Misafir Fibonacci Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 1> Nickinin anlamı veya hikâyesi nedir? C:kirazı çok severim ondan 2>Yaş=14 Kilo=50 Boy=1.67 3>Burcun nedir ve burcunun en belırgın hangı ozellıgını tasıyorsun? C:yay-özgürlük 4>Hobi ve fobileriniz neler? C:fobim yokki müzik dinlemek şarkı söylemek ve dans etmek 5>Hangi sehirde yasıyorsun? C:izmir 6>Hayatında örnek aldıgın kisiler kimlerdir ve neden örnek alıyorsun? C:ingilizce öğretmenleri.ingilizce öğretmek ve konuşmak eğlenceli. 7>Nasıl giyinirsin tarzın nasıl? C:tarzım yok beğendiğim herşeyi giyerim 8>"Ben bunu giymem" dediğin tarz var mı? C:gotik tarzı bana göre değil pek 9>Hayatında başına gelmesinden en çok korktuğun şey nedir? C:sevdiklerimi kaybetmek 10>Arkadaşlarınla yada tek sen hiç arkadaşınıza şaka yaptınız mı bizimle paylaşır mısın ? C:Açıkcası öyle bir şaka yapmadım şakalarımız anlık olur gülünür geçilir. 11>Şaka yaparken-yapsaydın sadece eğlenmeye mi bakarsın yoksa ilerisini düşünüp sonuçlarına katlanmayı göze alır mısın?(örn.:arkadaşının düşeceği durum) C:eğlenmeye bakarım anı yaşamayı severim çünkü 12>Şu anda sana en yakın meslek hangisi?bu mesleği icra etmekten asla pişman olmayacağın meslek hangisi? C:ingilizce öğretmenliği 13>Hayatın boyunca isteyipte ulaşamadığın bir şey var mı? C:hayır henüz yok. 14>En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? C:çabuk affederim bu huyumu hiç sevmiyorum.iyimserimdir sürekli gülerim fazla somurtmam bu huyumu seviyorum 15>Sporla aranız nasıl hangı spor cesıtlerıyle ılgılenıyorsunuz? C:bu aralar iyi değil ama küçükken yüzme ve basketbol kursuna gittim 16>Hangi takımı tutuyorsun? C:Beşiktaş 17>Geceleri ayıcık vb. -seylerle (oyuncakla) uyuyormusun?O oyuncak vb. seyın ısmı var mı nedır? C:bir filim var adı "fil" ama onunla uyumuyorum sadece odamda duruyor 18>Kardeşin olmasaydı ailenden "neden kardeşim yok?" diye sitem eder miydin? C:evet ederdim. 19>Şöyle kafanı çevirip insanlara baktığında gençlerin tavırlarından hoşlanıyor musun?Hoşlanmadığın yönleri neler? C:yok 20>Vucudunuzda dovme yada pıercıng var mı?Ailen izin verseydi kullanır mıydın? C:evet mutlaka büyüyünce umarım. 21>En sevmedığın ders hangısı ve neden hoşlanmıyorsun? C:matematik.sözel öğrenciyim ondan 22>En sevdıgınız mevsım ? Neden? C:ilkbahar yazın habercisidir çünkü 23>Kullandıgın bır muzık aletı var mı? C:hayır 24>Ailenın sana bazı anlarda çok üzerine gittiğini düşündüğün hiç oldu mu? C:evet 25>En sevdıgınız cızgı karakterı? C:sponge bob 26>Hayvan besliyor musunuz?Ne tur hayvan beslıyorsun? C:hayır beslemiyorum ama köpeğim olsun isterdim. 27>Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? C:lahmacun,mantı,sarma 28>Yaptığın en büyük çılgınlık ? C:deli doluyumdur ama dozunu kaçırmam o yüzden yok 29>Benzetildiğin biri varmı? C:yok. 30>Bize basından geçen komik bir olayı anlatabilir misin? C:bir keresinde mc donalds merdivenlerinde kayıp düşmüştüm ve arkadışmla gülmekten yerlere yatmıştık. 31>Kendi dilinde aşkı nasıl tarif ederdin? C:hormonlar. 32>Korku denince nasıl bir anın geliyor aklına (özel değilse paylaşmanı ümit ediyorum) C:bir gece uyurken uyandım sanki panjur sesiydi babama heryeri kontrol ettirdim gerçekten çok korkmuştum hırsız girdi sandım . 