Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

ebadem

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    11
  • Katılım

  • Son Ziyaret

ebadem tarafından postalanan herşey

  1. Anka Ofis Mobilyaları Üretim Merkezi: Hızla gelişen yeni dünya düzeni içinde, ekonomik güç adına açılan her işletmenin vazgeçilmezi olan ofis mobilyaları, son yıllarda ülkemiz ekonomisi içinde müthiş bir ivme kazandı. Bu ivme binlerce yeni işletmeyi bu sektör içine aldı. Ofis mobilyası gücün, karakterin ve özgürlüğün simgesi haline geldi. Ofis mobilyaları üretiminde bulunan binlerce firma içinde kendine özgün bir kimlik bulmayı ve bu kimlik çerçevesinde özgün tasarımlara imza atmayı başaran sayılı firmalar arasına giren Anka Ofis Mobilyası sektördeki gücünü her alanda göstermeye başladı. Sanal dünyada da kendine zirveyi hedef tutan bu firma kaliteden ödün vermemeyi ve yüzde yüz müşteri memnuniyetini kendine ilke edindi. Markada Etik Duruş: Ofis mobilyaları sektörü her sektörde olduğu gibi markalaşma adına adım atmak ülke ekonomisi açısından oldukça gerekli bir durumdu. Bu durumu başarabilmek kendinize özgün çalışmalar sayesinde olacak bir hal içinde görüldü. İşte bu ilkeyi benimseyen firmamız, 3d çizimler, autocad çözümler, ve kaliteli hammadde ile kendini 25 yıldır geliştirdi. Ar-Ge çalışmalarında yoğun bir mesai harcayan firmamız , çözüm ortağı olduğu her firmaya başarıyı getirmek adına çok çalışmıştır. Marka firma olma noktasında etik bir duruş sergilemek için yaptığı yatırımlar firmaya müşteri memnuniyeti olarak geri dönmüştür. Ofis Mobilyaları Çalışmaları: Büro mobilyaları çalışmalarında geleneksel kategori alanı dışına çıkıp Avrupayı bile zorlayan Anka ofis bu çalışmalarında genç tasarımcılarla çalışmıştır. Makam masaları,Yönetici Takımları,personel masaları, açık ofis mobilyaları, metal ve ahşap dizayn laboratuar masaları, setup masaları, data center mobilyaları çözümleri, cctv kamera kontrol mobilyaları çözümleri, otel mobilyaları, yeni nesil okul mobilyaları gibi klasik ve yeni bir çok kategoride çözümler üretmeyi başarmıştır. Sanal Dünyada Ofis Mobilyaları: İnternet dünyasında her şeyin çözüme kavuştuğu bu yeni dünyada kendine yer bulan Anka Ofis, kurduğu web siteleri ile müşterilerine daha yakın durmayı başarmıştır. ankaofis alan adıyla hizmet veren firma site içerisinde hazır çözüm modelleri görebilir, fiyat teklifi isteyebilir. Şirket kalite politikasını görebilir. Üye olarak sitemizin haftalık bültenlerine ulaşabilir. Hatta pdf katolog indirebilir. Ofis Mobilyalarında İletişim: Büro mobilyaları üretimi ve satışı yapılan firmamıza ulaşmak için web sitemize tıklamanız yeterlidir. Online müşteri temsilcimizle ya da telefonla iletişime geçip Anka ofis mobilyaları farkını sizde görebilirsiniz. Unutulmaması gereken en önemli unsur biz mağaza potansiyeli ile çalışmıyoruz. Biz size özel çözümler için kendimizi organize edip bu bağlamda çözümler üretiyoruz. Çünkü biz her zevkin bir değeri vardır. İlkesini bensiyoruz. Web için: ofis mobilyaları tıklamanız yeterli. http://www.ankaofis.net/ Anka Ofis Mobilyaları
  2. Banada "şairçocuk" derlerdi. Ne bileyim bi hava falan basardım. Onuda niye yapardım bilmiyorum. Hala o şiirlerimi saklıyorum. Çok basit gese de benim için çok özeller...
  3. "Cozum 2: Arap Ulkeleri ile Butunlesme: Bu konuyu yuce dinimiz Islam'i istismar etmeden tartismaliyiz. Araplar'i bir ulus, Turkler'i baska bir ulus olarak ele alip materyalist ve pozitif dusunmeliyiz. Araplar bizi Kurtulus Savasi'nda arkamizdan vurmus bir millettir. Osmanli doneminde kendilerini uzun yillar yonettigimiz icin, aynen bazi Avrupa ulkeleri gibi, bizi sevmezler. Kendilerinden kulturel olarak daha ilerde, ve daha modern oldugumuz icin bir tur kiskanclik dahi soz konusudur. Araplarla bir ittifaka gitmek Ataturk ve donemin diger onemli, aydin insanlarinin yaptiklarini cope atmak, hic'e saymak olur. Bunca kan