Φ modernjames Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Erkekler için en gizemli soru olan "kadınlar ne ister" sorusunun yanıtı ilk kez bilimsel olarak bulundu. Edinburgh Üniversitesi Psikoloji Bölümü tarafından dünyanın dört bir yanındaki 6 bin 500 kadın ile yapılan araştırmada, kadınların erkeklerden ne beklediği sonunda bulundu. Araştırmanın liderliği üstlenen Prof. Dr. Richard Wiseman, "Aslında kadınların erkeklerden beklediği şeyler, para ile ölçülmüyor. Çoğunun para ile ilgisi bile yok. Kadınların en çok istediği şey, erkeğin onları şaşırtması".. İşte Prof. Wiseman'a göre, erkeklerin yapması gereken 10 şey: 1- Sevgilinizin gözünü kapatın ve ona bir sürpriz gösterin. 2- Ona söylemeden bir haftasonu şehir dışında plan yapın. 3- Ona şarkı ya da şiir yazın. 4- Ona hayatınızda karşısına çıkan en güzel ve mükemmel kadın olduğunu söyleyin. 5- İşten yorgun argın geldiğinde, ona sıcak bir banyo hazırlayın. 6- Evin bazı yerlerine onun görebileceği şekilde aşk mesajları yazın. 7- Bir haftasonu yatağına kahvaltı götürün. 8- Hava soğuk olduğunda, ceketinizi verin. 9- Ofisine çiçek gönderin. 10- Sevdiği şarkılardan bir CD hazırlayın bu an şeyi kızlar siz doğrular mısınız bilmem Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Araştırmanın liderliği üstlenen Prof. Dr. Richard Wiseman, "Aslında kadınların erkeklerden beklediği şeyler, para ile ölçülmüyor. Çoğunun para ile ilgisi bile yok. Kadınların en çok istediği şey, erkeğin onları şaşırtması".. İşte Prof. Wiseman'a göre, erkeklerin yapması gereken 10 şey: 1- Sevgilinizin gözünü kapatın ve ona bir sürpriz gösterin. 2- Ona söylemeden bir haftasonu şehir dışında plan yapın. 3- Ona şarkı ya da şiir yazın. 4- Ona hayatınızda karşısına çıkan en güzel ve mükemmel kadın olduğunu söyleyin. 5- İşten yorgun argın geldiğinde, ona sıcak bir banyo hazırlayın. 6- Evin bazı yerlerine onun görebileceği şekilde aşk mesajları yazın. 7- Bir haftasonu yatağına kahvaltı götürün. 8- Hava soğuk olduğunda, ceketinizi verin. 9- Ofisine çiçek gönderin. 10- Sevdiği şarkılardan bir CD hazırlayın bu an şeyi kızlar siz doğrular mısınız bilmem[/color][/size] Dostum bir erkek olarak şu kadarını söyleyeyim. Richard Wiseman'ın ülkesinde ki kadınlar için geçerli olabilirde. Türkiye'de bu erkeği sevgilisi 15 ila 20 gün arasında terkeder Türkiye'ye özgü liste ; 1- Sürekli kıskançlık yapacak bir mazeret bulun. 2- Haftada en az üç kere kıskançlık yüzünden ufak çaplı kavga çıkartın 3- Bir yere gittiğinde en az yirmi kere arayın günde. neredesin, sesi gelen kim, ne zaman evine gideceksin gibi sorular sorun. 4- İlişkiniz hakkında ki bütün önemli konuları sms ile konuşun 5- Çıktıktan sonra mutlaka evine kadar bırakın. "Sen dairene çıkana kadar bekliyorum", "eve girince çaldır" falan deyin. 6- Evine bırakmadığınız durumlarda, "eve gidince mutlaka ara" deyin. Aramazsa kavga çıkarın "beni niye merakta bırakıyorsun" vs diye 7- O'na sadece ikinizin anlamını bildiği aptalca isimlerle hitap edin (gügüşüm, cücüşüm vs) 8- O'nun bütün kız arkadaşlarını, kendisiyle kıyaslayın. Bütün kız arkadaşlarını yerin dibine batırın ve kendisini övün. Kendisinin, sizi tanıştırdığı kız arkadaşlarından ne kadar üstün, ne kadar güzel, ne kadar iyi olduğunu söyleyin (korkmayın sizi asla kendisinden güzel bir kız arkadaşıyla tanıştırmaz ) 9- O'nu mutlaka ailenizin bir üyesiyle tanıştırın 10- Bir arkadaşınızdan, onunla olacağınız saatler için de üç dört kere size sms atmasını rica edin. Gelen sms'leri okuyup yarım ağızla "önemsiz ya reklammış" deyip silin. Bu listedekilere harfi harfine uyupta terkedilecek er kişi yoktur. Ben hepsini yaptım ama terkedildim