Φ Pasifik Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 İyi Sahuuuurlaaaaaaar!!! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 geçmiş sahurunuz kutlu mutlu olsun.. 1 Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 Davulcumu geldi yoksa ) Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2012 Sonunda adam akıllı bir sahur yapıcam yaşasın heerkese İyi Sahuuuuuuurlaaaaar Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Davulcumu geldi yoksa ) ay kimler gelmiş kimler.. çok mutlu oldum hoş geldin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Sonunda adam akıllı bir sahur yapıcam yaşasın heerkese İyi Sahuuuuuuurlaaaaar Afiyet olsun.. İyi sahurlar herkeslere... 1 Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Yeni cami direk ister Bunu soylemeye yurek ister Benim karnim toktur ama Arkadasim borek ister. 1 Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 ay kimler gelmiş kimler.. çok mutlu oldum hoş geldin Hos bulmusuz Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 radya, interlock, denisse, omar ve diğer sahur dostları hepinize İYİ SAHURLAR ramazan bitiyor çok hüzünlüyüm 2 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2012 herkese iyi sahurlar .. eskiden ewde tek bi isik yanardi sakin sakin yemegimizi yerdik sonrada niyet edip dagilirdik : )) bazen de sabah sabah senlik gibi bi atmosfer olurdu : )) her iki turlusunun de acaip bir karizmasi vardi .. eyy gidi babaennemli-dedemli gunler .. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2012 Yine ben mutfaktan çıkıp gelene kadar hepiniz gitmişsiniz.. Hepinize afiyet olsun... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2012 Oruç, seni alışkanlığın cehenneminden kurtarmak için geldi. Her şeyi elinin altında hazır bilirken, uzaklaştı nimetler. Her şeyin sahibi sanırken kendini, iddianı kaybettin. Sen sana ait değilsin. Senin değil hiçbir şey. Sahibinin izniyle y ersin. İşte şimdi, alışkanlıkla değil, hasretle bakıyorsun her şeye. Bıkkın olarak değil, özleyerek var oluyorsun gün boyu. Farkında mısın yeniden boyandı su ve ekmek. Yeni renkler giydi meyveler ve yiyecekler. Yeni ve taze görünüyor her şey sana. Yeni/den var oluyor nimetler. İzinle dokunuyorsun ekmeğe suya. Rabbinin izniyle. Sahibinin izniyle. Doğruca Rabbinden alıyorsun ikramı. Rabbinin yanında buluyorsun doymaları, tatları, hazları... Dünyanın dağdağasından alınıyorsun; cennet sofrasına oturtuluyorsun. Hep güzellerin oturduğu sofraya buyur ediliyorsun. İyilerin yanında diz çöküyorsun. İyilerle beraber yudumluyorsun suyu. Sıradan değilsin artık. Sıradan değil hiçbir lezzet. Alışkanlığın ateşinden kurtuldun, hayret cennetine vardın. Bıkkınlığın cehenneminden çıktın, minnet ve şükür cennetine alındın. Cennetine hoş geldin… Senai Demirci Ne mutlu sizlere.. 2 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 İzmirde daha olmadı vakit yetiştim afiyet olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 İyi sahurlarrrrrrrrr...valla top patlamadan geldim bakın... patladı mı yoksa.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 heh olmamış vakit.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Sahur dinletimiz olsun bu şiir... 1 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Vaktinde sayılır bugün, İyi Sahurlar!!! 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Bende garantiye almak için mutfaktan önce buraya geldim.. İyi sahurlar arkadaşlar.. 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 sizlerede ama şu an öğle sahur vakti yazmak isterdim 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Yazmış kadar oldun..Ben aldım, kabul ettim.. 1 Alıntı
Φ Pasifik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 İyi Sahurlar!!! 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 İyi sahurlar.. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.