Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Teyzelik heyecanını bizimle paylaşan içi cıvıl cıvıl olan ve eminim herkes tarafından çok sevilen saygı duyulan forumun gözbebeği ..

Çok yakın dialoglarımız olmasada her zaman kendime yakın hissettiğim forum arkadaşım..

Bir kere bile olsun kimsenin kalbini kırdığını görmedim.. İnsan bu kadar mı pozitif olur .. Sevgiler Gezgin.. :clover:

Gönderi tarihi:

FORUMUN TEYZESİ O :D ÇOK TATLI, SAMİMİ, CANA YAKIN VE İYİMSER Bİ BACIMIZ...

İYİ Kİ TANIŞMIŞIZ, İYİ Kİ BURDASIN...

seni seviyorum bacım :clover:

Gönderi tarihi:

gezginle çok sık kaşılaşmıyoruz burda ama sevdim kendisi sıcakkanlı olduğunu düşünüyorum ( gerçi ben herkes için bölye düşünüyorum da çaktırmayın :P)

teyse olarak da eminim çok sevilecektir hep böyle kal :)

Gönderi tarihi:

Öncelikle bir itiraf da bulunayım :D Gezgin ben seni erkek olarak biliyordum :sweatingbullets:

Teyze olacağını söyleyince durumu çakmamak imkansızde zaten :D

Sıcak kanlı bir o kadar da heyecanlı ve mutluluğunu paylaşarak daha da mutlu olmayı bilenlerden :clover:

Walla ben sevdim kendisini :blushing:

:flowers:

Gönderi tarihi:

Gelmez dile yüreği,gözü görmez hasreti

Ender bulunan bir sevda türküsü söylemekte yalnızlığa

Zalim zaman almış da geri vermeyi unutmuş

Gözlerinde ki yakamoz parıltılarını

İnce bir sızı düşmüş sonunu bilmediği aşk-ı terki diyarlardan

Neylesin seni seven bu deli gönül sevda-i muhabbetten başka

Sevgilerimle Gece Yağmuru :flowers:

Gönderi tarihi:

gezgin bu forumda sinirlerinin cımbızla alındığını zannetttiğim iki kişiden bir.....diğer kişiyide onun topic ine yazacam....

öncelikle çok uyumlu olduğunu sölemeliyim,başka ne diyeyim sevdiğim bir arkadaş kendisi.... :clover:

Gönderi tarihi:

eeeeee gezgin efendi...ne desem şimdi .... allah insanlara kalp dağıtırken ilk önce o gitmiş en ön sıradaymış o yüzden ona altından bi kalp hediye etmişler.. aynı zamanda içten ısıtmalı sıcacık.. :) .. forumda bana mesafece en yakın olanlardan...ve bunu da hissetirenlerden..

tam bi dost canlısı muhteşem bi paylaşımcı..sivri dilli, o kadar da dürüst...sırtımı dönüp gidemeyeceklerimden benim kardeşim....

hayat sana hep gülsün...mutlu ama çok mutlu ol....ve bizi unutma...

saygı ve sevgilerimle.... :)

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar çok sağolun ya benim için böyle düşündüğünüzü bilmiyordum... o sizin güzelliğiniz tekrar tşk.

Gelmez dile yüreği,gözü görmez hasreti

Ender bulunan bir sevda türküsü söylemekte yalnızlığa

Zalim zaman almış da geri vermeyi unutmuş

Gözlerinde ki yakamoz parıltılarını

İnce bir sızı düşmüş sonunu bilmediği aşk-ı terki diyarlardan

Neylesin seni seven bu deli gönül sevda-i muhabbetten başka

Sevgilerimle Gece Yağmuru :flowers:

şiir çok güzel yüreğine sağlık canım :clover:

Gönderi tarihi:

gezgin benim gözümde çalışkan bi iş kadını izlenimi verdi... gezgini forumda görünce aklıma hep bu izlenim gelir... teyze olucagına sevindim.. gönlüne göre birisini buluncada anne olma heyacanınıda mutlulugunuda sorumlulugunuda en üst seviyede yaşamasını dilerim...

Gönderi tarihi:

gezgin benim gözümde çalışkan bi iş kadını izlenimi verdi... gezgini forumda görünce aklıma hep bu izlenim gelir... teyze olucagına sevindim.. gönlüne göre birisini buluncada anne olma heyacanınıda mutlulugunuda sorumlulugunuda en üst seviyede yaşamasını dilerim...

[/quote

ilbey benim için düşündüklerin için çok teşşekür ederim....

Gönderi tarihi:

tatlı arkadaslıklar arasında bır ıkı satır konusmuslugumuz anca var

ama yınede cok keyıflı bır forumdaş oldugunu dusunuyorum...

dılerım her zaman her yerde her konuda umut ısıgın senı bırakmaz ve karanlıktan aydınlıga cıkarır,

yol ayrımında kalmaman dılegıyle...

Gönderi tarihi:

ben de iyi dilekler de bulunayım dedim gezginime

onunla da çok sık karşılaşmıyorum ama karşılaşmasam da çok talı samimi biri olduğuna inanıyorum kendisini çok tanımıyorum ama

eminim hayatta mutlu olmayı hak edenlerdendir.

gülen yüzün hiç solmasın inş :)

Gönderi tarihi:

gezgin hanım forumda kimsenin kalbini kırmayan,davranışlarıyla saygıyı hak eden,yeni teyze olmuş ihtiyar bir hanımefendi :P kendisine hayatında başarılar diliyorum...kalbinin güzelliği hayatına yansısın...ALLAH'a emanet ol....

Gönderi tarihi:

gezgin,seni fazla tanimasmda yüreginin güzelligi yazilarina dökülmüs arkadaslarimdan bitanesisin.

Hani bazi seylere karsi ister istemez ön yargi olusur içimizde benimde gezgin deyince aklima hemen dürüst ve düsündükleri önemsenmesi gereken bir insan geliyor aklima..

önceleri bende seni erkek saniyordum ama sonra yazilarindan anladimki sen bi teyzesin ,aaa bizdenmis dedim birazcikta sevindim.

iyi arkadas ,tatli teyze,güvenilir insan bahtinda yüregin gibi güzel olsun.

Gönderi tarihi:

sevgili gezgin aslinda hepsinizi fazla tanimiyorum ama oyle bisey.ki

sanki yillardir taniyor gibi sevdim hepsinizi aranizda oldumu cok mutlu oluyorum iyi,ki bu forma uye olmusum sizler gibi degerli bilgili insanlari tanimisim hersey gonlunce olsun hep mutlu ol ne yapmak istersen basarili ol cok seviyorum seni :):clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.