Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bugün öğle saatlerine doğru çok sevdiğim bir insanın artık hayatta olmadığını öğrendim.İş yoğunluğundan mı başka neden mi bilmiyorum ama o an hiçbirşey duymamış gibi kendimi akıp giden zamana bıraktım.Ta ki akşam olup,kendime döndüğüm zaman.

Saatlerdir internette "sevdiğim bir insanı artık görememe"yi unutmak için bir o siteye bir bu siteye dalıp çııkıyorum.Birden Sevgili Seth'in anı defterini gördüm.Aklıma nedense Sevgili Yakışıklı geldi.Bugün o kadar ağladım ki,belki de beni gülümseten bu nick için açmayı düşündüğüm bu sayfayı ertelemem gerektiğini anladım.

Bizler insanız,kaybeden ve en sonunda yiten.Hergün birileri eksiliyor,birileri eksilene inat yeniden doğuyor.Tüm bunlar olurken,herşeye rağmen "iyi bir insan" dediklerinizin varlığı hep bir yerde,sıcacık kendini hatırlatıyor.

Sevgili Yakışıklı,bu forumda tanıdığım en güzel insanlardan birisin.Sevgi dolusun,kırmamak için kendinden ödün verensin.Sendikalı hemşom iyi ki varsın!

......

Bugün zamana durdum,

Yele vuruldum...

Adım adım yaklaştı,

Koşarak uzaklaştı!

Şaşırdım,

Korktum.

Sonra...

Ve sonra...

Sadece sustum.

......

Gönderi tarihi:

Yakışıklı, buradaki en iyi dostlarımın başındasın. Hesapsız dostsun. Kötü günde destekçi ve son derece hassassın. Çok esprili, neşe kaynağımız ve son derece de zekisin. İşine, ailene bağlılığına hayranım. Dostum bir tanesin.

Her zaman aramızda olman dileğiyle sevgiler...

Gönderi tarihi:

Sevgili S.E.T.H oncelikle basinsagolsun insanin sevdiklerini kaybetmesi cok aci Allah geride kalanlara sabir versin diyorum ve hakkimdaki dusuncelerinden oturude ayrica tesekkur ederim..

Gönderi tarihi:

Yok Yakisikli yakını kaybeden Mavi Olmayan Gökyüzü başlığı o açmış. Ben de bir yakınımı kaybettim gerçi bu sabahın erken saatlerinde ama manen, fiziken sağ yoksa :)

Gönderi tarihi:

Basın sağolsun mavi olmayan gökyüzü :clover: ve ayrıca teşekürler :clover:

Hoş görüver S.e.t.h sıcaklardan dolayı karıştırmıs olacak.. :)

az sonra düzelir frisch.png..degil mi Yakisikli :)

Gönderi tarihi:

:yuvarlan: haklisin sayin birce ama sicaklardan degil soguklardan yagmur yagiyor nihayet..

Mavinin basi sagolsun o halde allah geride kalanlara uzun omur versin

S.E.T.H seninkisi daha kotuymus manen kaybedip fiziken hayatta olupta gorusmemek en kotusudur...

Gönderi tarihi:

Hayat bu ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor, ben sadece güzel anıları düşünmek istiyorum, kötüleri onunla gömüyorum. :)

Hiç anı yazmamışsın Yakisikli, senin anilarin süper oluyor bekliyoruz bak haberin olsun B)

Gönderi tarihi:

Animi :) olmazmi denizde kum bende ani nereye gidersem miknatis gibi en olmadik olaylar gelir beni bulur ama once su ani defterine biraz alisayim ilk gunden korkutmak olmasin ani defterini sonra kuser muser oda yamuk yapar ... Degilmi Ani defteri ... ;)

Gönderi tarihi:

Türkıye ye geldığiden beri gezmekten giremedım ama mavım iyi yapmışsın Yakışıkının Anı defteri olması lazımdı artıkn :) Hayırlı uyurlu olsun kısa zamanda oyunların orda bulusmak uzere hoscakalın :lol:

Gönderi tarihi:
AA sen inceleme yazmayı öğrendin mi ki yani :P

Haa şimdide anı yazarsın öyle mi :unsure:

Zor :P

Yazamazsın kıskanma beni tripat.jpg

Eeee incelemeyle bu birmiki bu daha kolay bak nasilda catir catir yaziyorum hem bende ani cok yazinca okur gorursun kiskanma ne olur yaz seninde olur :ayakvur:

Gönderi tarihi:
Türkıye ye geldığiden beri gezmekten giremedım ama mavım iyi yapmışsın Yakışıkının Anı defteri olması lazımdı artıkn :) Hayırlı uyurlu olsun kısa zamanda oyunların orda bulusmak uzere hoscakalın :lol:

Tesekkurler nyx-fallen angel demek gezmekten firsat bulamadin foruma gelmeye eee her nedense oyle olur insan uzun zamandir yakinlarini gormeyince hasret gecirme faslli bir uzun surer neden sonra aklina gelir.. :) sana iyi tatiller iyi eglenceler gezmeler dilerim.. Gorusmek dilegiyle...

Gönderi tarihi:

Sevgili Maviye cok tesekkur ederim tekrardan bana bu sayfayi actigi icin.. Gercekten cok hosuma gitti bu ani defteri ilk gunden pek bir ani yazmamistim cunki eksik birseyler oldugunu dusunmustum.. Ve ne oldugunu buldum sonunda benim ani defterimin bir ismi yok ... :) olmaz benim ani defterimin bir ismi olmali veee Yakani... Evet bundan boyle Ani defterime Yakani baslayacagimmm.. :)

Ozamanlar Turkiyede ortaokula gidiyordum demek bu benim isim karistirma olaylarim taaaa ozamanlara dayaniyordu bir ingilizce ogremenim vardi ismini soranlara hemen ingilizce ogretmenimin adi Oya Aydogan diyordum sonra yok yok Oya Ozdogandi diye duzeltiyorum...

Yine ingilizce dersindeyiz ve ogretmen cesitli gloserlar ogretiyor ezberliyorduk sonra tektek kaldirip unutup unutmadigimizi ogreniyordu sira bana geldi.. Ozamanlar 140 boyunda varim yada yokum tabi uzerimdede yeni aldigim takim ceketle en on sirada oturuyorum kalk bakalim yakisikli dedi.. Oooo kalkta su yakisikligini gorelim diye sakalasti once sonrada soyle bakalim sociology nedir dedi dusunuyorum dusunuyorum aklima gelmiyor birde ter basti ogretmende bana bakip bakip guluyor sonra yavasca bana sosisli sandivic dedi :-) bende hemen sosisli sandivic dedim ogretmen ve butun sinif gulmekten artik yerlerde... tabi ben hic bozuntuya vermiyorummm.. Ogretmen sosisli sandivic dedi bende sosisli sandivic dedim :-) ahhh Sociology seni hic unutmayacagim :yuvarlan:

Gönderi tarihi:

Köteeeeciiiii... :D

Bir kere müzik zevklerimiz çok benziyor,benim gibi müzik tutkunu,sana şarkı dinletmeyi çok seviyorum çünkü dinlerken benimle aynı hazzı aldığını biliyorum.

Heralde yakışıklıdır nicki gibi,ama emin olduğum bişey var, yüreği çok güzel bir arkadaşımız... :clover:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Is gezisi icin Findlandiyaya ucmak icin pasaport kontorolunden gectim ve ucaga binmek icin bekleme salonunda beklemekteydim henuz vakit vardi bende kulakligimi takip muzik dinliyordum yanima birisi geldi.. Selam verdi belliki oda turktu ben muzigi kapatip sohbete basladik ...Adam birden bana mp3mu dinledigimi sordu bende evet dedim sonra tekrar sordu Yanlizim Tostlar yokmu beni tlfona gondersen bende guldum.. Ve adama tostun cift kasarlimi yoksa sucuklumu olsun dedim... :ayakvur:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Tesekkurler nyx-fallen angel demek gezmekten firsat bulamadin foruma gelmeye eee her nedense oyle olur insan uzun zamandir yakinlarini gormeyince hasret gecirme faslli bir uzun surer neden sonra aklina gelir.. :) sana iyi tatiller iyi eglenceler gezmeler dilerim.. Gorusmek dilegiyle...

Tesekkurler Yakisikli ama siz yoksunuz :unsure: neden yok oldunuz kim benle oyun oynucak simdi :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.