diyen olursa söz yenisini ben bulucam Not: Abi bu çile, bu eziyet çekilir mi ya. Değer mi? Diyen olursa, en kısa sürede yabancı bir kız arkadaş edinemenin yollarını bulun (gerçek mutluluk formülü bu ) Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 6501. kadın olarak bu araştırmaya dahi olayım bari yukarda yazılanlardan soğuk havalarda bana ceketini vermesinin dışında diğer bütün yazılanlar benim başıma gelse hadi canım güle güle derim valla. ne öyle çiçekler,şiirler, aşk sözleri filan..gülerim zaten ben..e güldükte terk edilmedik mi sanki. ruhsuz diye yaftalar yapıştırılmadı mı. hele hele şu aile ile tanıştırma işi ve günde 10 kere zırt pırt aranma varya aman allahım kabusumdur benim. not:cyrano bir kaç kişiye danışmanlık yapmak zorunda kalabilirsin sana yönlendiriyorum. sevabına Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 6501. kadın olarak bu araştırmaya dahi olayım bari yukarda yazılanlardan soğuk havalarda bana ceketini vermesinin dışında diğer bütün yazılanlar benim başıma gelse hadi canım güle güle derim valla. ne öyle çiçekler,şiirler, aşk sözleri filan..gülerim zaten ben..e güldükte terk edilmedik mi sanki. ruhsuz diye yaftalar yapıştırılmadı mı. hele hele şu aile ile tanıştırma işi ve günde 10 kere zırt pırt aranma varya aman allahım kabusumdur benim. not:cyrano bir kaç kişiye danışmanlık yapmak zorunda kalabilirsin sana yönlendiriyorum. sevabına Yok ya en güzeli pişmeleri. Taptuk Emre, beş yıl odun taşımadan Yunus'a hemen verdi mi öyle doneleri Peki sen bir bayan olarak, ve bayanları doğal olarak benden iyi tanıyan birisi olarak yaptığım listede yanlış bir yan görebiliyor musun ? Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 şu yazılanların hiç birinin bana yapılmasını istemem bende karşımdaki insana yapmam zaten.boğulurum ben ya.ama etrafımda gözlediğim kadarıyla sanırım kıskanılmak hoşlarına gidiyor bayanların. ayyyy beni kıskandı bu adam dayanamıyorum ben yaa derken alttan alta bir gururlanma var sanki anlatışlarında. hımmm benim erkeğim beni kıskanıyo edaları ile. yazıyı göndermeden önce makul ve mantıklı bişey varmı diye dönüp bir daha okudum listeyi yok cyrano ya bu yazdıklarınla nasıl bir ilişki yürütülebilirki bütün bunlara dayanan, kabullenen bir bayan varsa (2 listede dahil) benden bir alkış. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 şu yazılanların hiç birinin bana yapılmasını istemem bende karşımdaki insana yapmam zaten.boğulurum ben ya.ama etrafımda gözlediğim kadarıyla sanırım kıskanılmak hoşlarına gidiyor bayanların. ayyyy beni kıskandı bu adam dayanamıyorum ben yaa derken alttan alta bir gururlanma var sanki anlatışlarında. hımmm benim erkeğim beni kıskanıyo edaları ile. yazıyı göndermeden önce makul ve mantıklı bişey varmı diye dönüp bir daha okudum listeyi yok cyrano ya bu yazdıklarınla nasıl bir ilişki yürütülebilirki bütün bunlara dayanan, kabullenen bir bayan varsa (2 listede dahil) benden bir alkış. Benim listemden şüphem yok %100 başarı şansı doğada bile yok o kadar olur. Ama yine de Türk kızları için liste budur Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 tamam bende bir gariplik var o zaman. doğaüstü bir varlıkmıyım neyim bilmem ki:) ama sanırım benim neden adam gibi bir ilişkim olmadığını anlıyorum. erkekler bunları uyguladıklarında, karşılarındaki kadınlar mutlu olduğunda tamam bu beni seviyor diye düşünüyorlar. her iki tarafta mutlu yani. no problema.. ama ben o meşhur şaşkoloz bakışımı atınca veya buzdolabı modunda bir ses tonuyla yaklaşınca zaten adam da korkuyo ki neye çattım ben yarabbim diye oda mutlu bende mutlu ve yine no problema. Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 bu on madde elbette tartışılacak.. ama güzel olanları da yok değil..bence etkilenecek bayan çok olur Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 "İşten yorgun argın geldiğinde, ona sıcak bir banyo hazırlayın." evett aynen bigün kız arkadaşıma bunu yaptım,hatta banyoya mumlar yaktım,küvetin içine çiçekler attım.ama o bana ne derse beğenirsiniz! Ben işten yorgun argın gelmişim senin aklın başka şeyde,işin gücün fantazi Halbuki niyetim o değildi ekmek kuran çarpsın abicim ya Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2010 Cyrano'nun yazdiklarina katiliyorum.Isten yorgun argin eve gelen kadina banyo hazirlamasi icin erkegin calismiyor olmasi gerekmiyormu,al sana bir gecimsizlik nedeni."Ben calisiyorum sen evde oturuyorsun"demezmi kadin acaba. Evet kadinlar simartilmak isterler.Sevildiklerini duymak isterler.Bence kadina deger veren erkeklere kadinlar saygi duyar. saygilarla Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Cyrano'nun yazdiklarina katiliyorum.Isten yorgun argin eve gelen kadina banyo hazirlamasi icin erkegin calismiyor olmasi gerekmiyormu,al sana bir gecimsizlik nedeni."Ben calisiyorum sen evde oturuyorsun"demezmi kadin acaba. Evet kadinlar simartilmak isterler.Sevildiklerini duymak isterler.Bence kadina deger veren erkeklere kadinlar saygi duyar. saygilarla Erkek işten erken çıkıp kadından önce evde olamaz mı yani ben kız arkadaşımdan erken evde oluyorum nitekim. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Halbuki niyetim o değildi ekmek kuran çarpsın abicim ya Hadi canım sen de.. Oturup birlikte TV'de haberlerimi izliyecektiniz yani... Neydi niyetin peki..? Şaka yapıyorum alınmaca yok... Sevgilerimle... Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Hadi canım sen de.. Oturup birlikte TV'de haberlerimi izliyecektiniz yani... Neydi niyetin peki..? Şaka yapıyorum alınmaca yok... Sevgilerimle... yooo haber olmaz öle bi banyodan sonra ben o gece güzel bi aşk filmi götürdüydüm ama fırsat olmadı ki izlemeye cd kutusunuda görünce hepten sinirlendi,"hıhh filmde hazır" dedi bana... hem vallaha hem billaha aşk filmiydi... Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Maddelemek için önce her kadının görüş, istek,huy ve yaradılışlarının aynı olması gerekir. Birine çok hoş gelen davranış diğeri için itici olabilir.Kıskanılmak bir yere kadar ve dozunda olmalı yoksa kadını sıkar.Hele ki kıskanılmak yüzünden ufak da olsa tartışma bence ilişkinin bitmesi için geçerli bir sebep. Çiftlerin ilişkilerindeki devamlılık (ki sevgi,anlayış barındırıyorsa) maddelerden uzak yürür kanısındayım. Böyle çiftler birbirlerini iyi tanıdıkları için hoşlanıp hoşlanmayacakları şeyleri bilirler ve ona göre davranış sergilerler Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Ekmek kuran çarpsın aşk filmiydi... Hı..Hıı.. İnandık... Love story filandı herhelde... Neyse biz erkekler işin gırgırındayız her zaman... İşmize geldimi aşk filmi diye rahatça kıvırtırız... Yukarıda sayın Aries ne demiş ... Okuyalım İkimizde anlayan, kavrayan, birer karşı cins olalım... Ariesin dediği gibi, kız arkadaşını artık iyi tanımalısın, hoşlanıp hoşlanmayacakları şeyleri bilerek ve ona göre davranış sergilemiş olursun... Bırak banyoyu karşı taraf hazırlasın, Onun getirdiği aşk filimlerini sen izle... Böylece sende yanlış anlaşılmaktan kurtulmuş olursun ... Sevgilerimle Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 kız arkadaşını artık iyi tanımalısın, hoşlanıp hoşlanmayacakları şeyleri bilerek ve ona göre davranış sergilemiş olursun... Şimdi bu beraberlik madde ile sıralanabilir mi? Filmden mi