Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 19 yıl Beni anlayıp anlamama arasında ki ince çizgi de gidip geliyordur
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl Arkadaslariyla beraberdir,ben aklinin ucundan bile geçmem simdi.
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl O şimdi ne yapıyor şu anda, şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, – hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!.. – O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, – her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!.. – Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu? O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi
Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 19 yıl kesin almıştır sigarasını eline geçmiştir bilgisayar başına çıldırmış çocuklar gibi bilgisayarda savaş oyunu oynuyordur......
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 19 yıl internete girmemeye karar verdi galiba .ders çalışıyodur herhalde.
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl ders çalışıodur ne o burun kıvırmalar falan........sende pc başında kalacağına ders çalış....
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 19 yıl ne o burun kıvırmalar falan........sende pc başında kalacağına ders çalış.... çalışmadığımı nerden biliyon! 24 saat dersmi çalışcam
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 19 yıl çalışmadığımı nerden biliyon! 24 saat dersmi çalışcam he belli pc başında ders çalışıyon........
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.