Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 İyi ki doğdun yayamaz... Seni seviyoruz,nice mutlu yıllara arkadaşım.. Bu pasta ancak keser bizi.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 sevgili dostum Yayamaz, nice sağlıklı ve mutlu yıllara. iyi ki doğdun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Mutlu yıllar yaramaz Umarım herşey istediğin gibi gerçekleşir... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Sevgili Yayamaz'ım... Bugün farkına vardım ki,kendi kendime o kadar kapılmışım ki sizi tamamen unutmuşum.Hayır,unutmadım aslında.Erteledim bu sıralar düşünmeye. Sen,Sercan ve Angel...Burada tanıdığım,hayatımın en güzel yerinde üç insan.Ve sen;ilk göz ağrım,burada ki ilk can yoldaşım.Nasıl ertelemişim hal hatırını sormayı Dün doğum günündü,facebooktan gördüm.Foruma gelemedim,nice senelere diyemedim.Erteledim yine,sadece merhaba ile süpriz diyecektim ki;öğrendim ki bu en güzel gününde lanet olası şu hastalıklarla uğraşıyormuşsun.Sesini duyamadım,ama hasta olduğunu söyleyenleri dinlerken sesini duymayı o kadar çok diledim ki. Bugün inananlar için özel bir gün;ben de inanıyorum.İnandığım varlığa bu gece tüm yüreğim ile dua edeceğim;"Lütfen iyi olsun artık canım Yayamazım"...lütfen iyi ol.Seni çok seviyorum,yüreğine,ışığına hepimizin çok ihtiyacı var.Sensiz tükenir bu asi... NİCE SENELERE GÜZEL ARKADAŞIM...NİCE NİCE NİCE SAĞLIKLI SENELERE! Bu gece sadece bunu yazmak için tıkladım bu siteyi.Özür dilerim canım benim. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 İyi ki doğdun yayamaz... Seni seviyoruz,nice mutlu yıllara arkadaşım.. Bu pasta ancak keser bizi.. canımmm yüregi güzeliklerle sevgiyle dolu hatun sevgim,dostlugum hep seninle olsun sende kalsın...... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 sevgili dostum Yayamaz, nice sağlıklı ve mutlu yıllara. iyi ki doğdun senin dostunlugun harika birşey sağolasın........iyiki dogmuşum ve başınıza bela olmuşum ohhhhhhhhhhhhhh canıma deysin...teşekkür ederim sevgili rua komacan öptüm.... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Mutlu yıllar yaramaz Umarım herşey istediğin gibi gerçekleşir... Amanda sevgili deniz kızı negüzel dilekler ile burada sağolasın ................ 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Sevgili Yayamaz'ım... Bugün farkına vardım ki,kendi kendime o kadar kapılmışım ki sizi tamamen unutmuşum.Hayır,unutmadım aslında.Erteledim bu sıralar düşünmeye. Sen,Sercan ve Angel...Burada tanıdığım,hayatımın en güzel yerinde üç insan.Ve sen;ilk göz ağrım,burada ki ilk can yoldaşım.Nasıl ertelemişim hal hatırını sormayı Dün doğum günündü,facebooktan gördüm.Foruma gelemedim,nice senelere diyemedim.Erteledim yine,sadece merhaba ile süpriz diyecektim ki;öğrendim ki bu en güzel gününde lanet olası şu hastalıklarla uğraşıyormuşsun.Sesini duyamadım,ama hasta olduğunu söyleyenleri dinlerken sesini duymayı o kadar çok diledim ki. Bugün inananlar için özel bir gün;ben de inanıyorum.İnandığım varlığa bu gece tüm yüreğim ile dua edeceğim;"Lütfen iyi olsun artık canım Yayamazım"...lütfen iyi ol.Seni çok seviyorum,yüreğine,ışığına hepimizin çok ihtiyacı var.Sensiz tükenir bu asi... NİCE SENELERE GÜZEL ARKADAŞIM...NİCE NİCE NİCE SAĞLIKLI SENELERE! Bu gece sadece bunu yazmak için tıkladım bu siteyi.Özür dilerim canım benim. Aman sakın ben olmasamda güsel yürekler herzamn olucaktır ve herkeze ışık olucaklardır onlara hepimizin ihityacı var bunu sakın unutma!!! evet o an görüşemedik ama sonra yad ettik:)olsun yaşam böyle arkadaş diyorsun dost diyorsun yüregini açıyorsun ama ben üzülmüyorum kaybeden ben degil karşımdakiler oluyor(tevazuda bulunamıyacagım dogrusu)... teşekkür ederim yüregi güzel ama kafası karışık asim benim seeni seviyoruz ve komacan öpüyoruz......... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 canımmm yüregi güzeliklerle sevgiyle dolu hatun sevgim,dostlugum hep seninle olsun sende kalsın...... Seni sefiyom...HOŞGELDİN... Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Yayamaz biraz geç oldu ama şehir dışından yeni döndüm. O tarihlerde buralarda değildim. Doğum günün kutlu olsun ve merak ediyordum nerde diye iyiki geldin hoşgeldin. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Aslinda Sercan bana coktan hatirlatmisti dogum gününü ama bir türlü giremedim Foruma. Arzu ettigin bütün güzelliklere ulasman dilegiyle... Dogum günün kutlu olsun. Nice Yillara Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Seni sefiyom...HOŞGELDİN... bende seniiiii 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Yayamaz biraz geç oldu ama şehir dışından yeni döndüm. O tarihlerde buralarda değildim. Doğum günün kutlu olsun ve merak ediyordum nerde diye iyiki geldin hoşgeldin. olsun genede anımsamasanda burada görerek yazmışsın sağolasın gelincik 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2009 Aslinda Sercan bana coktan hatirlatmisti dogum gününü ama bir türlü giremedim Foruma. Arzu ettigin bütün güzelliklere ulasman dilegiyle... Dogum günün kutlu olsun. Nice Yillara seni kaçak angel seni ist larda tatil yap bana ugramayın ..neyse birgün elbet yolun düşer senin teşekkür ederim herkezle birlikte olsun saglık huzur mutluluk.... 1 Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2009 seni kaçak angel seni ist larda tatil yap bana ugramayın ..neyse birgün elbet yolun düşer senin teşekkür ederim herkezle birlikte olsun saglık huzur mutluluk.... aslinda biz seni aramistik .... ama olsun kisa zamanda yine orda olabilirim gerci uzun kalmasamda ins. o zaman gele bilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.