Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2010 14 yıl Yazar DİYET Diyete girmesi gereken biri başka ne söleyebilir ki...
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2011 14 yıl Son anda kapıyı çalan filimin sonuna yetişebilen ihmalkardır..son AN,ımda,ilk AN,ımda hepsi bir AN,ı ve HATIRA.. Önemli olan AN,da yaşayayabilmekte.. AN..şimdiki zamAN..
Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2011 14 yıl Elinde yemek tepsisi olan biri, çok acıktım. annem , babam, ablam
Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2012 13 yıl Bebeğimi çok özledim.fotoğraflarla olmuyor uzaktan uzaktan :(onun gelmesini isterdim
Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2012 13 yıl bilmem Evladım, güzel çocuğum, sana döve döve mi yazdırıyorlar bu cevapları? Madem bilmiyorsun da niye bu topikte yer işgal ediyorsun? Haa, madem yazmak istiyorsun o zaman salla birşeyler...Kapıcı gelsin çünkü evi çöp bastı de...kebapçı gelsin çünkü sardığım lahanaların dibi tuttu de..Ya da biri yanlışlıkla çalsın da ona biraz sarayım çünkü sıkıntıdan çatladım de..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.