hoşlanıyorlar oturur severek seyrederler Siz erkekler bazen ciddi konularda dahi şaka yapmasını iyi biliyorsunuz. Sevgiye dayanan beraberliklerde yanlış anlaşılma da en alt seviyeye iner bence Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Hı..Hıı.. İnandık... Love story filandı herhelde... Neyse biz erkekler işin gırgırındayız her zaman... İşmize geldimi aşk filmi diye rahatça kıvırtırız... Yukarıda sayın Aries ne demiş ... Okuyalım İkimizde anlayan, kavrayan, birer karşı cins olalım... Ariesin dediği gibi, kız arkadaşını artık iyi tanımalısın, hoşlanıp hoşlanmayacakları şeyleri bilerek ve ona göre davranış sergilemiş olursun... Bırak banyoyu karşı taraf hazırlasın, Onun getirdiği aşk filimlerini sen izle... Böylece sende yanlış anlaşılmaktan kurtulmuş olursun ... Sevgilerimle O hayatta yapmaz ama yaparsa kesede isterim ben. not:napim küçükten öle alışkınım,keselenmeden çıkamam ben banyodan Sevgiler değerli arkadaşım eyvallah Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 O hayatta yapmaz ama yaparsa kesede isterim ben. not:napim küçükten öle alışkınım,keselenmeden çıkamam ben banyodan Sevgiler değerli arkadaşım eyvallah Tamam da seninkisi gelmez öyle şeylere... Baksana banyoda mum falan yakıyorsun tık yok... Ben kandisine böyle jestler yapılıpta trip yapacak birinin anlını karışlarım... Onda var bir hata, bence sen hemen yolcu yoluna gerek deyip oralardan sıvış... Kolay gelsin Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Tamam da seninkisi gelmez öyle şeylere... Baksana banyoda mum falan yakıyorsun tık yok... Ben kandisine böyle jestler yapılıpta trip yapacak birinin anlını karışlarım... Onda var bir hata, bence sen hemen yolcu yoluna gerek deyip oralardan sıvış... Kolay gelsin Ama var ya bir mantı yapıyo aklın şaşar,parmaklarını yersin,hem evde yemek daha hesaplı, lokantalı günlerime dönemem ya Hemen öle pes etmek yok,uydurucaz bi şekilde kendimize... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Ama var ya bir mantı yapıyo aklın şaşar,parmaklarını yersin,hem evde yemek daha hesaplı, lokantalı günlerime dönemem ya Hemen öle pes etmek yok,uydurucaz bi şekilde kendimize... Bir mantıya sattın kendini yani ? .. Alıntı
Φ _KaMİKaZe_ Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Bir mantıya sattın kendini yani ? .. Hayır canım,olur mu öle şey Ben sadece bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyorum Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Tamam da seninkisi gelmez öyle şeylere... Baksana banyoda mum falan yakıyorsun tık yok... Ben kandisine böyle jestler yapılıpta trip yapacak birinin anlını karışlarım... Onda var bir hata, bence sen hemen yolcu yoluna gerek deyip oralardan sıvış... Kolay gelsin Ama var ya bir mantı yapıyo aklın şaşar,parmaklarını yersin,hem evde yemek daha hesaplı, lokantalı günlerime dönemem ya Hemen öle pes etmek yok,uydurucaz bi şekilde kendimize... Görüyorsunuz dimi bayanlar... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Görüyorsunuz dimi bayanlar... sadece bayanlar mı gülüyor.. ben de gülüyorum bu muhabbete.. daha neler var acaba merak içerisindeyim. Alıntı
Φ Buckminster Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Kadınlar bişey ister de ben söyleyemem. Alıntı
Misafir Evvelsiz Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2010 Geçen bir tv. dizisinde (Prisoner) "acı çekilmezse aşk olmaz" deniyordu.. Gerçekten araştırma konusu Türkiye'ye pek uymuyor..Kadınların bilimsel olarak ne istediği ortaya konmuş olabilir ve bu tartışılabilir ama bilinçaltlarının "acı" istediğinin tartışmasız olduğuna eminim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.