Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Aslında bir çorbayla doydum ben..Aç olan aslında gözümüz mü ne..İftarda öce bir fili yiyebilecek durumdaydım.. Bugün benim canım en çok incir istedi onun içünnn;
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl şekerim hayatımda ik kez yalnız ramazan geçirriyorum valla hiiçç tadı tuzu yok sadece bir çorba içtim o da hazır çorba başım çatlayacakkk şekilde ağrıyor ve ilk defa canıımm hiiiçç bişey çekmedi iftar öncesi ben sadece çaya saldırdımmmm hhüüüüpppp ooohh
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar şekerim hayatımda ik kez yalnız ramazan geçirriyorum valla hiiçç tadı tuzu yok sadece bir çorba içtim o da hazır çorba başım çatlayacakkk şekilde ağrıyor ve ilk defa canıımm hiiiçç bişey çekmedi iftar öncesi ben sadece çaya saldırdımmmm hhüüüüpppp ooohh Benimde kafam iki kafa sanki,babamın deyimiyle "gebe çakal "gibi geziyorum ortalıkta,bulaşıklar mutfakta yığılı.. Sen bana uygun bir köy ayarla ordan çocukları alıp geleyim,ekmek elden su gölden hep bir geçirelim ramazanı..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Benimde kafam iki kafa sanki,babamın deyimiyle "gebe çakal "gibi geziyorum ortalıkta,bulaşıklar mutfakta yığılı.. Sen bana uygun bir köy ayarla ordan çocukları alıp geleyim,ekmek elden su gölden hep bir geçirelim ramazanı.. valla çok fenaa yaaa gel valla ben sana ultra herşey dahil bi köy ayarlıcam inegi tavuğu yumurtası civcivi yufka ekmeği yeter ki gel
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar valla çok fenaa yaaa gel valla ben sana ultra herşey dahil bi köy ayarlıcam inegi tavuğu yumurtası civcivi yufka ekmeği yeter ki gel Yaşasınnnnn..
Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 15 yıl Aslında bir çorbayla doydum ben..Aç olan aslında gözümüz mü ne..İftarda öce bir fili yiyebilecek durumdaydım.. Bugün benim canım en çok incir istedi onun içünnn; Afiyet olsun hersey cok güzel..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.