Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 teşekkür ederim ilbeyy Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 herkeşler yazdı mııı Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Çok şirinsin bide yüzsüz şey ne olacak .. Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 aha angelımın anı defterine yazmazmıyım ben hiç... ona ne demeli ki;kalbi bu dünyaya göre cok temiz... tatlılığı,insani değerleri,yaklaşımları...türlü konulara karşı olumlu bakış açısı örnek alınacaklarından angelın... daha fazla angel gerek evrene,ne diyim... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2006 Çok şirinsin bide yüzsüz şey ne olacak .. demi ama çok şirinim aha angelımın anı defterine yazmazmıyım ben hiç... ona ne demeli ki;kalbi bu dünyaya göre cok temiz... tatlılığı,insani değerleri,yaklaşımları...türlü konulara karşı olumlu bakış açısı örnek alınacaklarından angelın... daha fazla angel gerek evrene,ne diyim... saol cereniimoo Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 nie yazmıyonus Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 bak yine atmışsınız beni aşağılara oldu mu şimdiiii Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 altın kalpli melek.......................sevgi...........yüreği gülen insan.......şiir gibisin..........dost........huzur...... hiçbirşey.............. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 İnterlock, en büyüktür!.. Kendisine "geveze" diyen bir kişiye.. "-siz geçekten zarif bir hanımsınız. Sizi takdir ederim. Beyenirim. Arzu ederseniz fanım olabilirsiniz!.." diyelekten perestiş eder.... Her zaman ve her koşulda böyle neş'eli ve pozitif olmanı dilerim. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 MELEK O YAAAA belki çok karşılaşamıyoruz ama seviyorum ben angel'ı Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 İnterlock, en büyüktür!.. Kendisine "geveze" diyen bir kişiye.. "-siz geçekten zarif bir hanımsınız. Sizi takdir ederim. Beyenirim. Arzu ederseniz fanım olabilirsiniz!.." diyelekten perestiş eder.... Her zaman ve her koşulda böyle neş'eli ve pozitif olmanı dilerim. fan nasıl olunuyoo MELEK O YAAAA belki çok karşılaşamıyoruz ama seviyorum ben angel'ı canımsın teşekkür ederim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 ben biraz yukarı çıkıp temiz hava alayaımm bea Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 nerde bu kısın anı defteri,oyy zor buldum,gözler secmiyo,yaşlanıyommu ne seni tanımak çok güzel angelim... herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 yok güzelim sen yaşlanmazsın senin de herşey gönlünce olsun tatlım Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2006 öretmenim , daha yazam dedim...ama şımarıyon sonra yazmıycam vazcaydım.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 yaz sen yaz sen ala ala ben ne diyorsam onu yap Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2006 sevgili angel, bi insan birini bu kadar mı kendine yakın hisseder..bana yardımcı olduğun kötü günlerim için saol, mutluluğumu paylaştığın için saol, o sımsıcak merhabalar için saol, espri anlayışın için saol, dürüstlüğün için saol..... şımarmayalım lütfen...şimdi sıra geldi kötülere...... YOKKİ... senin gibisini analar doğurmuyo artık, onlarda haklı gerçi.. bu kadar ii birini dünyaya getirip acımı çektirsinler iyki varsın arkadaşım..herşey için teşekkürler.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ya ne diim be nbu sözlere arkadşım ya teşekkür ederim sen nasıl davranıyorsan ben de aynı şekilde karşılık veriyorum samimiyetin için çok teşekkür ederim utandım şimdi Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 cappicino size ......afiyet olsun............yükselin biraz........... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 canım ya teşekkür ederim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2006 ya ne diim be nbu sözlere arkadşım ya teşekkür ederim sen nasıl davranıyorsan ben de aynı şekilde karşılık veriyorum samimiyetin için çok teşekkür ederim utandım şimdi yok canım hayatta inanmam... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Ben gündüz burdayım sen gece bir türlü tatlı sohbette edemiyoruz msnde seni çok özledim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 canım ben de özledim adın gece ama gündüz burdasın nası iş bu annamadım sayman bi daha sayamayan emi Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 ben burda yokum die aşağılara atmışsınız beni çabuk yazın bakiiim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.