıyor,samimiyet yapılan haksızlığa Diyarbakırsporun bir hatasını arayarak kılıf uydurmaya çalışmamaktır....

Gönderi tarihi:
Diyarbakır FB maçında yaşananlar provakasyondu ve hiçkimsede o provakatörlere sahip çıkmadı.

Diyarbakırlı yönetici bursada ne dediyse o anın heyecan ve kızgınlığıyla demiştir,çünkü Diyarebakırspor yönetimi her fırsatta siyasetle işlerinin olmadığını amaçlarının spor olduğunu söylemesine rağmen,batıdaki hemen her maçında ''PKK dışarı,Kahrolsun Pkk'' vb. sloganlar atılıyor,samimiyet yapılan haksızlığa Diyarbakırsporun bir hatasını arayarak kılıf uydurmaya çalışmamaktır....

Peki bu söylediğiniz de bir kılıf uydurmak değil midir?

Eğer Diyarbakır Spor'un başkanı ilkeli birisi olsaydı ve gerçekten o düşünceleri düşünmüyor olsaydı: söylemezdi...

Söyledi, baklayı çıkardı;

Ne olursa olsun...

Siz faşist değilsiniz diyelim:

Size ne kadar "Faşist" derlerse desinler, Faşizm lehine söz söyler misiniz?

Gönderi tarihi:

Peki bu söylediğiniz de bir kılıf uydurmak değil midir?

Eğer Diyarbakır Spor'un başkanı ilkeli birisi olsaydı ve gerçekten o düşünceleri düşünmüyor olsaydı: söylemezdi...

Söyledi, baklayı çıkardı;

Ne olursa olsun...

Siz faşist değilsiniz diyelim:

Size ne kadar "Faşist" derlerse desinler, Faşizm lehine söz söyler misiniz?

Diyarbakırspora yapılanlar Faşizmdir doğru söylüyorsunuz...

Gönderi tarihi:

Diyarbakırspor ya da PKK tarafından yapıldığı idda edilenherşey istisnasız provokasyon, kendinizi ayrıştırdığınız kesim ve ordu tarafından yapılan her şeyde faşizm,ırkçılık, kötüniyet vs vs. Ne kadar da objektifsiniz gözlerim yaşarıyor vallahi.

Yukardaki iletimde dedim ya;

Gönderi tarihi:
Biz yeterince samimiyiz efendim Bu ülke bizim ülkemizdir bayrağıda başımız üzeredir ve hiçkimsenin bizi birbirimizden ayıramayacağındanda eminiz ancak devletimizin ve kardeşlerimizinde bizi biraz anlamaya çalışmalarını bekliyoruz...

Bak, bu 10 numara bir söz işte...

Bir de "Ulusçuluk"un "Irkçılık" demek olmadığını,

Bizim de "Irkçı" olmadığımızı,

"Türk" adını, Anadolu'da bir ırka istinaden kullanamayacağımızı

(çünkü Anadolu'da öyle bir ırksal toplumsallaşma biçimi yoktur) anlayabilirsek

Çok süper olacak...

Gönderi tarihi:

Hayir tekrar ediyorum. Sizler burada KINAMANIZ gereken Bursalilar yerine yine alisilagelmis bir sekilde Kurtleri elestiriyorsunuz. Yani haksizlik goren bizleriz, elestirilen de!

Neden geri donus olsun? Ben Bursalilarla savasmak yerine onlari gulle karsilarim ki utensinlar yaptiklarindan! Insanlik dersi alsinlar!

arkdaşım tekrar tekrar yazmana gerek yok ve büyük harf kullanma okumuş mürekkep yalamış insanız niye anlamayım.Benim anlamadığım haberdeki düzeltmeden sonraki yorumunuz tüh ya gene istediğimiz olmadı keşke kürtlerin deseydi niye dememiş kavramının pişmalığı şimdi bana yazdığınızda da Bursalıları sizin rızanız yada ricanız yada emriniz kısaca talebinizle eleştirmem "aaa ayıptır yapmayın" demem.Bursasporun yaptığının iyi bir şey olduğunu gösteren bir tane yazılı ifade gösterirmisiniz yada gösterebilirmisiniz bu konunun altında.Eleştirilecek olan şey Bursanın yaptığı ise Diyarbakırsporun başkanın açıklaması ise maksatlı olarak yanlış çevrilmiş sonra düzeltilmiştir.Hemen ilk anda ahanda diyerek atılıyorsunuz sonra tühleri dile getirmek zor geliyor sanırım.Biz bursayıda eleştiririz kafanı yormayın ama haklı iken haksız duruma düşen biri için yapacağım bir şey yok.sabredip konuyu buraya açmadan önce olayın seyrini bekleseydiniz.Herkesde Bursanın yaptığı yakışıksız diyeydi.

GElelim Diyarbakırspor PKK lı.Valla sporu PKK lımıdır değil midir bilmem ama DTP lilerden tutun Belediye Başkanına varana kadar hepsi Diyarbakır kürdistanın başkenti gibisinden diyarbakır PKK nin kalbidir diyerekten v.s. söylemlerin atılması benim için diyarbakırspo neden PKK lı olmasın ki ifadesini uyandırır ve arkasından neden aklıma dağda şehit olan askerlerim gelmesin ki....

Provakasyon mutlaka var.Ama burda o provoke edenden çok o zeminin nasıl oluştuğuna bakın isterseniz...Hani sağduyu diyorsunuz bende empati kur diyorum yani karşıdakinin yerine kendini koy

Gönderi tarihi:

Basit bir cinayet vakasını (bakınız dtp adayını diri diri yaktılar) kürt olduğu ve dtpli olduğu için yakıldı zeminine oturtup genelleme ve varsayımlardan hareket eden birinin ,başkasını bu nedenle eleştiriyor olması hem ilginç hemde komik doğrusu. Ve bu konuda hiç kimsenin şiddeti tasvip etmediğini söylemesine karşın.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.