Φ sirvana Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 mahluk-ül derya-ül böcekvari.. söylerken bile dilim dolandı... ya birde arap olsan ne yapacaktın o zaman vay haline Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Malukat-ül vahşi Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 ya ben şimdi damacanamıyım acep bu damacananın markası ne ola HEH HE HEEEEEOHUAAAA..! DAMACANA.. depozitolu mu , depozitosuz mu.. Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf ne öle arpa yulaf, ben vejeteryan değilim bi kerem 2 olduuu... Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2006 Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari ehuuu güzel di sevdim bunu benden kimse yokmuş ne güzel ne güzel Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Koç : Davar-ül kurban küfür mü edio, güzel bisey mi dio annamadim valla Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2006 Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari ehuuu güzel di sevdim bunu benden kimse yokmuş ne güzel ne güzel Slm..yukarılara bak.. Alıntı
Φ ^MERVE^ Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 BENDE DAMACANA ÇIKTI Alıntı
Φ dewrim bulut kılıç Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 http://www.turkish-media.com/forum/index.p...SELAM_YALNIZLIK @ Feb 20 2006, 10:58 PM) Koç : Davar-ül kurban Boğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın sılah-ül zemberek hahahha =&showtopic=16845&view=findpost&p=239898 benimkide aynen zemberekli olan ama burda yaptığım ufak çaplı kamuoyu yoklamasında üç tane sakalı sivri çıktı Alıntı
Φ Insomnia Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Endaze-i Kantar olmaktan memnunum hernekadar bazen kantarın topuzunu kaçırsamda-) Alıntı
Φ hircin Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Malukat-ül vahşi BENCE TÜRKÇE HALİ DAHA KISA VE DAHA İYİ Alıntı
Φ cecile Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2006 Erikli Damacanası mı olsam?? Yoksa Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Aslan : Malukat-ül vahşi heyt be Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri ne acayip bişey ya.. Alıntı
Φ sivrisinek Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Balık : Mahsulat-ı derya bu ne yaw Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Koç : Davar-ül kurban küfür mü edio, güzel bisey mi dio annamadim valla Koç : Davar-ül kurban bende sendenim...ama banada küfür gibi geldi..neden acepaa Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Koç : Davar-ül kurbanBoğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın arapçası değil osmanlıcası. memo tembelçizerin karikatürüydü bu Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Balık : Mahsulat-ı derya Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Koç : Davar-ül kurbanBoğa : Sığır-ül camış İkizler : Adem-ül çift-i aynen Yengeç : Mahluk-ül derya-ül böcekvari Aslan : Malukat-ül vahşi Başak : Nebatat-ül arpa vü yulaf Terazi : Endaze-i kantar Akrep : Haşerat-ül zehr-i zıkkım Yay : Silah-ül zemberek Oğlak : Davar-ül sakal-ı sivri Kova : Damacana Balık : Mahsulat-ı derya siz hangisisiniz hadi cevaplayın Kova : Damacana eeee benimki kolaymış canım!!!!!!!!!! Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Terazi : Endaze-i kantar Kantarmışım Alıntı
Φ McQueen Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 AKREP: Haşerat-ül zehr-i zıkkım zıkkım dio ... buu döverim ben bunu bunun mantığıda hepsinin son kelimsi bilindik bir kelime sağol paylaşım için Alıntı
Φ prinzessin Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2008 Mahluk-ül derya-ül böcekvari :P Alıntı
Misafir Misafir Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2016 Balık= mahülat-ı derya en duygusal burcum sadık ve sahiplenen bir insanim duygularimi beli eden biri değilim keşke herkeş benim gibi olsa Alıntı
Misafir gül tanesi Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2016 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2016 Hala hala gayet iyi bence Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.