dokulerek, aci cekilerek korunmus ve korunmakta olan Laik'ligi ve Demokrasi'yi yok etmek demektir. Turk-Arap birlesmesi Turkiye'ye hicbirsey kazandirmayacaktir. Petrol unsuru zaten Amerika'nin ve Ingiltere'nin kontrolundedir. O yuzden petrol gelirlerinin Turklere aktarilacagi gibi bir olasilik YOKTUR. Soz konusu ittifak Turkiye'yi bilimsel alanlarda zaten cok ender duyulan ismini defterlerden tamamen silecektir. Bizi ortacag karanligina kadar giden bir yola surukleyecek, sosyal yapimizi, degerlerimizi ve kisiligimizi yok edecektir. Arap ulkeleri ile bir olusuma gitmeyi dusunmek akil ve mantik disidir, deliliktir. Ayrica, Islam dini, Araplarin oldugu kadar Turklerindir de. Turkler tarafindan Bizans'a ve Bati'ya karsi yuzyillarca korunmustur. Islam'i en yerinde, en temiz ve seviyeli uygulayan ulke Turkiye'dir ve bundan gurur duyulmalidir. O yuzden lutfen Islan denince aklimiza hemen Araplar GELMESiN. " Bu cevabı okuyunca Rahmetli erbakanın D-8 çözümü aklıma geldi. Ne kadarda haklıymı meğer.
  4. "Anketin asil düsündürücü yani ise,AB ne girmek isteyenlerin basini DTP ve onu AKP secmeni takip ederken ücüncü sirada CHP ve sonuncu olarak MHP geliyor." Bir AB dir gidiyor. AB ülkesi yunanistanın ekonomik krizlerle bittiğini nası yorumluyorsunuz? Birde bu bağlamdan olaya bakın. Ben şahsen istemiyorum.
  5. "'AB'ye uyduralım, işsizlik yüzde 25 azalır' Türk işçisine hizmetler, ticaret ve turizm gibi birçok sektörlerde de günde 12 saate, haftada 72 saate ulaşan çalışma süreleri uygulanıyor. AB'de 2 bin 304 saat olan fazla mesailer de dahil yıllık yasal çalışma süresi, Türkiye'de 2 bin 430 saate ulaşıyor. Ancak uygulamada ise yasadışı ve yasal fazla mesailer de dahil bu süre imalat sanayiinde 2 bin 500 saate, hizmetler, ticaret ve turizm gibi sektörlerde ise 3 bin 456 saate ulaşıyor. Buna göre hizmetler, ticaret ve turizm sektörlerinde çalışan bir işçi AB'deki işçiye göre 1152 saat fazla çalışıyor. " Yazınızın bu kısmını çok beğendim. Umarım daha çok çalışır ve bu şekilde devam eder.
  6. Herkes iyi yada kötü yönden değişebilir. Bu değişkenlik yabancılaşma şeklide olmaması gerek. Abdullah gül iyi yönde bir değişim geçirmiştir bana göre. Çünkü bu günkü poziyonu onu doğrular nitelikte ve etikliktedir.
  7. Yani nedir anlamak çok zor inanın. Kardeşcesine şu dünyada yaşamak varken bu tip olaylar bizi derinden yaralıyor. işte şu maddelere bakın lütfen: Gönüllü silahli birliklerin olusturulmasi hataydi. - Kayitsiz sartsiz Rusya'ya baglanmislardi. - Türkler'den yana olan güc dengesini hesaba katmamislardi. - Tehcir karari amacina uygundu. - Türkiye,savunma icgüdüsü ile hareket etmisti. - Ingiliz isgali,Tasnaklar'in umutlarini yeniden kabartmisti. - Ermenistan'da Tasnak diktatörlügü kurmuslardi. Şu maddeler bile bize çok şeyleri anlatıyor.
  8. Tesbip doğru akin şu tepitte yapılması gerek. Osmanlıyı yıkanları neler yıkacak. Onalrıda bizi yıkan lar yıkacak. Ahlaksız ve dinsiz bir toplum ne kadar yaşa bilir ki. İşte bu çöküş için ne yapsalar boş.
  9. Bu amerikalılar garip insanlar onları çözmek inan zor değil. Aynı zihniyet aynı yaklaşım tarzı. Aynı etik olmayan uyanık zihniyet. Bizim türbanımızı sergileyerek inanc tazirliğinde başka bir boyut açmak. İşte dini yaklaşımdan uzaklaştıkça böyle hallerin artarak çoğalması kaçınılmaz.
  10. Bu harita olayına bende çok sevindim. LAkin biz hiç bir zaman sömürü devleti olmadık olmalaıyızda zaten. Ama yayılmacı polika izledik. Bu politikada islami yayılmacılık eksenliydi.
  11. Avrupa birliğine bizi kabul etmeleri özellikle istemiyorum. Çünkü onlar zaten bize pazar olarak bakıyorlar. Bu pazarda bizim onları kabul edip etmeme gibi bir tercih hakkımızın olması gerekmektedir. AB sürecinde bizi kurtar sofrasındaki koyuna benzetmelerinide özellikle konıyorum. Bizler geçmişi ile barışmadığımız sürece bu tip yaklaşımlar hep olacaktır.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.