Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 saymanım yeni keşfettim bu bölümü , daha önce niye bakmamışım bilmem seni tanımak , arkadaşlık etmek , gerçekten çok keyifli , eminim sende benim arkadaşlığımdan en az benimki kadar keyif alıyosundur , yanılıyormuyum yoksa hiçbir sıkıntı hayatında yer etmesin sewgiler Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 sayman abim benim hemşerum... sayman abimi bu forumda fazla göremiyorum.. içinin temiz bir insan olduğunu biliyorum.. bu forumda sevdiğim kişilerden birisidir..çok fazla tanımasamda ben bi insanın yazdığı iletilerden nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlayabiliyorum..sayman abimde bunlardan güzel şeyler var... sayman abim hayatın boyunca hep mutlu olursun inşallah.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Daha önce tanımıyordum saymanı,arada bir görüyordum sadece...zamanla gördüm ki,gayet iyi,şakacı vede nazik bi arkadaş.sayman seni tanımak güzeldi...diliyorum hep aramızda olursun ve bizleri arkadaşlığından mahrum bırakmazsın.ömrünün yüreğin kadar güzel olması dileğiyle sevgi ve saygılarımla herşey gönlünce olsun...... kalp kalbe karşı derler...temennilerin için çok teşekkürler. saymanım yeni keşfettim bu bölümü , daha önce niye bakmamışım bilmem seni tanımak , arkadaşlık etmek , gerçekten çok keyifli , eminim sende benim arkadaşlığımdan en az benimki kadar keyif alıyosundur , yanılıyormuyum yoksa hiçbir sıkıntı hayatında yer etmesin sewgiler inan arkadaşlığından çok keyif alıyorum...Hakettiğin tüm güzellikler seninle olsun...Allah seni mangalsız benide senin arkadalığından mahrum koymasın... sayman abim benim hemşerum... sayman abimi bu forumda fazla göremiyorum.. içinin temiz bir insan olduğunu biliyorum.. bu forumda sevdiğim kişilerden birisidir..çok fazla tanımasamda ben bi insanın yazdığı iletilerden nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlayabiliyorum..sayman abimde bunlardan güzel şeyler var... sayman abim hayatın boyunca hep mutlu olursun inşallah.. Vay benim canım kardeşim, biricik hemşehrim... ne güzel şeyler demişsin öle ağlatacaktın valla.. merak etme nefes aldığım sürece bazen darbeli bazen daha sık burda olacam...her girdiğimde gözlerim biricik kardeşimi arayacak...tüm güzellikler seninle olsun.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 GİDERSEN YIKILIR BU KENT Gidersen yıkılır bu kent, kuşlar da gider Bir nehir gibi susarım yüzünün deltasında Yanlış adresteydik, kimsesizdik belki Sarışın bir şaşkınlık olurdu bütün ışıklar Biz mi yalnızdık, durmadan yağmur yağardı Üşür müydük nar çiçekleri ürperirken Gidersen kim sular fesleğenleri Kuşlar nereye sığınır akşam olunca Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde bir şeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor Birde seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız saygısız yürüyelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün varoşlar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz dostlar kalır yalnız Yüreğimize alırız onları, ısıtırız Gardiyan olamayız kendi ömrümüze her akşam Gidersen kar yağar avuçlarıma Bir ceylan sessizliği olur burada aşklar Fiyakalı ışıklar yanıyor reklam panolarında Durmadan çoğalıyor faili meçhul cinayetler Ve ölü kuşlar satılıyor bütün çiçekçilerde Menekşeler nergisler yerine kuş ölüleri Bir su sesi bir fesleğen kokusu şimdi uzak Yangınları anımsatıyor genç ölülere artık Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birahanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent kuşlar da ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde AHMET TELLİ valla içimden geldi.....gidersen bakarsın harbi yıkılır bu kent........ Gene yaptın yapacağını Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 saymancığım seni ilk tabnıdıgım aksam bol bol makarna muhabbeti yapmıştık hatırlarsan karnım actı benimmm ya seni de makarna yapıp yemiştik sedoşla büyücü olsan üsttekini neye cevirirsin de, sonra da bi guzel öldürüp öldürüp diriltmiştik ölürken son sözü ne olsun da... Sonra dedim ki evet bu sayman da bizden... kafa yapısı bize uygun... Eğlenceli, eğlenirken eğlendiren.... AMA CABUK PES EDEN (harbiden sen o aksam tamam kızlar sizinle uğraşılmaz ben pes ediyorum demiştin yaaa) Sevgili arkadasım iyi ki seni de tanıdım... İyi ki de sen de bizim gruptansın... varlığın beni mutlu ediyor.... SENİ DE SEVİYORUM BEEEE tıpkı erbayı, sedoşumu, tauruscuğumu, manidarı ve paulacığımı sevdigim kadar... Hoşça ve hep güzel kal oldu mu? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 İşte adam gibi adam diyebileceğim bir arkadaşsın.Uyumlu,etrafına pozitif elektrik yayan,seviyesini bozmayan,saygılı ve sevgi dolu.Espiri anlayışı ve kafa yapısı yönünden de takdir ettiğim bir arkadaşımsın.Seni tanıdığım için çok memnunum,varlığın beni mutlu ediyor arkadaşım.. Hep güzelliklerle kal.