Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl aslında düşünmuyorum düşünmemeye çalışıyorum.bu başlığı görunce aklıma gelıyor acaba ne yapıyor dıye
Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 18 yıl benim kim olduğumu tahmin etmeye çalışıyodur yarına kadar ... :blushing:
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2007 18 yıl alanyaya tatile gitmek üzere çantasını hazırlıyor olmalı...umursamaz bi biçimde....konuşmak için çabalamama aldırmadan gitmek üzere...ööle işte...=/
Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 17 yıl bütün gününü haylazlık ve yaramazlıklarla geçirmiş masum ve afacan bir çocuk gibi tatlı bir ifadeyle uyuyordur şimdi
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl damdan düşebileceğimi bilmiyor... kapıdan kovsa bacadan girerim bilmiyor...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl heh şöyle güzellikle aç kapıyı, aferin... git şimdi bana soğuk bişeyler getir... koş koş ee hadiii o şuan kapıyı açıyor...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl dur bakem, nereye böyle bu saatte, dünyada bırakmam daha karpuz kesicez... o dahada şaşkın...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl tamam madem karpuz kesicez daha.. o şu an karpuz kesiyor.. ve itinayla topic katlediyor
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl bu saatte beni dışarı bırakmadığından karpuzu kendi almaya gidiyo
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.