Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 Aman ne yaparsa yapsın banane Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 iştedir. hala hastaaa ama seviyorum keratayııı Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 burda bana laf yetiştiriyo şu anda Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 uyuyodur yine işe geç kalmıştır.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 inşallah bugün geç kalmadan kalkabilmiştir (bu da nasıl bir cümleyse) evde kimse yoktu uyanmıştır inşallah yaa Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *Aça; sen de "Sedelina Tarzı" bak!... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 öyle mi diyosun üstadım *sedelina tarzı... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 *İşte öyle..Kızgın ve daha kızgın bak!... Dip Not: tABİİ YAPABİLİRSEN!.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 valla az önce ufak bi tartışma geçti aramızda suçlu benim ama bu sefer kabul etmiyorum istediğini yapsın ben karışmıyorum!!! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 yemek yiyordur ikide birde bana msj çekiyor Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 derstedir.. aklının ucuından bile geçmiyorumdur Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 24 saat oldu konuşmuyoruz ben alamıyorum o alsa kontör olmuyor mu? gıcık işte ama yinede seviyorum Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 su anda karsimda ve yemegini yiyoo banada goz kirpup duruyoo ve yazilarimi anlamiyoo cunku turkce bilmiyoooo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 su anda karsimda ve yemegini yiyoo banada goz kirpup duruyoo ve yazilarimi anlamiyoo cunku turkce bilmiyoooo hahha,sınırlendiğinde türkçe olarak ıstediğin gibi bağır anlamaz Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 hahha,sınırlendiğinde türkçe olarak ıstediğin gibi bağır anlamaz bende ole yapiyodum simdi turk arkadasindan ders aliyomus ama biliyomusunuz aslinda turkce cok zorr kolay kolay ogrenemezz cunku yardimci sesler var cogul yapaerken ler lar bunlari karistirir cekimleri yani zorrr Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 bende ole yapiyodum simdi turk arkadasindan ders aliyomus ama biliyomusunuz aslinda turkce cok zorr kolay kolay ogrenemezz cunku yardimci sesler var cogul yapaerken ler lar bunlari karistirir cekimleri yani zorrr Alıntı
Φ profesör matematik hastası Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Valla terk ettiğim için hiç umurumda değil! ama telefonumu ikide bir aradığı için telefon hattımı değiştirdim (ona değmiyor olsa bile)... (bi ara askerdeydi şimdi de öyledir herhalde) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 az önce kavga ettik benden daha önemli işleri var çünkü onun beni umursamayı öğrendiği zaman barışırız Alıntı
Φ c_i_m Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 eminim ki beni düşünmüyodur Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 hiç umrumda değil......ne yaparsa yapsın.........düğünde halay çekiyormuş banane bundan demi yane.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 şu anda beni kızdırmanın yolunu arıyordur... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 sabah aradı konuştuk şimdi ısrarla tekrar arıyor ama açmıyorum Alıntı
Φ şair-i azam Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 ne yapıyordur??? benim onu sevdiğimden habersiz onu sevdiğini düşündüğü çocuğu düşünüyordur. bilmemektedir ki o çocuğun hayallerinin varamadığı yere benim sevgim ulaşmıştır onu söyleyemeyeceği şeyleri ben şiirlerimde haykırmışımdır. gel görki o beni sevmemekte sevgimdende habersizdir... ah hayat işkence gibisin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.