Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Kendimi affetmeyeceğim... Benim biricik sırdaşımın anı defteri var ve ben bunu bilmiyorum... HaYaT/Karçiçeği_m... Hayatın sana hep güleceğini biliyorsun di mi? Geçte olsa belki, Fazlası ile gülecek... Çünkü biliyosun, Ve söylüyorum hep; Sen buna fazlasıyla layıksın arkadaşım... Bi insan bu kadar mı anlayışlı olur... Bu kadar mı şiir düşkünü olur... Arkadaşın ve asıl Sırdaşın olmak benim için çok değerli... Umarım "Anı Defterine" geç kaldığım için beni affedersin... Sevgilerimle... :clover: Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Kendimi affetmeyeceğim...Benim biricik sırdaşımın anı defteri var ve ben bunu bilmiyorum... HaYaT/Karçiçeği_m... Hayatın sana hep güleceğini biliyorsun di mi? Geçte olsa belki, Fazlası ile gülecek... Çünkü biliyosun, Ve söylüyorum hep; Sen buna fazlasıyla layıksın arkadaşım... Bi insan bu kadar mı anlayışlı olur... Bu kadar mı şiir düşkünü olur... Arkadaşın ve asıl Sırdaşın olmak benim için çok değerli... Umarım "Anı Defterine" geç kaldığım için beni affedersin... Sevgilerimle... :clover: Canım benim ben sana hiç kırılır mıyım.....düşünüp yazman yeter.. sevgiler kardeşim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 bayramın mübarek olsun ablacım... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Oy oy oy... Benim Karçiçeği_m, HaYaT'ım... Ben seni hiç unutur muyum yaaa!? Senin yerin apayrı, kimse dolduramaz... Bana sözün var unutma Zaten unutturmam ki! İyi Bayramlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.