Φ omar123 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 Halen narkozun etkisinde hehe Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 ewet.. olabilir..saten kuşkuluydum.. teyid aldım.. mutlu oldum merak ediyorum dennise nerededir? 40 lara karışmış olabilicek olabilir mi? Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 yani sevgili omar123.. ben "ölü olduğunun farkında olanlardanım.." demek istedim.. ama ya bunu bilincinde olmayanlar? Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2012 ewet.. olabilir..saten kuşkuluydum.. teyid aldım.. mutlu oldum merak ediyorum dennise nerededir? 40 lara karışmış olabilicek olabilir mi? Ne zaman ateist var o zaman dennise vardır..Ateistler ne zaman yok dennisede o zaman yoktur Ben senin canlı olduğunu düşünüyorum... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 sevgili omar123; kâinatta her şey canlıdır.. taşlar bile.. can, yaşam, hayat gibi kavramları sorumsuzca ve bilmeden kullanıyor ya da savuruyor.. sonra da başımıza gelenlerden çevremizdeki diğer ögeleri suçluyoruz.. belki günü kurtarıyoruz.. sorunu öteleyerek yani.. ancak bir zaman sonra o sorun ve daha da büyüyerek karşımıza "vak'a" olarak çıkıyor.. sevgili omar123, sen ışığı yakalamışsın.. elinden kaçırmamak için, önyargılarını ya da bu güne kadar bildiklerini şimdilik bi tarafa bırakarak.. talebeliğini devam ettir.. öğrenmenin sonu yok ki.. tekrar teşekkür ederim not: anlat bakalım omar123; merak ediyorum.. "ate" ist ne demek.. 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Tırnak içinde Tanrı tanımaz,Tanrıyı red eden akım..Nitekim ateistten ateiste fark var..Tıpkı inançlılarda olduğu gibi.. Bu iki ırkın hiçbir zaman yok olacağını düşünmüyorum.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 te ve a te.. ya "te" ye yönelir ve o yörüngede hareket edersin.. ya da "a te" yani te'ye yönelmeyip, eliptik bi yörüngede dönenmeye başlarsın.. bi açısal momentum.. ve fakat, hiç bi beşer te'nin ya da Teala'nın önerdiği yörüngeye tam anlamıyla giremiyor.. "üç cisim sorunu.." veya daha evvel girdiği o yörüngeden çıkmanın, -itidal noktasını bilemediği için- yolunu bulamıyor.. ve bu sorunlar omar123 kolay anlaşılır, akıl yada zekâ kullanılarak çözülür sorunlar değildir.. dediğin gibi bu iki ırk hiç bi zaman yok olmayacak.. ama dikkat et omar 123 öylesine çoklar.. her yerdeler.. çok yakınında bile olmaları mümkündür-ki bu sözümü onaylayacağını biliyorum..- .. 1 Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Onaylamamak mümkün mü ? Hatem'in önderliğinde bile bu maskeli arkadaşlarımız O'nun yanında yer almaya kalktıysa bu neden günümzde yaşanmasın.. Benimde çevremde Ateistler vardır..Bazıları arkadaşım bazılarını hiç yüz vermem,tanıyorum sende kendi semtindeki insanları az çok bilirsin kimin insan kimin insan olmadığı hakkında.. Ateist dediğin zaman sokakta herkes sana bakar..Ama asıl bakılması gereken kişi onlar değil bu zamana kadar yanlış tanıtan yüce din hocalarımız,yanlış öğretilen hadisler ve putlaşmalardır..Ateizmin çekirdeği bunlar çünkü.. Bunlar çok uzun konular be Sevgili İnterlock..Forumda kaç sayfa tartıştığımızı sen bilirsin.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 elinde akdes kitabı var mı? Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Olmaz mı ? Var tabiki..Akdes yetmez daha neler var neler ? Birçok eser vardır.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 arapça biliyor musunuz? yoksa türkçe çeviri mi okuyorsunuz? Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Türkçe çevirisinden..Bu zamana kadar birçok kez çevirilmiş ama hiç yayınlanmasına izin vermemişler..Biliyorsun iş dini inanç olunca..Akdes kitabı hükümlerin oluşturulduğu Kutsal kitaptır.. İkan önceki inrilenlerin açıklaması yorumları var. Hz.Bahaullah'ın Sesi çeşitli zamanlarda çeşitli vahiylerin derlemesi İlahi sırların Cevherleri bu kitapta o zaman Hz.Bahaullah'a sorulan sorulara cevap verdiği kitap Birlik Çadırı adından anlaşılıyor ne hakkında olduğu.. Ordular Rabbinin Çağrısı emrinin temel prensiplerinin açıklanması ve adil yönetim düzenin ölçütleri yer alır. Saklı Sözler bu kitap materyalist vb bakış açısı insanların gözlerini aydınlatmasını sağlayan kitaptır.. Sevgili İnterlock dahada var..En önemli bunlar olduğu için yazdım.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 bakın omar123 çevirileri okuyorsanız.. hatalı değilse de çok eksik.. "Allahın kulları üzerine farz kıldığı ilk şey, O'nun vahyinin doğuş yeri (maşrık) ile gayb (emr) ve yaratılış (halk) âlemindeki [nefsinin] makamını temsil eden emrinin doğuş yerini (matla) tanımaktır.." çevirisi ile başlayan ilk paragraf, öyle yetersiz ki!. söylemek istediğim şu omar123; acele yok.. yol doğru ve sen çok gençsin.. heyecanlısın.. heyecan sana güç veriyor.. fekat, kontrolsuz güç, güç olmaktan çıkar.. yavaş yavaş.. tartışmalara devam.. ama sadece gelişmek-ileriye doğru yürümek için.. bir vesile olarak kabul ederek.. kimseyi mağlub etmek gibi bi gayemiz olmamalı.. sadece vazife.. tamam? Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Verdiğim linkte belirttim Sevgili İnterlock..Yazar çok zor bir kitabın olduğunu belirtmiş birçok ayette çok fazla sıkıntı çektiklerini dile getirmiş..Sen şimdi kitabı bitir..Acele etme sakın Şeytan karışmasın 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 olur.. peki.. şeytanı karıştırmadan yavaş yavaş okurum.. ben söz dinlerim usta'm.. tamam kızma.. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Kızmadımki Daha önce başka biride demişti bunu..(sakince)İnanki hiç kızmıyorum sadece ÖYLE ANIMSATMIŞ OLABİLİRİM(bağırarak) 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2012 tamam anladım.. hayırlı akşamlar.. 1 Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2012 Oldu mu acaba merak ediyorum oldu oldu, nur topu gibi oldu 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 hanki birini söyleyeyim o kadar çok ki Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 neden 3 merak ettim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2012 wall ben de bilmiyorum ama.. öyle işte.. Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2012 bilgisayarın başından ne zaman kalkarım merak ediyorum 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.