Φ mavianemon Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Herkese merhabalar.. Böyle bir foruma ilk defa katılıyorum arkadaşlar.Benim sorun diye yazdığım yazıyı okuyan bazı bayanlar bana kızacak belki.çünkü bu durumun aksinden de şikayet eden çok bayan olduğunu biliyorum.Ben 39 yaşında,19 yıllık evli,madern,hoş bir bayanım.Eşim de bana tapan,gözünden sakınan[fazlasıyla),ayrıca cinselliğe çok düşkün bir erkek.22 yıldır birlikte olmamıza rağmen arzularında hiç azalma olmadı.her gece birlikte olmayı istiyor.onu çok seviyor ve geri çevirmek istemiyorum ama bazen ızdırap halini alabiliyor bu durum .kimi zaman onu kırmamak adına ,herşeyi kabulleniyorum.sevdiğim erkeğe,bu kadar sık,ya da üst üste birlikte olmak istemiyorum, diyemiyorum.bazen kendimi geyşa gibi hissediyorum. Açık açık konuş,demeyin sakın.bun söylersem kırılacak ve elini eteğini tamamen çekecek.beni ancak benzer durumda olan birileri varsa anlayabilir. her fikre açığım arkadaşlar.tavsiyelerinizi bekliyorum..sevgiler..... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 aha işte! şakacı bir arkadaş daha gelmiş. şimdi sen sanıyor musun ki bizim forumdaki bayan arkadaşlardan biri çıkıcak ve aynı sorunu ben de kocamla yaşıyorum her gece birlikte oluyoruz fakat bende 20 yıldır derman kalmadı falan diyecek şimdi ablacığım sen enişteye gitsen ben istemiyorum desen, bu vallahi kensine başkasını bulur. bak söylemedi deme ayrıca millet böyle koca arıyor sense şikayetçi oluyorsun. pehhh! bu kadınları da anlamak mümkün değil yaw 2 Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 koko si ee Rua sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emi Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 tam sirtaki yapıyodumm bu başlığ açtım haa sirtakiii dedim şimdi böyle başlıklar açılınca genellikle ilk yazan iki kişi rua ve godzilla olur size tavsiyem bize malzeme çıkarmayın size ilk önerim eşinizin yemeğine ŞAP atın. eğer ilkel buluyorsanız ikinci önerim neşinıl cografikte gergedanalrın çiftlaşmesi ile ilgili belgesel izleyin bu da çok ağır gelirse "insanlar sadece sevişmiyo yadigar arada bir konuşuyor haberin var mı ? " deyin yadigar burada kod adı oalarak kullanılmıştır kocanızın size taptığınızı söylemişsiniz.İnsan taptığına böyle yaparsa......? Rua nın da dediği gibi kadınlar böyle koca arıyo. elinizdekinin kıymetini bilin. şaka maka benden bu kadar Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 koko si ee Rua sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emi ehe ehe ehe.. teşekkür ederim, amin ehe ehe.. koko si ne yaw 2 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 tam sirtaki yapıyodumm bu başlığ açtım haa sirtakiii dedim şimdi böyle başlıklar açılınca genellikle ilk yazan iki kişi rua ve godzilla olur size tavsiyem bize malzeme çıkarmayın size ilk önerim eşinizin yemeğine ŞAP atın. eğer ilkel buluyorsanız ikinci önerim neşinıl cografikte gergedanalrın çiftlaşmesi ile ilgili belgesel izleyin bu da çok ağır gelirse "insanlar sadece sevişmiyo yadigar arada bir konuşuyor haberin var mı ? " deyin yadigar burada kod adı oalarak kullanılmıştır kocanızın size taptığınızı söylemişsiniz.