Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Yarisma Dostumun yas günü bugün Iyiki Dogdun, Iyiki varsin. Dogum Günün kutlu olsun hersey istedigin gibi olsun!Bari acalim biz orda yas günü partini yapardik simdi ne güzel 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 aaa cok tsk ederım angel =) resımlerı goremedım ama Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 çok yaşa iyi ki doğdun gardaş Allahına gurban Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2009 eyv gardas sende cok yasa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2009 amanin kim doğmuş.... doğum günün kutlu olsun jöncüm... nice mutlu senelere... ben foto koymuştum ama Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Toprağım doğum günün kutlu olsun ....Nice seneler ,sağlık ve başarı ile... 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 zeynep toprağım tsk ederim =) bu arada sen nerelerdeydin toprağım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 aaa cok tsk ederım angel =) resımlerı goremedım ama seyyy ben forum yenilendinden beri fazla yazmadigimdan ayarlari galba yanlis yapiyorum Resimde bir pasta araba vardi fenerbahceli ( bir bjk li olarak bi kiyak yapayim demistim ) Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Eminim dünyaya gelirken bir el havada Vencemeros Adanademir diye bağırarak gelmişsindir sen Nice mutlu senelere sevgili arkadaşım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Öncelikle geciktiğim için üzgünüm.. Ailenle birlikte sağlıklı ve mutlu nice yıllara ablacım..İyi ki doğmuşsun,iyiki varsın,seni tanığım için çok mutluyum... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 aça cok tskler seth abeyy doğuştan isyankarım ben tsk ederim =) ablacım est. hiç gerek yok üzülmene ben kalp kırmanalarına alışkınım dermişim şaka yapıyorum ablacım hiç üzülme sen çok tşk ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.