Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Sevgili Jön, Süper üye grubunu açmayı unutmuşum Sevgiler Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2009 demekkı sadece benım sorunum degılmıs butun super uyelerın derdıne ortak oldum tskler chatmaster =) delıfırtınaya eksı rep verdım oldu vallahı 1 Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 rep'e feci sekilde antipatim olustu e kıskanclık da diyebılırız tabiı kı :D neden replerınız gunden gune artıyoor.. Biri su replere dur desin Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2009 Radio dinlemeye gelseydin alirdin sende iste + rep ... neyse maksat ayagin alissin ... Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Radio dinlemeye gelseydin alirdin sende iste + rep ... neyse maksat ayagin alissin ... promosyonlu radıo programları he Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 bi rep daha .. Bereket versin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Bence bu REP isi biraz sacmalanmis 100 REP alana bir hediye mi var ne bana REP vermeyin inadina rep alincak sekilde yazmicam banane Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2009 Hediye var olmazmi... 100 rep alana -1 rep bedava ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2009 promosyonlu radıo programları he yalnız radyoya gelıyorum dıye + rep alacagının garantısı yok ben sımdıden soyleyımde gunah benden gıtsın Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 yalnız radyoya gelıyorum dıye + rep alacagının garantısı yok ben sımdıden soyleyımde gunah benden gıtsın Hey yarabbim.. Gelde sıpa deme şimdi buna:cokkomik: Bana eksi verme düverim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 sana hıc eksı verırmıyım ben ablacım aaaaaa elım kaydı yanlıslıkla oldu ama bı sor nıye eksı rep verdın dıye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2009 gızlı gırıyosun dıye Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Radya'dan sonra forum üyelerinin en çok rep verdiği kimse olduğumu farkettim bugün. Bu kadar çok insanın yazılarımı okunmaya değer bulduğu için hepsine teşekkür ederim Tengeriin senin gibi bir yazı üstadı dururken nasıl bana oy vermişler onuda hala çözemedim Muhtemelen ağırlıklı olarak güncel yakıcı konularda yazmamdan dolayıdır. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Radya'dan sonra forum üyelerinin en çok rep verdiği kimse olduğumu farkettim bugün. Bu kadar çok insanın yazılarımı okunmaya değer bulduğu için hepsine teşekkür ederim Tengeriin senin gibi bir yazı üstadı dururken nasıl bana oy vermişler onuda hala çözemedim Muhtemelen ağırlıklı olarak güncel yakıcı konularda yazmamdan dolayıdır. Cyrano, sen bu sabah Radya'dan üstteydin ve arada neredeyse 10 Rep fark vardı ama öğleyin o seni geçti. Ama açıkçası ben bu aralar çok sık yazamadığım gibi çok da sık üretemiyorum gibi geliyor; bir dinginlik dönemindeyim yani, verimsizim... Senin yazılar bence hak ediyor gerçekten, hele hakikaten de o güncel konularda... 1 Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Cyrano, sen bu sabah Radya'dan üstteydin ve arada neredeyse 10 Rep fark vardı ama öğleyin o seni geçti. Ama açıkçası ben bu aralar çok sık yazamadığım gibi çok da sık üretemiyorum gibi geliyor; bir dinginlik dönemindeyim yani, verimsizim... Senin yazılar bence hak ediyor gerçekten, hele hakikaten de o güncel konularda... Dostum senin kadar anlatmak istediğimi yazı ile anlatabilme yetisine sahip olsaydım. Muhtemelen ileti sayım 1/2 oranında az olurdu birde yam_yam var tabi. Bir tartışmada benim takribi üç sayfada anlatmak istediğimi 250 karakterlik bir paragrafta daha net ve daha detaylı anlatmıştı. meelemiştim okurken Yazı yazabilmek ayrı bir zanaat. Onu anlıyorum ben. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2009 Tengerin, yamyam, Cyrano ...3'ünüzde süpersiniz, günlük replerim hep size gidiyor. Bütün gün hayran hayran yazdıklarınızı okuyorum. Hepinize de gerçekten teşekkürler bilgi birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için. Hani Cyrano demiş ya yam_yamın yazısını okurken meeledim diye o zaman ben bütün gün meeeeliyom sizin yazıları okurken:) 1 Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Tengerin, yamyam, Cyrano ...3'ünüzde süpersiniz, günlük replerim hep size gidiyor. Bütün gün hayran hayran yazdıklarınızı okuyorum. Hepinize de gerçekten teşekkürler bilgi birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için. Hani Cyrano demiş ya yam_yamın yazısını okurken meeledim diye o zaman ben bütün gün meeeeliyom sizin yazıları okurken:) çok teşekkür ederim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Cyrano, Tengeriin, Yam_yam benimde çok beğenerek okuduğum isimlerden... Sizlere verilen repler beni mutlu ediyor. Dİpnot içinde aynı fikirlerdeyim ne kadar kayıp olsa da bu aralar... Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Sevgili Cyrano tevazu göstermiş.. Yazmak bir sanatsa eğer, bu konudaki başarının göstergesi okunmaktır. Sevgili Cyrano da gerek kendi fikrinde olanlara, gerekse de karşıt fikirlilere yazdıklarını okutmak konusunda son derece başarılıdır. Ben bu konuda iddialı olmamakla birlikte Cyrano'nun benden daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Sevgili mouchette ve deniz kızı; Bizleri onore eden değerli görüşleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2009 bende tebrik ediyorum cyrano tengeriin ve yam yamı ayrıca yam yam ı okumak ile ilgili sözü için tekrar tebrik ediyorum. efemm ben sizleri çook kıskanıyorum valla iki cümleden fazla yazamıyorum ben iki cümleden sonra duman çıkıyor kafadan arıza baş gösteriyor zaten arızalıyım fazla zorlamaya gelmiyo ama ben radya yı da çok okuyorum o ayrıı bişey yafuuu ablamızzz oo beaa haa ayrıca Efendi Dostum var müthiş mücadeleci bir dost o iyi geceler 1 Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2009 Pozitif veya negatif REPlerin kimlerden geldiğini alenen göremiyoruz. Üyelere profil sayfalarında görünür olsa, olamaz mı? Uyarılar bu şekilde kişisel görüntülenebiliyor malum. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Admin Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Pozitif veya negatif REPlerin kimlerden geldiğini alenen göremiyoruz. Üyelere profil sayfalarında görünür olsa, olamaz mı? Uyarılar bu şekilde kişisel görüntülenebiliyor malum. Malesef eski ahpab-çavuş ilişkisine dayanan rep artık yok. Yani böyle bilinmeyen rep sistemi kişilerin özgürce istediği iletiye REP vermesini sağlıyor. Neye rep verildiğini görüyorsunuz zaten. Yazılara verilen repler altında sayı olarak belirtiliyor. Uyarılarla karşılaştırılmasına gelince iki farklı şey... Sevgiler Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Malesef eski ahpab-çavuş ilişkisine dayanan rep artık yok. Bazı üyelere verien replere bakılınca bence asıl şimdi var ahpab-çavuş ilişkisi... Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Bazı üyelere verien replere bakılınca bence asıl şimdi var ahpab-çavuş ilişkisi... şekerim isim verde konuş yoksam sen benim aldığım bütün REPlerin ahbap ve çavuşlarımdan geldiğini mi söylemek istiyorsun hııı sen hiç mi ahbaplarına rep vermedin hıı şimdi sayarım bakkk kimlere verdiğini rep ne demek malum reputation kısaltması... şan şöhret popularite ... Hadise üye olsa bütün REPim ona yani.. o şekilde canım yoksa CAMUS burda olsa 3 REP i olmaz forumda ama gönlümde milyonlarca rep i var. herşeyi iletiye bağlamayalım. her söze bi repartee vardır ne dedim ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.