Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

O bu forumun en eskilerinden ... Onu öyle her topicte aramayın.. Nerede asil duyguların paylaşımı varsa o oradadır. Nerede insanlar için en yararlı biligiler varsa o oradadır.. Saygı duyduğum insanların başında gelmekte.. O bu foumun asil ruhudur da belli etmez.. Saygılar sevgiler Birce.. :clover:

• Cevaplar 120
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Ablaların ablası.. :clover:

Az konuşup öz konuşanlardan :)

Kalbi temiz , iyi niyetli cok şeker biri işte :clover::)

Gönderi tarihi:

Selam Arman & Natalia,

ilk bi tesekkür etmek istiyorum sizlere, sasirdim desem inaninki yalan olmaz.. :clover:

Günlerden bir gün kurbagalarin yarisi varmis. Hedef, cok yüksek bir kulenin tepesine cikmakmis. Kurbagalarda arkadaslarini seyretmek icin toplanmilar.

Yaris baslamis. Gercekte seyirciler arasinda hic biri yarismacilarin kulenin tepesine cikacagina inanmiyormus.

Sadece su sesler duyulabiliyormus

„Zavallilar“

Hicbir zaman basaramayacaklar!

Yarismaya baslayan kurbaglar kulenin tepesine ulasamayinca teker teker yarisi birakmaya baslamislar.

Iclerinden sadece bir tanesi inatla, yilmadan kuleye tirmanmaya calisiyormus.

Seyirciler bagiriyorlarmis

„Zavallilar“

Hicbir zaman basaramayacaklar!

Sonunda bir tanesi haric, diger kurbagalarin hepsinin ümitleri kirilmis yarisi birakmislar.

Ama kalan son kurbaga büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine cikmayi basarmis.

Digerleri hayret icinde bu isi nasil basardigini ögrenmek istemisler. Bir kurbaga ona yaklasmis, sormus bu isi nasil basardin diye. O anda farkina varmislar ki… Kuleye cikan kurbaga sagarmis!

:clover:

Olumsuz Düsünen Insanlari Duymayin…

Onlar Kalbinizdeki Ümitleri Calarlar!

agac4qy.gif

Anilariniz`si kendiniz nasil koruyor unutulmamasini sagliyorsaniz, benimsemis benim diyorsaniz.

Umutlarinizda sizin, hickimsenin yok etmesine izin vermeyin, yesertin..

Gönderi tarihi:

Selam Arman & Natalia,

ilk bi tesekkür etmek istiyorum sizlere, sasirdim desem inaninki yalan olmaz.. :clover:

sakın şaşırma "birce" ,

bu sana söylenmesi gereken geç bile kalmış iltifatlar...

Forma, bize ve duygularımıza yaptığın katkılarla çok daha fazlasını hakediyorsun...

Sevgisini,birikimini,içtenliğini bizlerle paylaşan sevgi dolu yüreğine teşekkürler...

sevgiyle kal "birce"..,yaşamında mutluluk eksik olmasın..

ayrıca sana duygularımızı iletmemize fırsat yaratan "arman"a da sonsuz teşekkürler...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

birce Ablamiz sabirli bilgili iyi kalpli biricik Ablamiz :)

cok seviyorum seni saglik mutluluk huzur diliyorum

hersey gonlunce olsun :clover:

Gönderi tarihi:

ben beni unutmusum burada .. :)

Selam hepinizse arkadaslar,

Sayman, Karcicegi, Made in turkey, grupolem, ve Gülsün

tüm dilekleriniz icin hepinizse ayri ayri tesekkür ederim.. :clover:

Herzaman mutlu kalin, umut dolu olun

Gönderi tarihi:

Sevgili Birce,

hanimefendiligin, kibarligin, inceligin ta buralardan hissediliyor..

Bu forumu sensiz düsünemiyorum desem yeridir.

Daha evvelde dedigim gibi paylasimlarin ve katkilarin icin tesekkürler :clover:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Belli etmesede meraklı bi arkadaşımdır kendisi :P:hug:

( Yukarı çıkarıyım dedim :wub: )

Gönderi tarihi:

:clover::clover:

ikileye ilk girdiğim zaman bana o kadar insan içinden selam verdi sağolsun

şuan hayatıma en önemli değerli kişilerin girmesini sağladığı için sonsuz teşekkürler o olmasaydı ben kanalda kalmazdım ve tanışamazdım o insanlarla :clover: ablam benim yaaa daha ne diim...birde çilek sözüm var ona umarım bi gün kendi ellerimle ikram edicem hala aklımda birce aplaaaaaaaaa :)

(bu arada burayı çiçek bahçesine dönüştürcektim ama acaip bi mesaj çıktı karşıma : Bu forumda izin verilen mimik sayısından fazla mimik kullandınız. Lütfen mesaja eklediğiniz mimikleri azaltarak tekrar deneyin :D uyus oluyorum kısıtlamalara yaaa :D ne istiyosunuz mimiğimden)

swan16bb.jpg

19498689199ed893e513tt.jpg

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Hepinizse ayri ayri tesekkür ederim arkadaslar.. :clover:

Bir kedi ugruna oncasi yazili ise, önceden ne vardi diye kim merak etmezki.. :)

saka bir yana Natalia, iyi olmus degistirmissin :clover:

Marti iyiki varmis bu kisitlama, yoksa benim vazolar inanki yetersiz kalacakti, cok tesekkür ederim.. :clover:

bu arada madem bir kisitlama var ve bu yavaslatigindan dolayi, varmisiniz Admin`imizi kandiralimda, bu smilies leri ---)) ---) --) --)) () eklesin () belki böylelikle cok yüklenmis olmaz, bizlerinde isini görür :)

Kardelen dün gece cok güzel birseyi paylastik birlikte, buda suheda arkadasimizin sayesinde oldu. Her ikinizsede tesekkür ederim. :clover:

• 6 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez..

İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır..

Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş.

__Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş..

__Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve;

__Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş.

Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma;

__Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış..

Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş..

Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla:

__Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle:

__Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş..

O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve:

__BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş..

Evet hikayemiz burada bitiyor..:)

Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini..;)

Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak..

Ve hatırladık değil mi..

Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var..

Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan

Benim de açmadığımı biliyorsunuz

Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. :wub::hug::clover:

• 7 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
  • 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
seni cok özledim :) sevgiler

ich weiß das du hier irgend wo bist, auch wenn es nur selten ist..ich muß mit dir reden..schau bitte mal vorbei nach den Sommerferien.

Deine Satz gilt auch für mich :clover:

Evet hikayemiz burada bitiyor..

Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini..

Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak..

Ve hatırladık değil mi..

Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var..

Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan

Benim de açmadığımı biliyorsunuz

Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. :clover:

9 ay gecmis üzerinden Taurusmutis ben anca yazabiliyorum,okumasini seviyorum ama yazmaya gelince kaliyorum kaldigim yerde.. fakat elbete ki o gün daha okumusdum ben bu güzel hikayeyi... hem özür diliyorum hemen yazmadigim icin hemde tesekkür etmek istiyorum sana.. :clover:

hung1.png

getirdiklerini paylasdigin icin cok tesekkürler Natalia :clover:

Sevgili birce senin için :)

8040415.jpg

sanki icine dogmus RA_dya beyaz güleri sevdigim de eklemissin :clover: cok cok tesekkür ederim sana... :clover:

~~~~

Kalbiniz merhametli, Bedeniniz sihhatli

Yüzünüz mutlu

Yeseren umutlariniz ile birlikte

Hepinizin Ramazani Hayirli Olsun Arkadaslar....

klee2aj0.gif

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. :clover:

okaxz2.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.