Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 tamam tamam kızma meleğim , hemen yazıyorum iyi ki varsın, iyi ki burdasın ve bizimlesin Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 canımsın çok mutlu oldum teşekkür ederim iyi ki sizler de varsınız Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 baktım ki aşağılara düşüyorum kendime bir yol bulayım dedim kimse de yardım etmiyor Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 teşekür ederim senin de anı defterin varmış ama 2. sayfaya atılmışsın 1. sayfaya çıktı şindik Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 senin herşeyin tamamdı bir anı defterin eksikti onuda açmışsın yazılarını okuduğumda nedense polyanayı hatırlıyorum çünkü hep güzel şeyler yazıyorsun öğretmenlere küçüklükten beri bir sempati duyuyorum gördüğüm yerde hazırol vaziyetine geçesimde geliyor haala biraz geç oldu ama gene bir işe yaradı sayfanı yukarı çektim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 teşekkür ederim taş yüreklim adın taş yürekli ama kalbin pamuk kadar yumaşak. ewt çok iyimser olduğum doğru ne yapayım huyum bu kimseyle kötü olamıyorum Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 yine be nkendi kendime yazayım deidm kimse kalmamış da Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 canım ya forum cahılıyım buraya ne yazılır bılmem ama bak bunları yamakla bile bişe yazmış oldum hehe Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 yine be nkendi kendime yazayım deidm kimse kalmamış da Kimse kalmamışda ne demek ablacım Uzun zamandır yazmadıydım Bak seni nasıl özlemişim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 canım ya forum cahılıyım buraya ne yazılır bılmem ama bak bunları yamakla bile bişe yazmış oldum hehe Kimse kalmamışda ne demek ablacım Uzun zamandır yazmadıydım Bak seni nasıl özlemişim teşekkür ederim kızlar gece gece uykum kaçtı bi foruma bakayım dedim size teşekkür edip yatacağım katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim öpüldünüz hadi ben gidip yatayım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Bence sen fazla tan1masamda düsünceli,sevecen ve arkadasl1ga önem veren birisin. Daha fazlas1n1 insallah ilerde ögrencem. bak angel burada ben yeniydim herkezi yeni tanıyordum.senin ne kadar iyi olduğunu o zamanda anlamışım... melek gibisin,o kadarda iyimsersin ki hayranım bu huyuna seninle ilgili kötü düşünmek mümkün deyil. hep böyle sıcak ve umutlu kalman dileğiyle canım arkadaşım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 canım örtmenim , forumun şeker ablası hep bzimle kal Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 teşekkürler arkaşdalarr utandırıyorsunuz beni Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 yok canıııııııım, utanma Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 peki biraz şımarabilir miyim peki Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 şımarmıyortum şımarmıyortummm ala ala düştüm yine benn golginin deyimiyle uplanayım ben Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2006 yine kendim yine kendim admin uyaracak beni nie kendi kendine yazıp duruyorsun die Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 aaaaaa ben ikinci sayfalara düşecek insan mıyım Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2006 allahım ya kendi kendine yazmak da eğlenceliymiş Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 bak angel burada ben yeniydim herkezi yeni tanıyordum.senin ne kadar iyi olduğunu o zamanda anlamışım... melek gibisin,o kadarda iyimsersin ki hayranım bu huyuna seninle ilgili kötü düşünmek mümkün deyil. hep böyle sıcak ve umutlu kalman dileğiyle canım arkadaşım siz dışardada görüşüyormusunuz.? yoksa forumdanmı.? Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 yoo dışarıda görüşmüyoruz ama dışarıda görüşmüş kadar oluyoruz bazen az kalsın sayfa değiştirecekmiş anı defterim sayfa değiştirmeden kurtardım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Ablacım görüşemiyoruz bu aralar çok özlediğimi belirteyim dedim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 canım evet görüşemedik ben yoğundum görüşürüz inş tatlım bende çok özledim Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 anaaaa angel kııı naber dicem ama yoksun neyse olduğun zman iyyiyim yazarsın karneleri dağıttın mı ... sen polyanna gibi bişisin yavv örtmenim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 karneleri vardim iyiim tabi canım tatile girdik iyi olmam mı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.