33>Evinize hırsız girdi sayalım,ilk önce yi korursunuz? C:kendimi ve ailemi eve giren hırsız silahsız girmez herhalde. 34>Gelecege yönelik planlarınız nelerdir? C:ingiltereye gitmek ve iyi bir ingilizce öğretmeni olmak 35>Forumda degıstırılmesını ıstedıgın bır yer/bir önerin var mı? C:hayır yok 36>Turkısh-Medıa Forumun en begendigin bölümü hangisi? C:bloglar 37>Turkısh-Medıa forumda tanısmak istedigin üyeler var mı? C:üyeleri fazla tanımıyorum ama admini merak ediyorum ve uzun saçlı olduğunu düşünüyorum metallica grubundakiler gibi 38>Bize söylemek istedigın-ıstedıklerın nelerdir? C:herşey için teşekkür ederim 39>Son olarak yöneticilerden bir rican var mı? C:yok teşekkürler.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Fibonacci' nin elinden ucuz kurtulmuşsun Yarenciğim Ama bak sana ne diyeceğim.. sizin tartı sanırım banyo' da değil mi.. rutubet kapmış o ve bozulmuş, bence sen yenisini hemen aldır Sen benden fazla olamazsın, kabul etmiyorummm... Güzel bir röportaj olmuş gercekten, derslerin de başarılar ve yüzün herzaman gülsün... Mesleğin ile ilgili düşüncerin, dilerim ki gerceklerşir Yaren .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Fibonacci' nin elinden ucuz kurtulmuşsun Yarenciğim Ama bak sana ne diyeceğim.. sizin tartı sanırım banyo' da değil mi.. rutubet kapmış o ve bozulmuş, bence sen yenisini hemen aldır Sen benden fazla olamazsın, kabul etmiyorummm... Güzel bir röportaj olmuş gercekten, derslerin de başarılar ve yüzün herzaman gülsün... Mesleğin ile ilgili düşüncerin, dilerim ki gerceklerşir Yaren .. Sahi bizim tartı bozulmuş olabilir mi.. Bu durum en çok benim işime yarar.. Şöyle 5 kilocuk fazla tartıyordur belkide.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 3>Burcun nedir ve burcunun en belırgın hangı ozellıgını tasıyorsun? C:yay-özgürlük Kaç yıldır "anne biz oğlak burcuyuz" derdin, ben kabul etmez " hayır yay'ız" derdim. Ana-kız değişim yaşıyoruz galiba,ben bu aralar artık oğlak olduğumu düşünmeye başlamışken sende yay da mı karar kıldın.. 31>Kendi dilinde aşkı nasıl tarif ederdin? C:hormonlar. Seninle aynı fikirdeyim.. 37>Turkısh-Medıa forumda tanısmak istedigin üyeler var mı? C:üyeleri fazla tanımıyorum ama admini merak ediyorum ve uzun saçlı olduğunu düşünüyorum metallica grubundakiler gibi İnsan röportajı yazıp yollamadan önce bi okutur demi..Ya Yul Brynner gibiyse... Kesinnn banlar seni... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 4>Hobi ve fobileriniz neler?C:fobim yokki müzik dinlemek şarkı söylemek ve dans etmek Mükemmel müzik zevki olduğuna bizzat kefilim, yaptığı radyo programlarını dinleyen herkesin de onaylayacağı gibi 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Mükemmel müzik zevki olduğuna bizzat kefilim, yaptığı radyo programlarını dinleyen herkesin de onaylayacağı gibi ben onaylamıyorum güzel röportaj olmuş Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Fibonacci' nin elinden ucuz kurtulmuşsun Yarenciğim Ama bak sana ne diyeceğim.. sizin tartı sanırım banyo' da değil mi.. rutubet kapmış o ve bozulmuş, bence sen yenisini hemen aldır Sen benden fazla