Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 GECE.. Ah, sen ey, ölüm kadar sonsuz olan Ve dar bir tabut gibi rahat uyku! Islak geceyi örtün kalbim, uyu! Artık uykuyla tek başına kalan Ruhum gemiler uğramaz bir liman Bir tanrı gibi her tarafta korku; İşliyor bütün saatler kurmadan, Dışarda yağmur yağıyor durmadan, Görmüyor pencereler sonsuzluğu. Beni dibine çeker misin kuyu! Bitti gücüne güvendiğim zaman, Gökler yakın bir ayrılıkla dolu; Aynasında yüzüm dalgalanan su, Nağmesine vurgun olduğum umman. Al beni rüzgar! Kül et beni volkan! Toprakta o baş döndürücü koku Ve ölüm, gece ucundaki çoban. Gel yetiş, ey pişmanlık! İşte yaman Bir gecedir, yaman bir gecedir bu. O derin gözlerin ne güzel, puhu! A.M.Dıranas Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller,bu yaz her yazdan güzel olsun.aminnnn.öptummm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2007 GECE.. Ah, sen ey, ölüm kadar sonsuz olan Ve dar bir tabut gibi rahat uyku! Islak geceyi örtün kalbim, uyu! Artık uykuyla tek başına kalan Ruhum gemiler uğramaz bir liman Bir tanrı gibi her tarafta korku; İşliyor bütün saatler kurmadan, Dışarda yağmur yağıyor durmadan, Görmüyor pencereler sonsuzluğu. Beni dibine çeker misin kuyu! Bitti gücüne güvendiğim zaman, Gökler yakın bir ayrılıkla dolu; Aynasında yüzüm dalgalanan su, Nağmesine vurgun olduğum umman. Al beni rüzgar! Kül et beni volkan! Toprakta o baş döndürücü koku Ve ölüm, gece ucundaki çoban. Gel yetiş, ey pişmanlık! İşte yaman Bir gecedir, yaman bir gecedir bu. O derin gözlerin ne güzel, puhu! A.M.Dıranas Tşk ederim Gönüldaşım iyi tatıller,bu yaz her yazdan güzel olsun.aminnnn.öptummm İyi tatiller sedoşum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 yaz geldi herkes tatile gidiyor sanada şimdiden iyi tatiller dilerim kendine iyi bak arkadaşım kendine iyi bak .sevgiler.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Yeni bir tutkuyu kaldırmaz o Yeni bir aşk öldürür ceylanı O sevdi mi çocuklar gibi sever Sen olsan ateşe verirsin tarlanı Çiçeklerini yerle bir edersin O bir duvar dibinde yatar sesizce Düş gibi görür inen akşamı Kelebekler yanaklarından öper O sevdi mi rüzgar gibi sever Sen olsan yere çalarsın şapkanı Yeni bir tutkuyu kaldıramaz o Yazık olur küçücük saçlarına Doyamadan gider derenin Işık beyazı çakıl taşlarına O sevdi mi yüreği bakakalır Sen olsan yeniler giyip gezersin Belki bir günde harcarsın paranı O yemeden içmeden kesilir Sevdiğini bir üzse bin üzülür Sen olsan üzersin sevdiğini O günde binkere ipe çekilir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Sevgili Murtisan..Canm arkadaşım sanada iyi tailler kendine çok iyi bak Egsocum tşk ederim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 url=http://www.kucukresim.com][/url] Gönüldaşım varlığını bilmek bile huzur vermeye yetiyor.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gecem merhaba nasılsın canımıniçi... mineuda iyidir inşallah... ikinizide özledim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Seni Yasamak Seni her özledigimde sevgilim, Gökyüzüne bakiyorum; Gögün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özledigimde bir tanem, Denizlere bakiyorum. Ufuga bakinca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özledigimde bir tanem, Kuslara bakiyorum. O kanatlardaki özgürlügünü görüyorum çünkü. Ve askim, seni her özledigimde, Adinda isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yasamak istiyorum, Seni her özledigimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece.. Behçet Necatigil Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 url=http://www.kucukresim.com][/url] Gönüldaşım varlığını bilmek bile huzur vermeye yetiyor.... Seninde varlığın bana huzur veriyor Gönüldaşım Lilac canm çok tşk ederim Canım arkadaşım çok tşk ederim Gecem merhaba nasılsın canımıniçi... mineuda iyidir inşallah... ikinizide özledim... Ablacım..Canım benim...Seni gördüm daha ii oldum Kankimde iyi aplam seviyorum seni Bende seni seviyorum çekirgem Seni Yasamak Seni her özledigimde sevgilim, Gökyüzüne bakiyorum; Gögün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özledigimde bir tanem, Denizlere bakiyorum. Ufuga bakinca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özledigimde bir tanem, Kuslara bakiyorum. O kanatlardaki özgürlügünü görüyorum çünkü. Ve askim, seni her özledigimde, Adinda isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yasamak istiyorum, Seni her özledigimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece.. Behçet Necatigil Frosenim cnm benim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 daha iyi olasın diye bakınız oflu ismailyk şşşşttttt ))) Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Abla tşk ederim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Natticim çok tşk ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 senide seviyorum Gece'm... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 senide seviyorum Gece'm... Galüba bende sevirem seni aplacım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 galüba mı, kızım bak ikide birde gece sizinle dosya paylaşmak istiyor diye bişi geliyor ya seversin ya seversin yoksa açıklarım bu belgeleri... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 :lol: Abla walla ben senlen hiç bi gisli dosya paylaşmak istemiyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 iste iste, benle gisli dosyaları paylaşmanda bi sakınca yoktur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Evet belli hiç bi sakınca yuk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 belli değilmi? evet çok belli ederim canım... dosyaları iyi muhafaza ederim ben sonra kendim bile bulamam... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Anladım diyemem ki! Suçluyum Belki ben anlatamadım sana kendimi Tutuştum, yandım da yokluğunda her gece Yine gözyaşlarımla söndürdüm kalbimi Her gün her dakika seni özlerdim Bitmezdi kederim senin yanında bile Susardım, gözlerime baktığın zaman Mermer bir heykelin çaresizliğiyle Oysa neler düşünürdüm sen yokken Sana kavuşunca neler söylemek isterdim Dakikalar bir ışık hızıyla geçerdi Ayrılık başlayınca ben biterdim En kötüsü beni koyup gitmendi O öyle bir yalnızlıktı anlatılmaz Hep yarım kalmış heyecanlar hazlar içinde Biterdi bir kış, geçerdi bir yaz Ve nice yıllar kovalardı birbirini Gözlerimde gitgide büyürdü mesafeler Bütün teselliler uzaklarda kalırdı Bütün çiçekleriyle solardı bahçeler Ne olurdu saadetlerin en büyüğü İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın, ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün duyduğum gibi kal diyebilseydim. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.