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 saymancığım seni ilk tabnıdıgım aksam bol bol makarna muhabbeti yapmıştık hatırlarsan karnım actı benimmm ya seni de makarna yapıp yemiştik sedoşla büyücü olsan üsttekini neye cevirirsin de, sonra da bi guzel öldürüp öldürüp diriltmiştik ölürken son sözü ne olsun da... Sonra dedim ki evet bu sayman da bizden... kafa yapısı bize uygun... Eğlenceli, eğlenirken eğlendiren.... AMA CABUK PES EDEN (harbiden sen o aksam tamam kızlar sizinle uğraşılmaz ben pes ediyorum demiştin yaaa) Sevgili arkadasım iyi ki seni de tanıdım... İyi ki de sen de bizim gruptansın... varlığın beni mutlu ediyor.... SENİ DE SEVİYORUM BEEEE tıpkı erbayı, sedoşumu, tauruscuğumu, manidarı ve paulacığımı sevdigim kadar... Hoşça ve hep güzel kal oldu mu? canım kardeşim , çok iyisin...sedoşu bu işe katmasaydın.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 İşte adam gibi adam diyebileceğim bir arkadaşsın.Uyumlu,etrafına pozitif elektrik yayan,seviyesini bozmayan,saygılı ve sevgi dolu.Espiri anlayışı ve kafa yapısı yönünden de takdir ettiğim bir arkadaşımsın.Seni tanıdığım için çok memnunum,varlığın beni mutlu ediyor arkadaşım.. Hep güzelliklerle kal.. inan senin varlığında beni çok mutlu ediyo... sende hep mutlu kal.. bizimle kal.. teşekkürler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 bugün anı yazma günüm Sayman seninde anı defterine bişiler yazayım dedim. öhööö bana bu kalbin kadar düz beyaz bir sayfayı ayırdığın için (ay pardon lise yıllarından beri anı yazmamışım pardon bir daha pardon) sayman iyi biri kanaatimce, henüz aksini söyleyebileceğim bir tutumunu görmedim, bu forumun efendilerinden... sevgiler sana Sayman Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 yeni yeni tanıdığım tanıdıkça çok sevdiğim abilerimden biri öğrendikçe tanıdıkça daha çok şey yazıcam Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 yeni yeni tanıdığım tanıdıkça çok sevdiğim abilerimden biri öğrendikçe tanıdıkça daha çok şey yazıcam bende sizi çok seviyom.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 bugün anı yazma günüm Sayman seninde anı defterine bişiler yazayım dedim. öhööö bana bu kalbin kadar düz beyaz bir sayfayı ayırdığın için (ay pardon lise yıllarından beri anı yazmamışım pardon bir daha pardon) sayman iyi biri kanaatimce, henüz aksini söyleyebileceğim bir tutumunu görmedim, bu forumun efendilerinden... sevgiler sana Sayman Çok teşekkürler sardunyam.. kalplerin güzelliğidir bizim sevgimizin yansıması.. Herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 sayman yirmi iki ben de yazabilirmiyim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 yaz tabii.. sonuçta mecbur değilim kimsenin anı defterini doldurmaya iki iltifat yazmaklada parmaklarıma bişey olacağını sanmıyorum.. ama ben inanmıyorsam ya da düşünmüyorsam yazmam.. gerçekten sana gıcıklık yapmak olsa amacım o anlamsız kavgayı sayfalarda anlatıp dikkatini çekmeye çalışmazdım... sanal mı burası.. bilmiyorum ben .. ve sana söylemek istediklerimi şunlar+samimiyet İşte adam gibi adam diyebileceğim bir arkadaşsın.Uyumlu,etrafına pozitif elektrik yayan,seviyesini bozmayan,saygılı ve sevgi dolu.Espiri anlayışı ve kafa yapısı yönünden de takdir ettiğim bir arkadaşımsın.Seni tanıdığım için çok memnunum,varlığın beni mutlu ediyor arkadaşım.. Forumun kan dolaşım yollarından biri adeta .. Aramızda olmasından dolayı kendi adıma çok memnunum.. yazdıkları olsun,cevaplarındaki zekilik olsun hemen sıyrıldı aradan tabii, ya işte böyle kendine iyi bak.. Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Yaz tabi cümlesinin yanlış anlaşıldığını hissettim bir anda .. o cümlenin arkasında bir gülüş smile yok ..herkesin söyledikleri gibi senin de söylediklerini ciddiye alıyorum..kusursuz insan yok .. muhakkak hepimizin hataları oluyor ... eğer ben bir hata ettiysem özür diliyorum..ben burayı asla sanal ortam olarak görmedim..bu forumla ben zamanımı , dertlerimi , mutluluğumu kısacası hayatımı paylaşıyorum.. bu saçma tartışmayı kardeşler arasındada yaşadık yaşıyoruz..sevgi ve saygılarımı sunuyorum...herşey gönlünce olsun.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 her şey gönlünce olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ahaaaa ben yokken davul zurna çalmadığın kalmış baktığım kadarıyle ben bunları yazarken çooookkkk uzaklarda olacaksın saymanım 22im ahaaa birazda ben göbek atayım yaw,ya benimde kafamda kelebekler uçuyor kuşlar ötüyor,bırden bahar geldi buralara,heryer yemyeşil oldu niye acaba sensiz bi forum ne müthiş,tanrım bu ne saadet,bu bi rüyamı kulakların çınladımı sayman Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 ben sizsiz yapamıyom bak gene gelmişim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 nerde o eski günler dimi abi.... sen vakana azizil ( o şimdi asker ) hiç olmazsa ara sıra gelde meydüne takılalım... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 seni de göremiyorum bu aralar sayman biraktiniz kizilderileri gittiniz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.