Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Artvin Şavşat'taki sel felaketzedelerine yardım için gittiği öne sürülen Deniz Feneri Derneği aracına halk tepki gösterdi. Şavşat ilçesinde meydana gelen sel mağdurları ve yakınları kaymakamlık binası önünde eylem yaptı. Eylemin olduğu yere Deniz Feneri Derneği aracı gelince halk, "Devlet günlerdir yardım yapmadı da, soyguncu sen niye geldin?" sözleriyle tepki gösterdi. Topluluk araca doğru yürüdü. Kalabalığın tepkisinden korkan araç içindeki 2 kişi kaymakamlığa sığındı. Bazı gençler aracın üzerine "Yüzyılın soygun hareketi ve soyguncular defolun" yazısı yazdı. Gençlerin bu davranışı üzerine polis olaya müdahale etti. (cnnturk.com) 3 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 İyi yapmışlar 1 Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 konuyla alakalı bir bilgi : Artvin okuma yazma oranı en yüksek ilimizdir Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Artvin ilimizi ve insanlarinin cogunu yakindan tanima firsatim olmadi ama tanidigim kadariyla ve bildiklerim isiginda Artvin halkinin her dönem ilerici ve yurtseverlikleri ön plandaydi. Onlar asla seriatci ve irkci kesimlere prim vermemislerdir. Yapmis olduklari eylemden sadece gurur duyabilirim. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Aslında şimdi seçim zamanı söylenen şeylerden birine daha tanık olunacak. Muhalefet partilerinden birinin kazanmış olduğu bir il, o ilde meydana gelen bi felaket ve iktidarın kendine pay çıkarması.. Belki Artvinliler en doğrusunu yaptı ama kazanan yine iktidar.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Aslında şimdi seçim zamanı söylenen şeylerden birine daha tanık olunacak. Muhalefet partilerinden birinin kazanmış olduğu bir il, o ilde meydana gelen bi felaket ve iktidarın kendine pay çıkarması.. Belki Artvinliler en doğrusunu yaptı ama kazanan yine iktidar.. sel felaketi yaşanmış. yerel yönetim bu durum karşısında belliki olanakları itibariyla yetersiz kalmış. iktidar buradan ne pay çıkarabilir? yardım mı göndermiş ki? 2 Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Hııımmm Artvin'li iyiyle kötüyü birbirinden ayırır neden?Deniz Fenerini protesto etmiştir hahahaa (bir teselli ver) 2007 seçimlerinde akp nin tavan yaptığı illerden biri 2 milletvekilin biri akp li.. Artvinli iyiyle kötüyü birbirinden ayırır ama Rize'li ayıramaz Trabzonl'u ayıramaz Antalya'lı ayırır,ama Ankara'lı ayıramaz.. İzmir'li ayırır İstanbul'lu ayıramaz.......Böyle bişey iştee Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Artvinli iyiyle kötüyü birbirinden ayırır ama Rize'li ayıramaz Trabzonl'u ayıramaz Antalya'lı ayırır,ama Ankara'lı ayıramaz..İzmir'li ayırır İstanbul'lu ayıramaz.......Böyle bişey iştee ben öyle bir şey söylemedim. 1 Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 şimdi aslında şöyle oluyor; belediye olanakları yetersiz kalmıyor, yetersizleştiriliyor.. iktidar partisinin lideri, sel felaketine çürük bentler yol açtı diyenlere "yaşanan afetlere karşı herkes haddini bilecek" diyorsa, böyle bi durumdan bile pay çıkarır oluyor.. siz iktidar partisine oy vermediniz, haddinizi bilmediniz diyor.. Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 şimdi aslında şöyle oluyor; belediye olanakları yetersiz kalmıyor, yetersizleştiriliyor..iktidar partisinin lideri, sel felaketine çürük bentler yol açtı diyenlere "yaşanan afetlere karşı herkes haddini bilecek" diyorsa, böyle bi durumdan bile pay çıkarır oluyor.. siz iktidar partisine oy vermediniz, haddinizi bilmediniz diyor.. ama onlar bunu yutmamış gibi görünüyorlar ki "Devlet günlerdir yardım yapmadı da, soyguncu sen niye geldin?" diyorlar ----- kimileri de bu lafı üstüne alınmış gibi görünüyor. forumdaki arkadaşlar böyle şeyleri üstüne alınmasın. almanya'da sahtekarlık suçundan soruşturma geçirmiş ve suçlu bulunmuş, türkiye'de de soruşturması iktidar tarafından geciktirilmeye çalışılan, suçlarının üstü örtülen bir oluşumun arkasında durmanın alemi yok. artvindeki vatandaşlarımız bu çıkar ve suç örgütünün (içinde bulundukarı zor duruma rağmen) kendilerine yardım(?) etmeye gelmesinden rahatsız olmuşlar, bunlardan rahatsız olup -vay sen rizeliler, trabzonlular vs. iyiyle kötüyü birbirinden ayıramıyor mu diyorsun? gibi çıkarımlara ulaşmaya çalışmak gereksiz. 1 Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Halkın duruşu meydaya farklı birçok şekilde yansıyor.. Halk deniz feneri yardım aracını gönderiyor ama hükümet bunun üstüne örtmekte zorlanmıyor.. Yani aslında Artvin haklının iyiyle kötüyü ayırma işi kendi aleyhine oluyor.. Yoksa seninle karşıt fikirde değiliz ama farklı açılardan bakıyoruz.. Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Aslında burada konuşulması gereken deniz fenerinin oraya gitmesi değil... Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama o araç resmi plakalıydı... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 ben dikkat etmedim, bilmiyorum Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Halkın duruşu meydaya farklı birçok şekilde yansıyor..Halk deniz feneri yardım aracını gönderiyor ama hükümet bunun üstüne örtmekte zorlanmıyor.. Yani aslında Artvin haklının iyiyle kötüyü ayırma işi kendi aleyhine oluyor.. Yoksa seninle karşıt fikirde değiliz ama farklı açılardan bakıyoruz.. 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Aslında burada konuşulması gereken deniz fenerinin oraya gitmesi değil... Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama o araç resmi plakalıydı... gerçekten de öyle! 34 BF 3207 Plakalı bir resmi araç bu ....!?!? çok ilginç 1 Alıntı
Φ Dogrucudavut Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 "yaşanan afetlere karşı herkes haddini bilecek" ifadesi iki anlama da gelebilir; birincisi : '' İşte bize oy vermediniz, Allah da size felaket verdi '' şeklinde skolastik bakış. ikincisi de : '' bize oy vermezseniz, işte böyle felaketlerde yardım alamazsınız '' gibi antidemokratik, faşizan bakış. 1 Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2009 ikincisi de : '' bize oy vermezseniz, işte böyle felaketlerde yardım alamazsınız '' gibi antidemokratik, faşizan bakış. bu görüş iktidarın benimsediği görüş zaten Alıntı
Φ kaplan-200 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2009 konuyla alakalı bir bilgi : Artvin okuma yazma oranı en yüksek ilimizdir Ne tesadüf okuma yazma oranı en yüksek 2. il ise TUNCELİ ! Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2009 Ne tesadüf okuma yazma oranı en yüksek 2. il ise TUNCELİ ! ee...! oysaki tuncelililer militandır değil mi??? 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.