Φ Ruination Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Bu olay 1. ci sınıfta basıma geldı nerden dedıysem :D 1.ci sınıfta okurken hocamız saolsun herkeze o meshur soruyu sordu buyuyunce ne olucaksın dıye Kimi ogretmen Kimi pilot,doktor,avukat, hakim, vs soyledı . Sıra bana Geldı hocamız ne olucan aytac dedi bende Bombacı olucam dedım herkez gulmekten oldu ve lise hayatım bıtene kadar bana Bombacı dediler lakabım bu oldu. Oturdugumuz semtte ismimle benı soranlar cwp alamıyorlardı ama Bombacı dedıklerı zmn hemen tanınıyordum :D Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Fasulye sırığı ve solucan derlerdi bana 1 Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Bana mahallede "Mucit" derlerdi eskiden; olur olmaz elektronik eşyalarda tuhaf tuhaf şeyler yapardım. Daha küçükken ise aile çevresinde falan "Tüyübozuk" derlerdi; saçlarım kumraldı ve güneşte yer yer rengi açılan, meçli bir görünüm alan yapıdaydılar 2 Alıntı
Φ Ruination Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Fasulye sırığı ve solucan derlerdi bana Basarılı bır takma isim Alıntı
Φ Ruination Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Bana mahallede "Mucit" derlerdi eskiden; olur olmaz elektronik eşyalarda tuhaf tuhaf şeyler yapardım. Daha küçükken ise aile çevresinde falan "Tüyübozuk" derlerdi; saçlarım kumraldı ve güneşte yer yer rengi açılan, meçli bir görünüm alan yapıdaydılar Guzelmıs senınkıde =) Alıntı
Φ Ruination Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Bukadarcık kısımı yazıyor bukadarmı kısının takma adı var hadı kandırmayın kendınızı hepınızın olmustur Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Önceleri Çita, biraz daha büyüyünce de Süperman diye isim takmışlardı. 2 Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 banada savcı derler hep.. 1 Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2009 blair cadısı artık kim taktıysa Alıntı
Φ Ruination Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Kusura bakmyın askerde oldugum ıcın dıkkat etmemıstım cevaplar icin tsk herkeze.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2009 blair cadısı artık kim taktıysa portobello cadısı ile bir tanışıklığınız varmıydı ? :rolleyes: Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2009 Hatirladiklarim Fireguy, Turbo Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2009 Sinirli Abla ve Artist .. Sinirli ablayi anladimda , artisti hala anlamis degilim Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2010 küçükken abim koko derdi büyüdükçe bu nisko olarak değişti Alıntı
Φ HASANZC Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2010 KÜÇÜKKEN ÇOK ZAYIFTIM KURU DERLERDİ.HATTA İSKELETOR DİYENLERİDE HATIRLIYORUM Alıntı
Φ salmirca Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 12 Kasım , 2010 bu kadar üretken olmak..... Alıntı
Φ mabel34 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 nedendir bilmiyorum okul hayatım (ilk, orta, lise) boyunca bütün arkadaşlarım bana kedi derlerdi... bazen iş arkadaşlarımın dahi kedi dediği olmuştur. bu kişilerin birbiriyle alakası yok ilginç olan da bu... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2011 Kücükken tombuldum bana sisko patates derlerdi,büyüyüp delikanli olduktan sonra Konfücyüs diye cagriliyordum dostlar arasinda simdi de ben politika ismini kullaniyorum. saygilarla Alıntı
Φ a.wusti Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2011 heheh benim de yoktu çünkü kimse bana lakap takamaz Alıntı
Φ sweetmoney Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2011 lise son sınıfta iki arkadaş okul birinciliği için yarışıyorduk. Bu yarışma neticesinde sınıf başkanı olan arkadaşımız bir filmden etkilenerek bana "profesör facia" diğer arkadaşa ise "profesör felaket" adını vermişti. Allah uzun ömürler versin hepsine... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2011 Bu olay 1. ci sınıfta basıma geldı nerden dedıysem :D 1.ci sınıfta okurken hocamız saolsun herkeze o meshur soruyu sordu buyuyunce ne olucaksın dıye Kimi ogretmen Kimi pilot,doktor,avukat, hakim, vs soyledı . Sıra bana Geldı hocamız ne olucan aytac dedi bende Bombacı olucam dedım herkez gulmekten oldu ve lise hayatım bıtene kadar bana Bombacı dediler lakabım bu oldu. Oturdugumuz semtte ismimle benı soranlar cwp alamıyorlardı ama Bombacı dedıklerı zmn hemen tanınıyordum :D banada kaplumba derlerdi....babannemle hep yavaş yürüdüğüm için Alıntı
Φ ebadem Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Banada "şairçocuk" derlerdi. Ne bileyim bi hava falan basardım. Onuda niye yapardım bilmiyorum. Hala o şiirlerimi saklıyorum. Çok basit gese de benim için çok özeller... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.