İnsan taptığına böyle yaparsa......? Rua nın da dediği gibi kadınlar böyle koca arıyo. elinizdekinin kıymetini bilin. şaka maka benden bu kadar valla ben çok bekledim sen gelirsin önce sen cevap vermek istersdin diye Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 valla ben çok bekledim sen gelirsin önce sen cevap vermek istersdin diye maclara sardım bu aralar kumarbaz oldum bi de içkiye verdim kendimii gözüm görmüyor forumu ama ne erkekler var bak nasıl tutuyor 19 yıldır aynı forumu Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 ama ne erkekler var bak nasıl tutuyor 19 yıldır aynı forumu hahahahha hahahahaha hahahahhaa.. allahumm halılaruu kemurmek istiyruumm Alıntı
Φ mavianemon Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 aha işte! şakacı bir arkadaş daha gelmiş. şimdi sen sanıyor musun ki bizim forumdaki bayan arkadaşlardan biri çıkıcak ve aynı sorunu ben de kocamla yaşıyorum her gece birlikte oluyoruz fakat bende 20 yıldır derman kalmadı falan diyecek şimdi ablacığım sen enişteye gitsen ben istemiyorum desen, bu vallahi kensine başkasını bulur. bak söylemedi deme ayrıca millet böyle koca arıyor sense şikayetçi oluyorsun. pehhh! bu kadınları da anlamak mümkün değil yaw valla açıkçası sanıyordum ama,yanılmışım.şimdi deseniz ki,burası aslında geyik yeri,sen kocanı al,iyisi mi doktora filan git.yanlış yrde cevap aradığımın farkındayım ama..bazen sorunlarını tanımadığın insanlarla paylaşmak daha kolay oluyor. KADINLARI ANLAMAK ZOR,EVET.Derler ya,bir kadının 365 kişiliği olur diye...neyse..cevap için teşekkürler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Herkese merhabalar.. Böyle bir foruma ilk defa katılıyorum arkadaşlar.Benim sorun diye yazdığım yazıyı okuyan bazı bayanlar bana kızacak belki.çünkü bu durumun aksinden de şikayet eden çok bayan olduğunu biliyorum.Ben 39 yaşında,19 yıllık evli,madern,hoş bir bayanım.Eşim de bana tapan,gözünden sakınan[fazlasıyla),ayrıca cinselliğe çok düşkün bir erkek.22 yıldır birlikte olmamıza rağmen arzularında hiç azalma olmadı.her gece birlikte olmayı istiyor.onu çok seviyor ve geri çevirmek istemiyorum ama bazen ızdırap halini alabiliyor bu durum .kimi zaman onu kırmamak adına ,herşeyi kabulleniyorum.sevdiğim erkeğe,bu kadar sık,ya da üst üste birlikte olmak istemiyorum, diyemiyorum.bazen kendimi geyşa gibi hissediyorum. Açık açık konuş,demeyin sakın.bun söylersem kırılacak ve elini eteğini tamamen çekecek.beni ancak benzer durumda olan birileri varsa anlayabilir. her fikre açığım arkadaşlar.tavsiyelerinizi bekliyorum..sevgiler..... Sizin hiç başınız ağrımaz mı.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Sizin hiç başınız ağrımaz mı.. bahanelerden bir tane meselaaa Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Herkese merhabalar.. Böyle bir foruma ilk defa katılıyorum arkadaşlar.Benim sorun diye yazdığım yazıyı okuyan bazı bayanlar bana kızacak belki.