Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 15 yıl Bu olay 1. ci sınıfta basıma geldı nerden dedıysem :D 1.ci sınıfta okurken hocamız saolsun herkeze o meshur soruyu sordu buyuyunce ne olucaksın dıye Kimi ogretmen Kimi pilot,doktor,avukat, hakim, vs soyledı . Sıra bana Geldı hocamız ne olucan aytac dedi bende Bombacı olucam dedım herkez gulmekten oldu ve lise hayatım bıtene kadar bana Bombacı dediler lakabım bu oldu. Oturdugumuz semtte ismimle benı soranlar cwp alamıyorlardı ama Bombacı dedıklerı zmn hemen tanınıyordum :D
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 15 yıl Bana mahallede "Mucit" derlerdi eskiden; olur olmaz elektronik eşyalarda tuhaf tuhaf şeyler yapardım. Daha küçükken ise aile çevresinde falan "Tüyübozuk" derlerdi; saçlarım kumraldı ve güneşte yer yer rengi açılan, meçli bir görünüm alan yapıdaydılar
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar Fasulye sırığı ve solucan derlerdi bana Basarılı bır takma isim
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar Bana mahallede "Mucit" derlerdi eskiden; olur olmaz elektronik eşyalarda tuhaf tuhaf şeyler yapardım. Daha küçükken ise aile çevresinde falan "Tüyübozuk" derlerdi; saçlarım kumraldı ve güneşte yer yer rengi açılan, meçli bir görünüm alan yapıdaydılar Guzelmıs senınkıde =)
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 15 yıl Yazar Bukadarcık kısımı yazıyor bukadarmı kısının takma adı var hadı kandırmayın kendınızı hepınızın olmustur
Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 15 yıl Önceleri Çita, biraz daha büyüyünce de Süperman diye isim takmışlardı.
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Kusura bakmyın askerde oldugum ıcın dıkkat etmemıstım cevaplar icin tsk herkeze..
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 15 yıl blair cadısı artık kim taktıysa portobello cadısı ile bir tanışıklığınız varmıydı ? :rolleyes:
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 15 yıl Sinirli Abla ve Artist .. Sinirli ablayi anladimda , artisti hala anlamis degilim
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 15 yıl KÜÇÜKKEN ÇOK ZAYIFTIM KURU DERLERDİ.HATTA İSKELETOR DİYENLERİDE HATIRLIYORUM
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 14 yıl nedendir bilmiyorum okul hayatım (ilk, orta, lise) boyunca bütün arkadaşlarım bana kedi derlerdi... bazen iş arkadaşlarımın dahi kedi dediği olmuştur. bu kişilerin birbiriyle alakası yok ilginç olan da bu...
Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 14 yıl Kücükken tombuldum bana sisko patates derlerdi,büyüyüp delikanli olduktan sonra Konfücyüs diye cagriliyordum dostlar arasinda simdi de ben politika ismini kullaniyorum. saygilarla
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2011 14 yıl lise son sınıfta iki arkadaş okul birinciliği için yarışıyorduk. Bu yarışma neticesinde sınıf başkanı olan arkadaşımız bir filmden etkilenerek bana "profesör facia" diğer arkadaşa ise "profesör felaket" adını vermişti. Allah uzun ömürler versin hepsine...
Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 13 yıl Bu olay 1. ci sınıfta basıma geldı nerden dedıysem :D 1.ci sınıfta okurken hocamız saolsun herkeze o meshur soruyu sordu buyuyunce ne olucaksın dıye Kimi ogretmen Kimi pilot,doktor,avukat, hakim, vs soyledı . Sıra bana Geldı hocamız ne olucan aytac dedi bende Bombacı olucam dedım herkez gulmekten oldu ve lise hayatım bıtene kadar bana Bombacı dediler lakabım bu oldu. Oturdugumuz semtte ismimle benı soranlar cwp alamıyorlardı ama Bombacı dedıklerı zmn hemen tanınıyordum :D banada kaplumba derlerdi....babannemle hep yavaş yürüdüğüm için
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 13 yıl Banada "şairçocuk" derlerdi. Ne bileyim bi hava falan basardım. Onuda niye yapardım bilmiyorum. Hala o şiirlerimi saklıyorum. Çok basit gese de benim için çok özeller...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.