Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 Ben bu foruma kaydolalı biraz oldu.Ama ben kendimi tanıtmadan dalmışım içeriye.Bunun da nedeni ,uzun bir süre misafir olarak formunuzu ziyaret etmiş olmam.Bir şeyler ararken buldum burayı.Sonrada ilgimi çeken konular da düzeyli tartışmalar yapan arkadaşları merakla izleyip,bilgilenmek için ,hemen hemen hergün şöyle bakmadan edemedim.Sonra da üye oldum. Öncem olduğu için de kendimi sizden biri gibi görmüş olmalıyım ki tanışmayı atlamışım.Bügün bir arkadaşın yazısını görünce hatırlayıp geçte olsa bir merhaba demeliyim dedim ve merhabalar. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2009 Sizden biri okuyunca başlık' ta, birden sanat muziğinden bi eser geldi aklıma... bakayım dedim ne var ne yok diye hosgeldiniz Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Admin Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Aramıza hoşgeldiniz... Saygılar Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Ben bu foruma kaydolalı biraz oldu.Ama ben kendimi tanıtmadan dalmışım içeriye.Bunun da nedeni ,uzun bir süre misafir olarak formunuzu ziyaret etmiş olmam.Bir şeyler ararken buldum burayı.Sonrada ilgimi çeken konular da düzeyli tartışmalar yapan arkadaşları merakla izleyip,bilgilenmek için ,hemen hemen hergün şöyle bakmadan edemedim.Sonra da üye oldum. Öncem olduğu için de kendimi sizden biri gibi görmüş olmalıyım ki tanışmayı atlamışım.Bügün bir arkadaşın yazısını görünce hatırlayıp geçte olsa bir merhaba demeliyim dedim ve merhabalar. bende oy isteyeceksin sandım hoşgeldin. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Sizden biri okuyunca başlık' ta, birden sanat muziğinden bi eser geldi aklıma... bakayım dedim ne var ne yok diye hosgeldiniz İnan ki ben de o şarkı diye baktım,çok severim çünkü Şu gönlümü yaralayan Bu bahtımı karalayan Beni dertten derde koyan Sizden biri, sizden biri Hep aranan, hep özlenen Gelir diye yol gözlenen Öldürse de çok sevilen Sizden biri, sizden biri Hoşgeldin bizden biri yani birkumtanesi Alıntı
Φ instantkarma Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 bende oy isteyeceksin sandım Bu arada, ben de sayın birkumtanesine hoşgeldiniz diyeyim. aslında benim de durumum ona benzer ama daha farklı, yaklaşık 1 sene oldu kayıt olalı ama bu bölüm dikkatimi çekmemiş... Çifte düğün hesabı ben de bu başlıkta foruma hitap edeyim oldu olacak, bit israfı olmasın diye, tabi sayın kum tanesi için bir sakıncası yoksa, Benim de giriş cümlem şu olsun mesela : '' ben de üniversite mezunuyum, ben de nişantaşında oturuyorum, beni de alın aranıza, litfeen '' esprikli yani... kimse alınmasın. Alıntı
Φ instantkarma Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Sizden biri okuyunca başlık' ta, birden sanat muziğinden bi eser geldi aklıma... bakayım dedim ne var ne yok diye 80'lerde çok popülerdi bu şarkı, değil mi ? Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2009 Bu arada, ben de sayın birkumtanesine hoşgeldiniz diyeyim. aslında benim de durumum ona benzer ama daha farklı, yaklaşık 1 sene oldu kayıt olalı ama bu bölüm dikkatimi çekmemiş... Çifte düğün hesabı ben de bu başlıkta foruma hitap edeyim oldu olacak, bit israfı olmasın diye, tabi sayın kum tanesi için bir sakıncası yoksa, Benim de giriş cümlem şu olsun mesela : '' ben de üniversite mezunuyum, ben de nişantaşında oturuyorum, beni de alın aranıza, litfeen '' esprikli yani... kimse alınmasın. sende hoşgeldin dostum Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2009 '' ben de üniversite mezunuyum, ben de nişantaşında oturuyorum, beni de alın aranıza, litfeen '' esprikli yani... kimse alınmasın. 80'lerde çok popülerdi bu şarkı, değil mi ? aldık bile hoşgeldiniz Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Sizden biri okuyunca başlık' ta, birden sanat muziğinden bi eser geldi aklıma... bakayım dedim ne var ne yok diye hosgeldiniz Sevgili birce, Aslında bu başlığı yazdığımda , şarkı hiç ama hiç aklıma gelmedi. Ama bakıyorum isabet olmuş. Yalnızca hoşbuldun demeden öte birşeyler yazılmış. Bende 3-4 gün bir tatil yaptım..Aklım burada kaldı. Hoşgördüm.Teşekkürler. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Aramıza hoşgeldiniz... Saygılar Sevgili Admin, Teşekkürler Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 bende oy isteyeceksin sandım hoşgeldin. Sevgili CYRANO, Teşekkürler. Bu foruma üye olmama neden olan isimlerden biri olarak (sizlerin tartışmalarınızı izlerken kendimi burada buldum) sizin oyunuzu istiyorum tabikii Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 İnan ki ben de o şarkı diye baktım,çok severim çünkü Şu gönlümü yaralayan Bu bahtımı karalayan Beni dertten derde koyan Sizden biri, sizden biri Hep aranan, hep özlenen Gelir diye yol gözlenen Öldürse de çok sevilen Sizden biri, sizden biri Hoşgeldin bizden biri yani birkumtanesi Sevgili Radya, Sizinle daha önce bir yazıştık değil mi? Gelin buzları eritelim. Ben sizden radyo da bu şarkıyı sizin için çalmanızı istiyorum. Çalarsınız değil mi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Sevgili Radya,Sizinle daha önce bir yazıştık değil mi? Gelin buzları eritelim. Ben sizden radyo da bu şarkıyı sizin için çalmanızı istiyorum. Çalarsınız değil mi? Aslında bir'den fazla yazıştık bu sıcakta buz mu kalır hiç,ben bile eridim Çalarım tabi siz radyoya gelin yeter ki... Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Bu arada, ben de sayın birkumtanesine hoşgeldiniz diyeyim. aslında benim de durumum ona benzer ama daha farklı, yaklaşık 1 sene oldu kayıt olalı ama bu bölüm dikkatimi çekmemiş... Çifte düğün hesabı ben de bu başlıkta foruma hitap edeyim oldu olacak, bit israfı olmasın diye, tabi sayın kum tanesi için bir sakıncası yoksa, Benim de giriş cümlem şu olsun mesela : '' ben de üniversite mezunuyum, ben de nişantaşında oturuyorum, beni de alın aranıza, litfeen '' esprikli yani... kimse alınmasın. Sevgili instantkarma, Ne sakıncası olabilir .Bilakis bir yıldan önce görmeniz beni mutlu bile etti . Ben sizlerin yazılarınızı giriş yaptığım anda gördüm . Ayrıca benim üniversite senin üniversiteyi döver. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Aslında bir'den fazla yazıştık bu sıcakta buz mu kalır hiç,ben bile eridim Unutma nedenim tabiki sıcaklar .Geleceğim hemde şimdi. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Unutma nedenim tabiki sıcaklar .Geleceğim hemde şimdi. Radyo kapalı şu anda Denize gidiyoruz da birazdan Ama akşam beklerim.. Alıntı
Φ birkumtanesi Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2009 Radyo kapalı şu anda Denize gidiyoruz da birazdan Ama akşam beklerim.. Bende radyo yu arıyorum. Neyse size iyi yüzmeler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.