Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Kutlu bayramlar. Birce ne demek ya? Bir-ce. İki-ce. Üç-ce mi? Adın Birol falan mı yoksa? Birol adını da hiç sevmem ben. Bi sevgilim vardı eskiden adı Birol değildi tabi. Bunlan biz birbirimizi çok seviyoduk. Sonra Birol diye zengin bi çocuk geldi istedi bunu. Ailesi de kızın beynini yıkayıp kandırdılar, beni de terketti. Ogünden beri Birolları sevmem. Hatta Birol Hafriyat diye bi şirket var burada, kapısından her geçişimde küfrediyorum. Bi kere küfrederken koruması duydu peşledi beni kaç yüz metre, sanki babasının şirketi. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2008 Sevgili Birce... emek sıcacıktır...ısıtır yüreğini...emek buz gibidir;ısıtırken titretir tüm benliğini...emek benim için özeldir...özel olduğunu düşündüğüm güzel bir insana da kendi emeğimden,acı olan emekten bir örnek...sevgiler...ayrıca teşekkür ederim;geçmiş de olsa güzel geçmişli bir bayram umusuyla... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2008 Hepinize ayri ayri cok tesekkür ederim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 emek vermek ve nezaket konusunda bu forumda üstüne tanımadığım sade ve derin arkadaşıma sevgi ve selamlarımı gönderiyorum... arı-duru-yalın Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 bircem düşündüm de bu yorgunluğa kahve harika gider Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2008 bircem düşündüm de bu yorgunluğa kahve harika gider denız kısı kım yapmıs kahveyı bende cok yorgunum bende ıstıyorummm banane banane Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Evet fazlası ile hassas,nazik,saygılı ve duyarlı sevgili Birce tüm bu özeliklerin ile kal..................................... Çok alışılagelmiş bir ifade ama bana resimlendirilme tarzı çok şirin geldi........ Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Vallaha kopyala yapıştır değil;sadece net olanakları...sevgiler! BİR ACAYİP DUYGU Mürdüm eriği çiçek açmıştır. — ilkönce zerdali çiçek açar mürdüm en sonra — Sevgilim, çimenin üzerine diz üstü oturalım karşı-be-karşı. Hava lezzetli ve aydınlık — fakat iyice ısınmadı daha — çağlanın kabuğu yemyeşil tüylüdür henüz yumuşacık... Bahtiyarız yaşayabildiğimiz için. Herhalde çoktan öldürülmüştük sen Londra'da olsaydın ben Tobruk'ta olsaydım, bir İngiliz şilebinde yahut... Sevgilim, ellerini koy dizlerine — bileklerin kalın ve beyaz — sol avucunu çevir : gün ışığı avucunun içindedir kayısı gibi... Dünkü hava akınında ölenlerin yüz kadarı beş yaşından aşağı, yirmi dördü emzikte... Sevgilim, nar tanesinin rengine bayılırım — nar tanesi, nur tanesi — kavunda ıtrı severim mayhoşluğu erikte ..........» ........ yağmurlu bir gün yemişlerden ve senden uzak — daha bir tek ağaç bahar açmadı kar yağması ihtimali bile var — Bursa cezaevinde acayip bir duyguya kapılarak ve kahredici bir öfke içinde inadıma yazıyorum bunları, kendime ve sevgili insanlarıma inat. NAZIM HİKMET tam yağmurluk bir havanın duyguları.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 bulamiyorum sende soylemiyosun nasi yapcaz Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2008 ................................................... siz sevgili Birce'nin hiç resmini görmüşmüydünüs işte Birce......ama bu hali neden onu izah ediyim bu satte neden yatmadım hala buradayım diye beni paralıyacak valla ama nassı olursa olsun ben onu sefiyorum yaaa (belki bu ifadelerden sonra en azından dayaktan yırtarım ) Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2008 ................................................... siz sevgili Birce'nin hiç resmini görmüşmüydünüs işte Birce......ama bu hali neden onu izah ediyim bu satte neden yatmadım hala buradayım diye beni paralıyacak valla ama nassı olursa olsun ben onu sefiyorum yaaa (belki bu ifadelerden sonra en azından dayaktan yırtarım ) Birce bu mu Yayamazım ben hala şaşkınım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Birce bu mu Yayamazım ben hala şaşkınım kız sussss deşifre ettim diyem saten bir ton fırça yedimmmm Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 gece beni yanlız bırakmıyan sevgili BİRCE seni özledim................ Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2009 Kim çağırdı beni ,kim dedi deep...... (öğreneceğim sonunda dimi?) Bu anı defterine uğramayalı ne kadar uzun zaman olmuş. Bircem ben seni özlemişim . AAAAAAA kapıyı çalıyorum çalıyorum açan yok. Nerede bu defterin ahalisiiiiiiii. Gelen giden yok ,ben bu işi zor öğreneceğim Görüşürüz canım. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Sevgili birce, Forum ailesinde bana yardımlarını esirgemeyen,candan,sevgi dolu,kalbi çok temiz arkadaşım.. Forumda farklılığın çok belirgin.. Birkaç gündür gözüm seni arıyor göremiyorum.. Meraklardayım.. Forumun emektarı bir üye olarak yokluğunun duyarsız kalınmasınada şaşırdım..Ki seni yeni tanıyan biri olarak seni görememek beni meraklandırıyor.. Senin forum takipçin olarak katılımlarını ve seni özledim.. Umarım iyisindir.. Saygı ve sevgiyle.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Forumun emektarı bir üye olarak yokluğunun duyarsız kalınmasınada şaşırdım..Ki seni yeni tanıyan biri olarak seni görememek beni meraklandırıyor.. Senin forum takipçin olarak katılımlarını ve seni özledim.. Umarım iyisindir.. Saygı ve sevgiyle.. Aşağıda ki linke giderken not bırakmıştı birce sevgili Aries... Yakında gelecektir... http://www.turkish-media.com/forum/topic/108056-lutfen-uzun-sure-gelmeyecekler-buraya-yazsinlar/page__view__findpost__p__820587 Birceeee hadi dön artık bende özledim herkes özledi... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 Gözümden kaçmış sanırım teşekkürler Radya.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2010 yaa inanmıyorum ne oldu böyle Alıntı
Φ Dedektif Clouseau Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2010 Forum için müthiş emeğini unutmayacağız, gelirsin birgün kimbilir geri belki de... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.