Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 İki canlı kankiminde dediği gibim ; ben herşeyi bilirim Temam apla gel bayramlaşalım ( Yuksam tedavinde bi sorun olur çok üsülürüm ) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 kankin belkimde üç canlıdır ne biliyosun? hadi bayramlaşalım canem pekte düşüncelidir kendisi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 He çok düşünceliyimdir kendilerim övünmek gibim olmasın Üç canlı mı Abowww yandı o zaman kankim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 valla gülme komşuna gelir başına birgün sende beş canlı olursan görürsün bu kadar düşünceli olma demedimmi ben sana düşün düşün iştir işin... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Abla ağsından çıkanı kulağın duyuyomu senin Kıs ne demek beş canlı ( Allah hayırlısını versin ) Düşün düşün iştir işin mi Neyse anlayan anlamıştır zaten demi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 valla orasını mevlam bilir artık beşmi verir onmu verir ben karışmam bencede annayan annamıştır annayışlı olmak lazım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Çok anlayışlısın ablacım On diyo Abla sen bi mola falan ver git bi yemek falan ye temis hava falan da almayı unutma Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 niye 10 diyip önünü aldın Sardunyam.. misal belkide Gece'nin uğurlu sayısı 25.. herneyse..artık olurunda anlaşırsınız siz.. çorabın daha bitmedi canım onun yerine sana minik bir çiçek vermek istedim.. niye minik diye sorma.. benim adım Hıdır, elimden gelen budur..! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Diloşcum sen ablamdan da acımasızsın kıs Anacım o çorabı kış bitene kadar örebilirsin inşallah Kıs bari git bi yerden satın al Kıs senin adın frosen aman yani diloş değilmiydi Hıdırı da nerden çıkardın benim aklımı iyice karıştırdın Tşk ederim cnm Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 silahşör lakabımı bilmiyosun sen zannımca..zalim diloş.. ömür biter bu çorap bitmez kanaatimce.. hem ayrıca piyasada senin başının çapında çorapmı var ki.. en son gittiğim tükkanda "bacımız fil hastası mı..?" diye sordular.. düşün artık.. anacım sen elmalarla armutları birbirine karıştırıp duruyosun.. bak şikerim ben şeyle parlak kırmızı bir elmayım misal..e artık armutun şeklini şemalini anlatmama gerek yok kanımca.. öpüyorum canım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Canım elmayla armudu çarparsan ayvayı yersin Kıs anacım vasgeçtim ben çoraptan patikten Beceremeyeceksinis sis bu işi anladım ben Bu arada silahşör lakabınıda yeni duydum pardon D'Artagnan Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2007 beni ayvaylamı korkutacaksın anacım.. yedim ben o ayvayı zati..gerçi boğazımda kaldı ama.. ziyanı yok..yine yerim..o benden korksun.. öte yandan çorap mevzusu öyle basit bir mevzu diil şekerim..başına geçmedikçe de kapanmayacak bilesin.. daha benlen ilgili bilmediğin neler neler var senin.. öğrendikçe afallıycaksın.. bak bulmuşsun işte..D'Artagnan..ordaki "D" neyin kısaltması sanıyosun..Diloş Artagnan.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2007 gececimm polatın küçüklük resmini buldumm o zamanlar sarışınmışş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2007 Biraz önce balkona çıktım,yağmur başlamış..Sen geldin aklıma.. Ne güzel nick seçmişsin sen ya.. Gece ve yağmur birbirine çok yakışıyor.. Sevgiler.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2007 gececimm polatın küçüklük resmini buldumm o zamanlar sarışınmışş Zeynepcim çok tşk ederim Ama ben bu resmi göremiyorum Biraz önce balkona çıktım,yağmur başlamış..Sen geldin aklıma.. Ne güzel nick seçmişsin sen ya.. Gece ve yağmur birbirine çok yakışıyor.. Sevgiler.. Canım abicim Tşk ederim Olmaz ya bir gün unutulursam bile her yağmur yağan gecede aklınıza gelirim Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2007 Aman ben bu şenlikli sayfaya niye daha evvel gelmemişim Gececim Polat'ın küçüklük resmini görememekle çok şey kaybettiğini üzülerek söylemek istiyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Süle bakalım Leylam niden gelmedin daha önce Hoşgeldin tatlım Çok şeymi kaybettim Zati küççüklük resmini nidem Bana büyük adam halleri lasım Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Sana da hayırlı bayramlar gece yağan yağmurum...Tüm sevdiklerinle beraber nice bayramlara erişmeni dilerim... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Süle bakalım Leylam niden gelmedin daha önce Hoşgeldin tatlım Çok şeymi kaybettim Zati küççüklük resmini nidem Bana büyük adam halleri lasım Hoşbuldum canım Onun için dedim zati,küççükken de büyük adam halleri varmış yani ha bebek ha büyük hiç farkı yok tek fark eskiden sarışınmış Senin de bayramın kutlu olsun Gececim,sevdiklerinle nicelerine eriştirsin Allah Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sana da hayırlı bayramlar gece yağan yağmurum...Tüm sevdiklerinle beraber nice bayramlara erişmeni dilerim... Çok tşk ederim cnm..Sana ve ailene hayırlı bayramlar Hoşbuldum canım Onun için dedim zati,küççükken de büyük adam halleri varmış yani ha bebek ha büyük hiç farkı yok tek fark eskiden sarışınmış Senin de bayramın kutlu olsun Gececim,sevdiklerinle nicelerine eriştirsin Allah İyiki küççükken tanışmamışız kendisiynen Ben sarışın sefmem Çok tşk ederim Leylam..Sana ve ailenede hayırlı bayramlar Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Canım benim nice bayramlar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sağol Gönüldaşım Sana ve ailenede hayırlı bayramlar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Sanada bayram harçlığı getirdim gecem Ve deee Hayırlı bayramlar dilerim sana ve ailene canım,öpüyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 seninde bayramın mübarek olsun yağmur,ALLAH daha nice bayramları sevdiklerinle çoluk çocugunla torunlarınla görmeyi nasip etsin.... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun gececim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.