Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 12 yıl Sonunda adam akıllı bir sahur yapıcam yaşasın heerkese İyi Sahuuuuuuurlaaaaar
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Davulcumu geldi yoksa ) ay kimler gelmiş kimler.. çok mutlu oldum hoş geldin
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Sonunda adam akıllı bir sahur yapıcam yaşasın heerkese İyi Sahuuuuuuurlaaaaar Afiyet olsun.. İyi sahurlar herkeslere...
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 12 yıl Yeni cami direk ister Bunu soylemeye yurek ister Benim karnim toktur ama Arkadasim borek ister.
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 12 yıl ay kimler gelmiş kimler.. çok mutlu oldum hoş geldin Hos bulmusuz
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 12 yıl radya, interlock, denisse, omar ve diğer sahur dostları hepinize İYİ SAHURLAR ramazan bitiyor çok hüzünlüyüm
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 12 yıl herkese iyi sahurlar .. eskiden ewde tek bi isik yanardi sakin sakin yemegimizi yerdik sonrada niyet edip dagilirdik : )) bazen de sabah sabah senlik gibi bi atmosfer olurdu : )) her iki turlusunun de acaip bir karizmasi vardi .. eyy gidi babaennemli-dedemli gunler ..
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Yine ben mutfaktan çıkıp gelene kadar hepiniz gitmişsiniz.. Hepinize afiyet olsun...
Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Oruç, seni alışkanlığın cehenneminden kurtarmak için geldi. Her şeyi elinin altında hazır bilirken, uzaklaştı nimetler. Her şeyin sahibi sanırken kendini, iddianı kaybettin. Sen sana ait değilsin. Senin değil hiçbir şey. Sahibinin izniyle y ersin. İşte şimdi, alışkanlıkla değil, hasretle bakıyorsun her şeye. Bıkkın olarak değil, özleyerek var oluyorsun gün boyu. Farkında mısın yeniden boyandı su ve ekmek. Yeni renkler giydi meyveler ve yiyecekler. Yeni ve taze görünüyor her şey sana. Yeni/den var oluyor nimetler. İzinle dokunuyorsun ekmeğe suya. Rabbinin izniyle. Sahibinin izniyle. Doğruca Rabbinden alıyorsun ikramı. Rabbinin yanında buluyorsun doymaları, tatları, hazları... Dünyanın dağdağasından alınıyorsun; cennet sofrasına oturtuluyorsun. Hep güzellerin oturduğu sofraya buyur ediliyorsun. İyilerin yanında diz çöküyorsun. İyilerle beraber yudumluyorsun suyu. Sıradan değilsin artık. Sıradan değil hiçbir lezzet. Alışkanlığın ateşinden kurtuldun, hayret cennetine vardın. Bıkkınlığın cehenneminden çıktın, minnet ve şükür cennetine alındın. Cennetine hoş geldin… Senai Demirci Ne mutlu sizlere..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar İyi sahurlarrrrrrrrr...valla top patlamadan geldim bakın... patladı mı yoksa..
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 12 yıl Yazar Bende garantiye almak için mutfaktan önce buraya geldim.. İyi sahurlar arkadaşlar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.