Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Kadınlar bişey ister de ben söyleyemem.

Erkeklerden farklı bişey istediklerini sanmıyorum...Zaten istememeleri doğaya aykırı olur...

Sadece kadınlar o istedikleri şeyin yanında ilave şeylerde istiyorlar...sevgi,aşk,romantizm gibi...

Gönderi tarihi:

Geçen bir tv. dizisinde (Prisoner) "acı çekilmezse aşk olmaz" deniyordu.. Gerçekten araştırma konusu Türkiye'ye pek uymuyor..Kadınların bilimsel olarak ne istediği ortaya konmuş olabilir ve bu tartışılabilir ama bilinçaltlarının "acı" istediğinin tartışmasız olduğuna eminim :)

:)

Öncelikle hoşgeldiniz...

Sahip olma yani o birlikteliği isteme sürecinde bir acı çekildiği muhakkaktır.Fakat istediği erkeği elde etmiş aşık bir kadın artık! acı çekmek istemez..

Acı varsa eziyet vardır çünkü...O ilişkiyi kabul edecek kadının bilinçaltında mazoşistlik varsa bilemem...

Gönderi tarihi:

sadece bayanlar mı gülüyor.. ben de gülüyorum bu muhabbete.. :)

daha neler var acaba merak içerisindeyim.

Bak şimdi,hiç merakta bırakmayacağım seni: :stuart: Mesela şu 2. madde;

2- Ona söylemeden bir haftasonu şehir dışında plan yapın.

Canını seven bunu yapmasın :D

"İnsan bi sölemez mi,kuaföre giderdim,üstüme başıma,yeni bişey alırdım,filanca arkadaşımla program yapmıştım ayıp oldu,keşke benimde fikrimi sorsaydın, ben başka bir yeri tercih ederdim,otelemi gidicez,otelde havuz var mı,yeni bikini almayada zamanım olmadı ki,yok daha küçük çanta alamam,iki günde olsa herşey lazım,sinek ilacı,kene ilacı,mide ilacı,"

Tecrübeyle sabittir :shuriken:

Gönderi tarihi:

1- Sevgilinizin gözünü kapatın ve ona bir sürpriz gösterin. (Kötü bir sürpriz değilse bence butun kadınlar sever bunu neden olmasın ki)

2- Ona söylemeden bir haftasonu şehir dışında plan yapın.(Sevgiliniz gezmeyi sevmiyor ve evde oturmayı tercih ediyorsa bence mantıklı degil... Yani bütün hafta çalışıp yorulan birisi için hafta sonu da evinde oturmayı istemek kadar doğal bir şey olamaz.. Ama gezmeyi seven kısa seyahatlerden zevk alan birisi için ideal bir madde olabilir.. Tabii buradan çıkan sonuç sevgilinizi ne kadar tanıdığınız veya tanımadığınızla da ilgili)

3- Ona şarkı ya da şiir yazın. (Yeteneksiz bile olsanız bu yine de sevgilinizin hoşuna gider diye düşünüyorum...)

4- Ona hayatınızda karşısına çıkan en güzel ve mükemmel kadın olduğunu söyleyin. (Bunu sözlerle değil,gözlerle ve davranışlarınızla ifade etmeniz emin olun daha etkili olabilir...)

5- İşten yorgun argın geldiğinde, ona sıcak bir banyo hazırlayın. (Rahat bırakın yeter.. Banyoya ihtiyacı varsa zaten kendisi de yapabilir...)

6- Evin bazı yerlerine onun görebileceği şekilde aşk mesajları yazın. (Hoş!.. Neden olmasın...)

7- Bir haftasonu yatağına kahvaltı götürün. (Böyle abartılara gerek yok, onun yerine sevgilinizden 1 saat erken kalkıp ona güzel bir kahvaltı masası hazırlayın, kahvaltıdan sonra masayı toplayın, bulaşıkları da yıkayın yeter, emin olun daha çok makbule geçer...)

8- Hava soğuk olduğunda, ceketinizi verin. (sarılın yeter, sevginiz sevgilinizi ısıtır zaten... Zaten sizi çok seven birisi ceketinizi ona verdiğinizde sizin üşüyebileceğinizden endişelenecek ve mantık olarak böyle bir şeyi kabullenmeyecektir.)

9- Ofisine çiçek gönderin. (Riskli bir madde.. İş yerinde özel hayatı deşifre ediyor... Hoşa gidebilecek ya da ters tepebilecek bir madde... örneğin herhangi bir zamanda olmaz, yapılmamalıdır ama özel günler (doğum günü vs.) için istisna kabul edilebilir bence)

10- Sevdiği şarkılardan bir CD hazırlayın (Çook hoş...)

bu an şeyi kızlar siz doğrular mısınız bilmem

Gönderi tarihi:

olaya güzel açıdan yaklaşmışsın ama bazı istisnalar dışında %100 haklısın.. :)

örneğin; basit flört ilişki olarak bakma olaya, kız senin sevgilin..

sevgili kavramı farklı algılanmıyorsa, sevgilinin hafta sonu bir planı olup olmadığını bilmelisin sadece haftasonu diil bence onu çok sevdiğin bir şiir gibi tonlamalarınla okumalısın. bu şu demek; kızın hangi durumda ne tepki vereceğini ön sezmen. yani kuaför, bikini vs.. neyse zaten iyi bir stratejistsen çok rahat halledersin. neyse uzatmaya gerek yok...ama istisna durumlarda olabilir bu durumda amenna.. ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.