Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

siir,lerin prensesi

her yasdigin siiiri okuyorum

hep mutlu ol hersey gonlunce olsun :):clover:

• Cevaplar 54
  • Görüntü 8,8b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

nerdesin sen bacım ya....aşkolsun :(

ne olsun be bacım.ölümle pençeleştim azcık. okadar canımı sıkarsam olacağı buydu.

en kötüsüde o hastane kokusuydu.hastalıktan çok hastanede olmak mahvetti beni...

sen iyimisin?

Gönderi tarihi:

Selam Karcicegi,

Sevgi dolu kalman ve mutlu olman dilegimle

umarim hep umutlu olursun..

:clover:

Gönderi tarihi:

ne olsun be bacım.ölümle pençeleştim azcık. okadar canımı sıkarsam olacağı buydu.

en kötüsüde o hastane kokusuydu.hastalıktan çok hastanede olmak mahvetti beni...

sen iyimisin?

ben iyiyim be güzelim idare ediyorum işte....gün başlamaya görsün öyle hızla akıp gidiyorki önüne geçmek ne mümkün.bide geçen gün ömürdendir demeyip sanki dünyaya kazık çakacakmışız gibi yaşamaya didişmeye birbirimizi kırmaya devam ediyoruz....

ama yaşamak güzel be bacım..sende hayatın kıymetini bil hasta olma tamam mı.... ;)

Gönderi tarihi:

bana göre forumun kalb atışı kendileri.. ne yalan söylüyeyim ben kendisini şüşe nine karakteriyle çok sevdim...

sevgiler...

göremiyorum ama bu aralar şüşe yi nerelerde... yaşlılıkdan herhalde...

Gönderi tarihi:

alla alla ben niye bu gizemli melek için bişiler yazmamışım ki...hakettiğin gibi yaşa mutlu ol...

saygı ve sevgilerimle...

Gönderi tarihi:

karcegim bacilarin bacisi...

herkesle dost, herkesle arkadas.... her ben diyen bunu beceremez...

bu yüzden saygiyla egildigim biri ...

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

şeker atmışlarmı seni 2. sayfaya.......zaten yoksun kaç zamandır...heheheeehhh :D

Gönderi tarihi:

Çok beğendiğim bir forumdaş ..

Doğru olmadığını düşündüğüm ..söylediği bir şeyden sonra diyoloğumuz hiç olmadı

Gönderi tarihi:

bİR KıVıLCıM DüŞEr ÖNcE

BüYÜr YAvaŞ YaVAş

BiR BAkArSıN

VoLKaN OLmuŞ

YaNmIŞsIn ARKADAŞ....

yazmakla klavye aşınmaz demi ama çiçeğimm aplamm.....İYİ Kİ TANIDIM SENİ :wub::clover:

Gönderi tarihi:

Çok beğendiğim bir forumdaş ..

Doğru olmadığını düşündüğüm ..söylediği bir şeyden sonra diyoloğumuz hiç olmadı

neymiş bu konu...hemen ortaya çıksın meraktan çatlarım sonra......buyrun sizi dinliyorum -_-

Gönderi tarihi:

Çok önemli birşey değildi..merak ettirdiğim için üzgünüm..

Ardahandan yazıyorum dediğinde..

orada olmadığını düşünerek..

Beni ti ye aldığını düşünmüştüm.

Gönderi tarihi:

sao lsezar cvp için.ben burdayım buralıyımda kimseyide ti ye almam..sevgiler... ;)

özür dilerim öyleyse..

sevgiler..:)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

uzun zamandır seninle karşılaşamıyoruz bari anı defterine yazayım dedim seni de özledim

Gönderi tarihi:

uzun zamandır seninle karşılaşamıyoruz bari anı defterine yazayım dedim seni de özledim

haklısın gelemiyorum çok fazla...iş güç umutsuz aşk :( biraz uzaklaştırdı beni sanırım.ama herşeye rağmen burası benim vazgeçilmez mekanım :clover:

ilgin içinde saol güzelim...

Gönderi tarihi:

rica edcerim ne deme kgüzelim

seni de tekrar aramızda görmek istiyoruz :)=

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

O bu forumun manevi sahiplerinden.. Unutulur mu ? Asla unutulmaz.. Çiçeğim seni özledim.. Az kaldı görüşeceğiz.. :clover:

• 2 ay sonra...
  • 1 ay sonra...
  • 4 hafta sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.