Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Admin Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Yeni Turizm ve Gezi Moderatörümüz _asi_ hoş geldin diyoruz Saygılar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 tebrikler asi=) çok yerinde bi karar olmuş ben ilgiyle ve keyifle takipteyim Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Teşekkür ederim jön bende burda olmaktan büyük bir keyif alıyorum. hepimiz için herşeyin en iyisi en keyiiflisi olması dileyiğle saygı ve anlayış içersinde Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 bilgi sağanağına uğruyoruz,keyifle takip ediyoruz..teşekkürler asi..hoşgeldiniz.. 1 Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Yapmakta olduğunu severek ve isteyerek yaptığından eminim _asi_ , kimi yerler de o kadar ayrıntılarına giriyorsun ki, bundan dolayı bilmediğimiz özelikleri de öğrenmiş olmaktayız...resimler ile ayrı bir renk katmaktasın tanıtım bölümüne... Tebrik ederim Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Burda olmaktan aldığım keyfi bu güzel sözlerinizle ikiye katladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Misafir Bastet Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2009 Hoşgeldin _asi_ ... Bende tebrik ediyorum... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz, bize çalışkanlık ve dinamizm getirdiniz. Sevgiler... Alıntı
Φ _asi_ Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2009 Teşekkür ederim arkadaşlar hb burda olmaktan bende fazlasıyla keyif alıyorum tekrar teşekkür ederim Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Yeni işiniz hayırlı olsun.Temennimiz daha yüksek mevkilere ulaşabilmenizdir. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 Hoşgeldiniz..Tebrik ediyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.