Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Belki bu yolla yeni tiyolar öğrenirim bazen çok işe yarıyo :devil:

Maçın en heyecanlı yerinde tv'yi kapatmak :stuart:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sen bu ara göbek mi yaptın ne..:unsure:

Gönderi tarihi:

Maçın en heycanlı yerinde "ofsayt nasıl oluyorduuu" diye sormak.. :lol:

Yok ondan daha etkilisi maçın orta yerinde tv'yi kapayıvermek..:stuart: Ben yaptım sonucu biliyorum..:sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

hiiç sorun değil :D

televizyonu atsa ses etmem :innocent:

Bunu cevabını telden vereyim ben sana..:lol:

Gönderi tarihi:

Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. :lol::lol:

Gönderi tarihi:

Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. :lol::lol:

Sinir oldum bak şimdi :lol:

Gönderi tarihi:

[quote Yok ondan daha etkilisi maçın orta yerinde tv'yi kapayıvermek..:stuart: Ben yaptım sonucu biliyorum..:sweatingbullets:

Süpermişş :lol: sonucu tahmin edebiliyorum..

Gönderi tarihi:

Bence bu kadar uğraşmaya hiç gerek yok. Akıllı ve zeki olmak yetiyor erkekleri sinir etmek için. Çünkü bizim toplumumuzda şişirilmiş egoları ile büyütülüyor erkekler . Erkekler üstündür , herşeyi bilirler, herşeyi yaparlar breh breh!! , bunu aşanlar çok az. Akıllı ve zeki kadın ,erkeklerin şişirilmiş egolarını tatmin etmediği için, sonunda erkekler ister istemez sinir oluyorlar. :lol: :lol:

Doğru söze ne denir ki..:clover:

Paralarının hesabını sorun onlara,buna çok sinir olurlar..:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.