Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl siir,lerin prensesi her yasdigin siiiri okuyorum hep mutlu ol hersey gonlunce olsun
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl nerdesin sen bacım ya....aşkolsun ne olsun be bacım.ölümle pençeleştim azcık. okadar canımı sıkarsam olacağı buydu. en kötüsüde o hastane kokusuydu.hastalıktan çok hastanede olmak mahvetti beni... sen iyimisin?
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl Selam Karcicegi, Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegimle umarim hep umutlu olursun..
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2006 19 yıl ne olsun be bacım.ölümle pençeleştim azcık. okadar canımı sıkarsam olacağı buydu. en kötüsüde o hastane kokusuydu.hastalıktan çok hastanede olmak mahvetti beni... sen iyimisin? ben iyiyim be güzelim idare ediyorum işte....gün başlamaya görsün öyle hızla akıp gidiyorki önüne geçmek ne mümkün.bide geçen gün ömürdendir demeyip sanki dünyaya kazık çakacakmışız gibi yaşamaya didişmeye birbirimizi kırmaya devam ediyoruz.... ama yaşamak güzel be bacım..sende hayatın kıymetini bil hasta olma tamam mı....
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl tamam kimse hasta olmasın. ölüm neysede hasta olup sürünmek hakikaten kötü bişeymiş.
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl bana göre forumun kalb atışı kendileri.. ne yalan söylüyeyim ben kendisini şüşe nine karakteriyle çok sevdim... sevgiler... göremiyorum ama bu aralar şüşe yi nerelerde... yaşlılıkdan herhalde...
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl alla alla ben niye bu gizemli melek için bişiler yazmamışım ki...hakettiğin gibi yaşa mutlu ol... saygı ve sevgilerimle...
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2006 19 yıl karcegim bacilarin bacisi... herkesle dost, herkesle arkadas.... her ben diyen bunu beceremez... bu yüzden saygiyla egildigim biri ...
Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 19 yıl şeker atmışlarmı seni 2. sayfaya.......zaten yoksun kaç zamandır...heheheeehhh
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Çok beğendiğim bir forumdaş .. Doğru olmadığını düşündüğüm ..söylediği bir şeyden sonra diyoloğumuz hiç olmadı
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl bİR KıVıLCıM DüŞEr ÖNcE BüYÜr YAvaŞ YaVAş BiR BAkArSıN VoLKaN OLmuŞ YaNmIŞsIn ARKADAŞ.... yazmakla klavye aşınmaz demi ama çiçeğimm aplamm.....İYİ Kİ TANIDIM SENİ
Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 19 yıl Çok beğendiğim bir forumdaş .. Doğru olmadığını düşündüğüm ..söylediği bir şeyden sonra diyoloğumuz hiç olmadı neymiş bu konu...hemen ortaya çıksın meraktan çatlarım sonra......buyrun sizi dinliyorum
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2006 19 yıl Çok önemli birşey değildi..merak ettirdiğim için üzgünüm.. Ardahandan yazıyorum dediğinde.. orada olmadığını düşünerek.. Beni ti ye aldığını düşünmüştüm.
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 19 yıl sao lsezar cvp için.ben burdayım buralıyımda kimseyide ti ye almam..sevgiler...
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl sao lsezar cvp için.ben burdayım buralıyımda kimseyide ti ye almam..sevgiler... özür dilerim öyleyse.. sevgiler..
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 19 yıl uzun zamandır seninle karşılaşamıyoruz bari anı defterine yazayım dedim seni de özledim
Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 19 yıl uzun zamandır seninle karşılaşamıyoruz bari anı defterine yazayım dedim seni de özledim haklısın gelemiyorum çok fazla...iş güç umutsuz aşk biraz uzaklaştırdı beni sanırım.ama herşeye rağmen burası benim vazgeçilmez mekanım ilgin içinde saol güzelim...
Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2006 19 yıl rica edcerim ne deme kgüzelim seni de tekrar aramızda görmek istiyoruz =
Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 19 yıl O bu forumun manevi sahiplerinden.. Unutulur mu ? Asla unutulmaz.. Çiçeğim seni özledim.. Az kaldı görüşeceğiz..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 18 yıl yine geldim arkadaşlar.. eski dostlarımı çok özlüyorum ben yaaa ..yeniden buluşmak dileğiyle
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.