Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl beni düşünüomudur acaba ya kesin düşünüodr yaa eminim:)ben düşünüorumda işte caktırmayın kenıdmı tesellı edıorm amaaan:P
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl bilmiyorum ne yaptığını ve öğrenemezsem kalpten gidicem yerim seni ben!!! aman aman kalpten gitme!! armızda doktor olan yokmu??????
Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 19 yıl ..beni ve ilişkimizi kirletmişliğinin kendinde yarattığı karanlığı aydınlığa çıkarabilmek, arınabilmek için hain kuytuluklarından dostlarıma şirinlik satıyordur..şeytanın yeryüzündeki insan silüeti..
Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2006 18 yıl Uzakta olan ve 2,5 yıldır görmediğim bir ablam var.O şu anda bence çocuklarını yatırıp eşiyle alacağı evin planını yapıyor
Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 18 yıl ..beni ve ilişkimizi kirletmişliğinin kendinde yarattığı karanlığı aydınlığa çıkarabilmek, arınabilmek için hain kuytuluklarından dostlarıma şirinlik satıyordur..şeytanın yeryüzündeki insan silüeti..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2006 18 yıl şu an 12 saat surecek bır ucakta... japonyaya gıdıyor... kalplerımızı bıraktıgımız yere... suskun ve sessız bekleyıs baslıyor yıne... bır daha gerıye donusu olmayan..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.