Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 .. Dönülmez akşamın ufkundayız Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 .. Dönülmez akşamın ufkundayız Vakit çok geç Başlığı dağıtmaya başladım ben Aries kızmadan kacayım Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Ah Dede Vah Dede Sen Neymişsin Sen He He He + 1 REP Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 He He He + 1 REP Tesekkür ederim Efendi Türkler dönüsünüz de gidisiniz gibi aniden olsun Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Vakit çok geç Başlığı dağıtmaya başladım ben Aries kızmadan kacayım güzel gidiyorsun birce Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Aşkın bir tarifi olmasa seni nasıl anlatırdım Mütemadiyen anarmıydım adını Bilirsin hassasımdır konu sen olunca Gözlerindeki bereketli toprakta açmak gibisi varmı "Sen" hayatımdasın ya bundan böyle benim içim acı tutarmı Varlığın öle bi sevinçki burnumda çilekli sakızımın kokusu Dertlerimi sayfa sayfa savurdum mümkünse gelmesin yenisi Zaman ne demek adını sende unuttum biliyorsa sölesin birisi Gel saklanalım hiç bi ayrılık bulmasın "Bizi" Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Kalp kalbe karşıdır derler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.