olamazsın, kabul etmiyorummm... Güzel bir röportaj olmuş gercekten, derslerin de başarılar ve yüzün herzaman gülsün... Mesleğin ile ilgili düşüncerin, dilerim ki gerceklerşir Yaren .. Sevgili birce abla yazları kilo alırım ben şu okul iyice bi başlasın 48 falan olurum heralde Teşekkürler güzel düşünceleriniz için 1 Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Kaç yıldır "anne biz oğlak burcuyuz" derdin, ben kabul etmez " hayır yay'ız" derdim. Ana-kız değişim yaşıyoruz galiba,ben bu aralar artık oğlak olduğumu düşünmeye başlamışken sende yay da mı karar kıldın.. Seninle aynı fikirdeyim.. İnsan röportajı yazıp yollamadan önce bi okutur demi..Ya Yul Brynner gibiyse... Kesinnn banlar seni... ben bu forumun en küçüğüyüm admin abi bana kızmaz ki Aşkın mantıklı bir açıklaması varsa o bence kesinlikle hormonlar olmalıdır Tartı zaten bozuk kiiii sen yanlış biliyorsun kilonu demekki Yay olduğumu bana sen kabullendirdin ama ben yinede günlük falları okurken oğlağada bi bakıyorum 1 Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Mükemmel müzik zevki olduğuna bizzat kefilim, yaptığı radyo programlarını dinleyen herkesin de onaylayacağı gibi Teşekkürler Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 ben onaylamıyorum güzel röportaj olmuş ne ayaksın sen jön abi Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2009 canım güzel röportaj olmuş umarım tüm hayallerın gerçek olur şeker Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 31>Kendi dilinde aşkı nasıl tarif ederdin?C:hormonlar. erman hocanın dediği antalyadan istanbula yolda 5 cm büyüyen salatalık gibi bişey mi bu hormon dediğin 37>Turkısh-Medıa forumda tanısmak istedigin üyeler var mı?C:üyeleri fazla tanımıyorum ama admini merak ediyorum ve uzun saçlı olduğunu düşünüyorum metallica grubundakiler gibi hiç mi istemiyon godzi abimle bi tanışayım kimdir bu manyak pişman ederim adamı tanıştığıma ona göre Admin james hetfield olmasın ama saçlar kısa artık 27>Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?C:lahmacun,mantı,sarma işte buuuu bende bayılırım bunlara o zaman demek ki misafir olarak gelirsem bu üçlü hazır olacak Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 canım güzel röportaj olmuş umarım tüm hayallerın gerçek olur şeker Umarım zeynep abla teşekkür ederim Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2009 erman hocanın dediği antalyadan istanbula yolda 5 cm büyüyen salatalık gibi bişey mi bu hormon dediğin hiç mi istemiyon godzi abimle bi tanışayım kimdir bu manyak pişman ederim adamı tanıştığıma ona göre Admin james hetfield olmasın ama saçlar kısa artık işte buuuu bende bayılırım bunlara o zaman demek ki misafir olarak gelirsem bu üçlü hazır olacak Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Sevgili birce abla yazları kilo alırım ben şu okul iyice bi başlasın 48 falan olurum heralde Teşekkürler güzel düşünceleriniz için 1.67 m iken 48 kg cok zayif ama Takim konusunda annene degilde babana cekmek harika Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2009 1.67 m iken 48 kg cok zayif ama Takim konusunda annene degilde babana cekmek harika Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.