Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2009 Belki bu yolla yeni tiyolar öğrenirim bazen çok işe yarıyo Maçın en heyecanlı yerinde tv'yi kapatmak Alıntı
Φ Elonki Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 akşamları sadece kız arkadaşlarla bir yerlere takılmak Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Tekrar tekrar ayni sorulari sorun... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Eski sevgiliyle mukayese edin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2009 Tekrar tekrar ayni sorulari sorun... + 41 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Maç yorumu yapın Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Erkekleri sinir etmenin tiyolarini aramaya hace yokki biz herzaman siniriz.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Eski sevgililerini anlat Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 sitem edin "tebrübeyle sabittir" Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Etrafında diğerlerine göz süz, gerdan kır Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 istediği bişeyi yapmayı geciktirin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Sen bu ara göbek mi yaptın ne.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 ben miiiii ne lakaaa yaafuuu saçların dökülüyo mu senin nee kel kalacan oolluummm 1 Alıntı
Φ Dori Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Maçın en heycanlı yerinde "ofsayt nasıl oluyorduuu" diye sormak.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Maçın en heycanlı yerinde "ofsayt nasıl oluyorduuu" diye sormak.. Yok ondan daha etkilisi maçın orta yerinde tv'yi kapayıvermek.. Ben yaptım sonucu biliyorum.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 hiiç sorun değil televizyonu atsa ses etmem 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 hiiç sorun değil televizyonu atsa ses etmem Bunu cevabını telden vereyim ben sana.. Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2009 Bunu cevabını telden vereyim ben sana.. hahahahahah cevabımı aldımmm neyse bakalım yaşayıp göreceğim ihihihih 1 Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. Sinir oldum bak şimdi Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Sinir oldum bak şimdi işim bu. Alıntı
Φ Dori Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 [quote Yok ondan daha etkilisi maçın orta yerinde tv'yi kapayıvermek.. Ben yaptım sonucu biliyorum.. Süpermişş sonucu tahmin edebiliyorum.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2009 Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. :lol: Doğru söze ne denir ki.. Paralarının hesabını sorun onlara,buna çok sinir olurlar.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.