Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Sevgili Jön,

Süper üye grubunu açmayı unutmuşum :flowers:

Sevgiler

Gönderi tarihi:

rep'e feci sekilde antipatim olustu :D e kıskanclık da diyebılırız tabiı kı :D :D neden replerınız gunden gune artıyoor.. Biri su replere dur desin :D

Gönderi tarihi:

Radio dinlemeye gelseydin alirdin sende iste + rep :) ... neyse maksat ayagin alissin ...:D

promosyonlu radıo programları he :D

Gönderi tarihi:

yalnız radyoya gelıyorum dıye + rep alacagının garantısı yok

ben sımdıden soyleyımde gunah benden gıtsın :stuart:

Hey yarabbim..:D

Gelde sıpa deme şimdi buna:cokkomik:

Bana eksi verme düverim..:islik:

Gönderi tarihi:

Niye..:o

Gönderi tarihi:

Radya'dan sonra forum üyelerinin en çok rep verdiği kimse olduğumu farkettim bugün. Bu kadar çok insanın yazılarımı okunmaya değer bulduğu için hepsine teşekkür ederim :clover:

Tengeriin senin gibi bir yazı üstadı dururken nasıl bana oy vermişler onuda hala çözemedim :) Muhtemelen ağırlıklı olarak güncel yakıcı konularda yazmamdan dolayıdır.

Gönderi tarihi:
Radya'dan sonra forum üyelerinin en çok rep verdiği kimse olduğumu farkettim bugün. Bu kadar çok insanın yazılarımı okunmaya değer bulduğu için hepsine teşekkür ederim :clover:

Tengeriin senin gibi bir yazı üstadı dururken nasıl bana oy vermişler onuda hala çözemedim :) Muhtemelen ağırlıklı olarak güncel yakıcı konularda yazmamdan dolayıdır.

Cyrano, sen bu sabah Radya'dan üstteydin ve arada neredeyse 10 Rep fark vardı ama öğleyin o seni geçti. :)

Ama açıkçası ben bu aralar çok sık yazamadığım gibi çok da sık üretemiyorum gibi geliyor; bir dinginlik dönemindeyim yani, verimsizim... :)

Senin yazılar bence hak ediyor gerçekten, hele hakikaten de o güncel konularda...

Gönderi tarihi:

Cyrano, sen bu sabah Radya'dan üstteydin ve arada neredeyse 10 Rep fark vardı ama öğleyin o seni geçti. :)

Ama açıkçası ben bu aralar çok sık yazamadığım gibi çok da sık üretemiyorum gibi geliyor; bir dinginlik dönemindeyim yani, verimsizim... :)

Senin yazılar bence hak ediyor gerçekten, hele hakikaten de o güncel konularda...

Dostum senin kadar anlatmak istediğimi yazı ile anlatabilme yetisine sahip olsaydım. Muhtemelen ileti sayım 1/2 oranında az olurdu :) birde yam_yam var tabi. Bir tartışmada benim takribi üç sayfada anlatmak istediğimi 250 karakterlik bir paragrafta daha net ve daha detaylı anlatmıştı. meelemiştim okurken :) Yazı yazabilmek ayrı bir zanaat. Onu anlıyorum ben.

Gönderi tarihi:

Tengerin, yamyam, Cyrano ...3'ünüzde süpersiniz, günlük replerim hep size gidiyor. Bütün gün hayran hayran yazdıklarınızı okuyorum. Hepinize de gerçekten teşekkürler bilgi birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için.

Hani Cyrano demiş ya yam_yamın yazısını okurken meeledim diye o zaman ben bütün gün meeeeliyom sizin yazıları okurken:)

Gönderi tarihi:

Tengerin, yamyam, Cyrano ...3'ünüzde süpersiniz, günlük replerim hep size gidiyor. Bütün gün hayran hayran yazdıklarınızı okuyorum. Hepinize de gerçekten teşekkürler bilgi birikimlerinizi bizlerle paylaştığınız için.

Hani Cyrano demiş ya yam_yamın yazısını okurken meeledim diye o zaman ben bütün gün meeeeliyom sizin yazıları okurken:)

çok teşekkür ederim :clover:

Gönderi tarihi:

Sevgili Cyrano tevazu göstermiş..

Yazmak bir sanatsa eğer, bu konudaki başarının göstergesi okunmaktır. Sevgili Cyrano da gerek kendi fikrinde olanlara, gerekse de karşıt fikirlilere yazdıklarını okutmak konusunda son derece başarılıdır. Ben bu konuda iddialı olmamakla birlikte Cyrano'nun benden daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Sevgili mouchette ve deniz kızı;

Bizleri onore eden değerli görüşleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum... :clover:

Gönderi tarihi:

bende tebrik ediyorum cyrano tengeriin ve yam yamı ayrıca yam yam ı okumak ile ilgili sözü için tekrar tebrik ediyorum.

efemm ben sizleri çook kıskanıyorum valla

iki cümleden fazla yazamıyorum ben

iki cümleden sonra duman çıkıyor kafadan arıza baş gösteriyor :D zaten arızalıyım fazla zorlamaya gelmiyo :w00t:

ama ben radya yı da çok okuyorum o ayrıı bişey yafuuu ablamızzz oo beaa :)

haa ayrıca Efendi Dostum var müthiş mücadeleci bir dost o :)

iyi geceler

• Admin
Gönderi tarihi:

Pozitif veya negatif REPlerin kimlerden geldiğini alenen göremiyoruz.

Üyelere profil sayfalarında görünür olsa, olamaz mı?

Uyarılar bu şekilde kişisel görüntülenebiliyor malum.

Malesef eski ahpab-çavuş ilişkisine dayanan rep artık yok.

Yani böyle bilinmeyen rep sistemi kişilerin özgürce istediği iletiye REP vermesini sağlıyor.

Neye rep verildiğini görüyorsunuz zaten. Yazılara verilen repler altında sayı olarak belirtiliyor.

Uyarılarla karşılaştırılmasına gelince iki farklı şey...

Sevgiler

Gönderi tarihi:

Bazı üyelere verien replere bakılınca bence asıl şimdi var ahpab-çavuş ilişkisi...

şekerim isim verde konuş yoksam sen benim aldığım bütün REPlerin ahbap ve çavuşlarımdan geldiğini mi söylemek istiyorsun hııı :w00t:

sen hiç mi ahbaplarına rep vermedin hıı şimdi sayarım bakkk kimlere verdiğini :D

rep ne demek malum reputation kısaltması... şan şöhret popularite ... Hadise üye olsa bütün REPim ona yani.. o şekilde canım :stuart:

yoksa CAMUS burda olsa 3 REP i olmaz forumda ama gönlümde milyonlarca rep i var.

herşeyi iletiye bağlamayalım.

her söze bi repartee vardır :P ne dedim ben :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.