çünkü bu durumun aksinden de şikayet eden çok bayan olduğunu biliyorum.Ben 39 yaşında,19 yıllık evli,madern,hoş bir bayanım.Eşim de bana tapan,gözünden sakınan[fazlasıyla),ayrıca cinselliğe çok düşkün bir erkek.22 yıldır birlikte olmamıza rağmen arzularında hiç azalma olmadı.her gece birlikte olmayı istiyor.onu çok seviyor ve geri çevirmek istemiyorum ama bazen ızdırap halini alabiliyor bu durum .kimi zaman onu kırmamak adına ,herşeyi kabulleniyorum.sevdiğim erkeğe,bu kadar sık,ya da üst üste birlikte olmak istemiyorum, diyemiyorum.bazen kendimi geyşa gibi hissediyorum. Açık açık konuş,demeyin sakın.bun söylersem kırılacak ve elini eteğini tamamen çekecek.beni ancak benzer durumda olan birileri varsa anlayabilir. her fikre açığım arkadaşlar.tavsiyelerinizi bekliyorum..sevgiler..... Bu yazıyı okuyan erkeklerin de size kızabileceğini düşünmediniz sanırım. Ben kızarım mesela Erkeğim, evliyim, evli bir erkeğim, bunu okuyunca kızarım. Eşiniz size tapıyor, gözünden bile sakınıyor, her geceyi ilk gece tadında yaşıyor. Eminim ki yaşatmak da istiyor. 19 sene sonra ne ki bu şimdi sevgili mavi? Bu yaptığın cami duvarına işemek gibi birşey, bulmuşsun böyle bir insanı, sen de O'na tapacak yerde duvarına şeyapıyorsun. (iki virgül öncesinde var ne yaptığın) Kadın olmak zor bu memlekette. Alışkanlıklar, tabular, mahalle baskıları, anne-baba-kayınpeder-kayınvalide nasihatleri, hükümet!ler, başbakan!lar bile siz kadınlara karşı çoğu zaman. Hiçbir zaman mecburiyet altında değilsiniz, reddedebilir, sırt dönebilir, çekip gidebilirsiniz. Şeriatla yönetilmek istemiyorsanız tabii ki. Düşünün, okuyun; Bir de böylesi var. Ahanda böylesi Bunu düşünmeyi tercih eder misiniz? Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 ŞU forumda ruayla godzi de olmasa Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Herkese merhabalar.. Sevgili arkadaşım, Bu tip konularda forumda yorum yapacak tek cesur bayan olduğumdan Evlilik yılınızdan dolayı eşinizin yaş durumu ve hızlı koşması ve ayrıyetten klasik Türk erkeği olması sonucu anlaşıldığı gibi yakında teklemeye başlayacaktır.benden size nacizane bir tavsiye olarak keyfini çıkartın nasılsa (çok ilerde olmadığını sanıyorum) bu günlerinizi arayacaksınız.. 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Herkese merhabalar.. Açık açık konuş,demeyin sakın.bun söylersem kırılacak ve elini eteğini tamamen çekecek.beni ancak benzer durumda olan birileri varsa anlayabilir. her fikre açığım arkadaşlar.tavsiyelerinizi bekliyorum..sevgiler..... Açık açık konuşun yine de! Eşinizin kırılacağını sanmıyorum, daha çok sizde bir ruhsal problem olduğunu düşünebilir. Ama yaşınızın ilerlemesiyle bunun doğal bir durum olduğunu ve pek çok kişide olduğunu anlatırsanız sanırım bir süre sonra anlayışla karşılayacak ve ilişki sıklığının kontrolünü size bırakacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bu konuyla ilgili bir psikiyatr yardımı almanızın bunun altında yatan diğer gizli sorunları da ortaya çıkararak, kendinizi daha iyi tanımanıza yol açacağını savunuyorum. Saygılar... Alıntı
Φ alamet-i farika Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 bakın gene bana haber vermemişsiniz ama kızıyorum artık... pek sevgili anemon abla, benim de size nacizane bi kaç önerim olacak temsil misal : gece yatağa girdiğinizde direkto uyku moduna geçin bence... ya da tv. karşısında sızıp kalmış tribine girin. ben yaptım işe yarıyo valla... ya da yatak odasında bi fon müziği olsun misal neşe karaböcekten : benim de canım var ben de insanım çalsın sürekli;neşe karaböcek diyorum ses tonu mevzuyu daha da dramatikleştirebilr kanaatindeyim... ya da eve slav ırkından bi yardımcı kızceyiz alın, hani herşeye yardımci o baabda...(evet hayvanım ben..) adet görüyorum yalanı bu tip durumlarda en işe yarayanıdır...''çarpılırız hafazanallah....'' (evet yalan söylüyoruz ne var?) yıldızlayın beni, yıldızlayınnnn... 1 Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 bosuna demıyorum alkol her derdın her carenın ılacı dıye hergun guzel bı sofra eslıgınde 2 duble rakı ıcırmeyı denedınız mı Alıntı
