Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Cevaplar 477
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

niye 10 diyip önünü aldın Sardunyam.. :w00t: misal belkide Gece'nin uğurlu sayısı 25.. :wacko::ph34r::grin:

herneyse..artık olurunda anlaşırsınız siz.. :P

çorabın daha bitmedi canım onun yerine sana minik bir çiçek vermek istedim.. :hug: niye minik diye sorma.. :sweatingbullets:

benim adım Hıdır, elimden gelen budur..! :w00t:

91wt2.jpg

Gönderi tarihi:

Diloşcum sen ablamdan da acımasızsın kıs :huh::lol:

Anacım o çorabı kış bitene kadar örebilirsin inşallah <_< Kıs bari git bi yerden satın al :lol: Kıs senin adın frosen aman yani diloş değilmiydi :ermm: Hıdırı da nerden çıkardın benim aklımı iyice karıştırdın :huh::w00t: Tşk ederim cnm :hug:

Gönderi tarihi:

silahşör lakabımı bilmiyosun sen zannımca..zalim diloş.. :fear::shuriken::grin:

ömür biter bu çorap bitmez kanaatimce.. :getlost: hem ayrıca piyasada senin başının çapında çorapmı var ki.. :blink: en son gittiğim tükkanda "bacımız fil hastası mı..?" diye sordular.. :w00t: düşün artık.. :whistling:

anacım sen elmalarla armutları birbirine karıştırıp duruyosun.. :wacko: bak şikerim ben şeyle parlak kırmızı bir elmayım misal..e artık armutun şeklini şemalini anlatmama gerek yok kanımca.. :w00t:

öpüyorum canım.. :hug:

Gönderi tarihi:

beni ayvaylamı korkutacaksın anacım.. :getlost: yedim ben o ayvayı zati..gerçi boğazımda kaldı ama.. :getlost: ziyanı yok..yine yerim..o benden korksun.. :grin:

öte yandan çorap mevzusu öyle basit bir mevzu diil şekerim..başına geçmedikçe de kapanmayacak bilesin.. :whistling:

daha benlen ilgili bilmediğin neler neler var senin.. :shifty: öğrendikçe afallıycaksın.. bak bulmuşsun işte..D'Artagnan..ordaki "D" neyin kısaltması sanıyosun..Diloş Artagnan.. :w00t::shuriken::chris::grin::hug:

• 4 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Biraz önce balkona çıktım,yağmur başlamış..Sen geldin aklıma..:) Ne güzel nick seçmişsin sen ya..:wub: Gece ve yağmur birbirine çok yakışıyor..:)

Sevgiler..:clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
gececimm polatın küçüklük resmini buldumm

o zamanlar sarışınmışş

bebek1uk7.jpg

Zeynepcim çok tşk ederim :D Ama ben bu resmi göremiyorum :(:P

Biraz önce balkona çıktım,yağmur başlamış..Sen geldin aklıma..:) Ne güzel nick seçmişsin sen ya..:wub: Gece ve yağmur birbirine çok yakışıyor..:)

Sevgiler..:clover:

Canım abicim :hug: Tşk ederim :) Olmaz ya bir gün unutulursam bile her yağmur yağan gecede aklınıza gelirim :wub:

Gönderi tarihi:
Süle bakalım Leylam niden gelmedin daha önce Hoşgeldin tatlım :hug:

Çok şeymi kaybettim :huh: Zati küççüklük resmini nidem :rolleyes: Bana büyük adam halleri lasım :w00t:

Hoşbuldum canım :hug: Onun için dedim zati,küççükken de büyük adam halleri varmış :wacko: yani ha bebek ha büyük hiç farkı yok :grin: tek fark eskiden sarışınmış :lol:

Senin de bayramın kutlu olsun Gececim,sevdiklerinle nicelerine eriştirsin Allah :wub:

Gönderi tarihi:
kalp1.jpg

Sana da hayırlı bayramlar gece yağan yağmurum...Tüm sevdiklerinle beraber nice bayramlara erişmeni dilerim...

Çok tşk ederim cnm..Sana ve ailene hayırlı bayramlar :hug:

Hoşbuldum canım :hug: Onun için dedim zati,küççükken de büyük adam halleri varmış :wacko: yani ha bebek ha büyük hiç farkı yok :grin: tek fark eskiden sarışınmış :lol:

Senin de bayramın kutlu olsun Gececim,sevdiklerinle nicelerine eriştirsin Allah :wub:

İyiki küççükken tanışmamışız kendisiynen <_< Ben sarışın sefmem :w00t:

Çok tşk ederim Leylam..Sana ve ailenede hayırlı bayramlar :hug:

Gönderi tarihi:

Sanada bayram harçlığı getirdim gecem ;):hug:

merveyp7.jpg

Ve deee

367491a37uf6.jpg

Hayırlı bayramlar dilerim sana ve ailene canım,öpüyorum :kiss:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.