Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Bazıları da didoş der.. en çok da kızım.. Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Yaa, hiç takma ismim olmadıııııı... Radyaaa, hadi bana bi isim bul Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Lisede Katil derlerdi Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 gözel derdi ninem Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2012 Yaa, hiç takma ismim olmadıııııı... Radyaaa, hadi bana bi isim bul Senin ismin o kadar güzel ki, asla sana başka isim takamam.. Alıntı
Φ Dr.Bilmiş Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2013 1 ) Drakula 2 ) Vampir 3 ) Vampirella 4 ) Sapık Oldu çok abazaydım hala öyleyimde neyse Alıntı
Φ serapguner Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2013 benim lakabım yoktu Alıntı
Φ alper051 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2013 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2013 ayı ama kilodan falan değil döverek sevme huyumdan arkadaşları Alıntı
Φ hepnetizmir Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2013 sarışın olduğumdan dolayı küçükken hep tweety derlerdi... iş yerindeki arkadaşlarımsa hep süpürgesiz cadı diyorlar bir süpürgem eksikmişte Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2013 Halk edebiyatinda cok kullanilan takma isim (MAHLAS)aslinda bircok gazeteci tarafindan da kullanilir.Padisahlarin bile takma isimleri vardi. Benim öyle fazla bir takma ismim olmadi,kücükken sisman oldugumdan bana hep sisko patates derlerdi,Okulda siir yazmayi denedigimde kendime mahlas yani takma bir ad vermistim ama onu yazmam burada.Sonralari her konuya girdigim icin bana Konfücyüz diyenler cikmisti.Hatta okudugum tibbi kitaplardaki verilere dayanarak arkadaslar arasinda saglik sikayetleri olanlara senin buyun var senin suyun var dedigim icin bir aralar bana doktor bey diye takilip gülüstügümüz olurdu. Simdi Politika takma adiyla yaziyorum. Politika cok yalan anlamina gelir,eski Yunanca iki sözcükten olusur.Poli Cok Tika Yalan demektir.Bu adi kullanmakla cok yalan mi söylüyorum Hayir bu adla politikanin nasil bir yalancilik meslegi oldugunu anlatmaya calisiyorum.Takma adimin tam aksine yazdiklarimin icersinde yalan yoktur belki yanlislar olabilir. saygilarla Alıntı
Φ yeşilkağıt Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2020 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2020 erkek fatma. puyol. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.