Φ mavianemon Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 bakın gene bana haber vermemişsiniz ama kızıyorum artık... pek sevgili anemon abla, benim de size nacizane bi kaç önerim olacak temsil misal : gece yatağa girdiğinizde direkto uyku moduna geçin bence... ya da tv. karşısında sızıp kalmış tribine girin. ben yaptım işe yarıyo valla... ya da yatak odasında bi fon müziği olsun misal neşe karaböcekten : benim de canım var ben de insanım çalsın sürekli;neşe karaböcek diyorum ses tonu mevzuyu daha da dramatikleştirebilr kanaatindeyim... ya da eve slav ırkından bi yardımcı kızceyiz alın, hani herşeye yardımci o baabda...(evet hayvanım ben..) adet görüyorum yalanı bu tip durumlarda en işe yarayanıdır...''çarpılırız hafazanallah....'' (evet yalan söylüyoruz ne var?) yıldızlayın beni, yıldızlayınnnn... sen beni güldürdün ,allah da seni güldürsün e mi??önerilerini dikkate alacağım.neşe karaböcek kısmı bayağı bir yattı kafama:)) Alıntı
Φ mavianemon Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Açık açık konuşun yine de! Eşinizin kırılacağını sanmıyorum, daha çok sizde bir ruhsal problem olduğunu düşünebilir. Ama yaşınızın ilerlemesiyle bunun doğal bir durum olduğunu ve pek çok kişide olduğunu anlatırsanız sanırım bir süre sonra anlayışla karşılayacak ve ilişki sıklığının kontrolünü size bırakacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca bu konuyla ilgili bir psikiyatr yardımı almanızın bunun altında yatan diğer gizli sorunları da ortaya çıkararak, kendinizi daha iyi tanımanıza yol açacağını savunuyorum. Saygılar... Herşeyden önce,aldığım en seviyeli cevaptı bu.Teşekkür ederim.Sizleri ne kadar tanımasam da manevi destek ve fikirler,insanı cesaretlendirebiliyor. Saygılar benden.... Alıntı
Φ mavianemon Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Bu yazıyı okuyan erkeklerin de size kızabileceğini düşünmediniz sanırım. Ben kızarım mesela Erkeğim, evliyim, evli bir erkeğim, bunu okuyunca kızarım. Eşiniz size tapıyor, gözünden bile sakınıyor, her geceyi ilk gece tadında yaşıyor. Eminim ki yaşatmak da istiyor. 19 sene sonra ne ki bu şimdi sevgili mavi? Bu yaptığın cami duvarına işemek gibi birşey, bulmuşsun böyle bir insanı, sen de O'na tapacak yerde duvarına şeyapıyorsun. (iki virgül öncesinde var ne yaptığın) Kadın olmak zor bu memlekette. Alışkanlıklar, tabular, mahalle baskıları, anne-baba-kayınpeder-kayınvalide nasihatleri, hükümet!ler, başbakan!lar bile siz kadınlara karşı çoğu zaman. Hiçbir zaman mecburiyet altında değilsiniz, reddedebilir, sırt dönebilir, çekip gidebilirsiniz. Şeriatla yönetilmek istemiyorsanız tabii ki. Düşünün, okuyun; Bir de böylesi var. Ahanda böylesi Bunu düşünmeyi tercih eder misiniz? Aslında düşünmedim.yazıyı insanlar sevinsin ,üzülsün ya da kızsın diye yazmadım zaten.sadece paylaşıp,objektif fikirler almak istedim.gelen yorumların bazılarından sonra da neden burada olduğumu sorguladım açıkçası.ben oldukça hassas ve kırılgan bir insanım.ona birşey söylemeden önce kendimi onun yerine koyar ve nasıl bir tepki vereceğimi düşünürüm.şimdi bana dese ki,canım,artık şu birlikte olduğumuz zamanları seyreltelim.ne dersin,bana fazla geliyor...ben kırılırım ve altında başka birşey ararım. Ama..bir erkeğin de anlayamayacağı bazı durumlar oluyor bizim açımızdan.bayanlarda,sık birliktelikler birtakım fiziksel rahatsızlıklara yol açabiliyor.yoksa eşimle yaşadıklarımdan ve paylaştıklarımdan son derece hoşnutum.ayrıca yolladığınız linki önceden okumuştum ve yazımda,durumumun aksinden şikayetler olabileceğini belirtmiştim. Kadın olmanın zorluklarının sınırları yaşanan memleketle çizilmiyor sadece.güçlü kişilikler dışarıdan müdahelelerle kolay sarsılmazlar.bazı mecburiyeleri de sevgilerin büyüklüğü doğurabiliyor..sizde bunu bir düşünün isterseniz... Alıntı
Φ ayca81 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Herkese merhabalar.. Böyle bir foruma ilk defa katılıyorum arkadaşlar.Benim sorun diye yazdığım yazıyı okuyan bazı bayanlar bana kızacak belki.çünkü bu durumun aksinden de şikayet eden çok bayan olduğunu biliyorum.Ben 39 yaşında,19 yıllık evli,madern,hoş bir bayanım.Eşim de bana tapan,gözünden sakınan[fazlasıyla),ayrıca cinselliğe çok düşkün bir erkek.22 yıldır birlikte olmamıza rağmen arzularında hiç azalma olmadı.her gece birlikte olmayı istiyor.onu çok seviyor ve geri çevirmek istemiyorum ama bazen ızdırap halini alabiliyor bu durum .kimi zaman onu kırmamak adına ,herşeyi kabulleniyorum.sevdiğim erkeğe,bu kadar sık,ya da üst üste birlikte olmak istemiyorum, diyemiyorum.bazen kendimi geyşa gibi hissediyorum. Açık açık konuş,demeyin sakın.bun söylersem kırılacak ve elini eteğini tamamen çekecek.beni ancak benzer durumda olan birileri varsa anlayabilir. her fikre açığım arkadaşlar.tavsiyelerinizi bekliyorum..sevgiler..... Sevgili mavi bende ilk kez katılıyorum bu foruma ve yaşım 30 evleneli 8 yıl oldu. Sakın şikayet etme nasılsa teklemeye başlıyacak merak etme . Zevkini çıkart ve bence eniştemin moralini bozma.. Birde işe iyi yönünden bak sadece seni gören ve isteyen bir eşin var gözü dışarıda değil. Adamı kendinden soğutma ve gözünü dışarıya çevirtme. Tatlı yalanlarla durumu idare et işte. Aybaşı ol,başın ağrısın,yogun ol v.s. kardeşim yalandan kim ölmüş. Sana kolay gelsin ha birde şap olayı var istersen oraya hiç girme adamcağız kendine olan güvenini yitirebilir. Başka bir şey gelmiyor aklıma ... Alıntı
Φ mavianemon Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Sevgili mavi bende ilk kez katılıyorum bu foruma ve yaşım 30 evleneli 8 yıl oldu. Sakın şikayet etme nasılsa teklemeye başlıyacak merak etme . Zevkini çıkart ve bence eniştemin moralini bozma.. Birde işe iyi yönünden bak sadece seni gören ve isteyen bir eşin var gözü dışarıda değil. Adamı kendinden soğutma ve gözünü dışarıya çevirtme. Tatlı yalanlarla durumu idare et işte. Aybaşı ol,başın ağrısın,yogun ol v.s. kardeşim yalandan kim ölmüş. Sana kolay gelsin ha birde şap olayı var istersen oraya hiç girme adamcağız kendine olan güvenini yitirebilir. Başka bir şey gelmiyor aklıma ... İlgin ve önerilerin için teşekkürler Ayça Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.