Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Huysuz ve tatlı kadın... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Deli deli kulaklari kupeli ... Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Katinamın elinde makası,dikemezz ah dikemezzz Alıntı
Φ Buckminster Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Hatırlanmak istemem. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Hatırlanmak istemem. Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2010 Unutulmus birer birer eski dostlar eski dostlar ne bir haber ne bir selam eski dostlar eski dostlar.. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Beni sen nasil terkettin Beni birakip gittin Cok ayip ettin eyvallah Simdi halsizligin tutsun motorun bozulsun Domuz gribi ol insallahhh Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Olur ya bazen sarar tüm bedenimi akşamın karası. Birden bire hüzün çöker belkide hicran yarası. Yağmurlar yağar kopar deli fırtına gönlümde. İnsan sanki hesap sorar durup durup kendine. Olsun sarıl hayata içinde sevdalar var bir gün senide yakalar. Hiçbirşeyde etkilemez insan onu sevmekden başka. İnanırsın büyük aşka. Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2010 Bak kardeşim Elini ver bana Gel kardeşim Neşe getirdim sana Al kardeşim Ye, iç, gül, oyna Sar kardeşim Kolunu boynuma Sev kardeşim Canım feda yoluna Tap kardeşim Tüm insanlara Dünyaya geldik bir kere Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle Sevdikçe güler her çehre Amaçlar hep bir olsun Kalpler birlikte Dünyaya geldik bir kere Kavgayı bırak her gün bu şarkımı söyle Sevdikçe güler her çehre Mutluluklar bir olsun Acı birlikte Alıntı
Φ cesarias Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2010 Canımı yoluna koyduğum Mimoza çiçeğimsin Kanatlanıp göğe uçma Uçma sevdiceğim Avcın değilim ki senin Kaçma sevdiğim Yıktın dağlarımı yıktın Mimoza çiçeğimsin Başkası okşanıp sevilmez Delirme sevdiceğim Yaktın ciğerimi yaktın Yapma sevdiğim…. Öpüp okşayamam ben seni Mimoza çiçeğimsin Alaca karganın gülüsün Ellerin çiçeğisin Değişmem dünyaya seni Gitme sevdiğim.. Yıktın dağlarımı yıktın Mimoza çiçeğimsin Başkası okşanıp sevilmez Delirme sevdiceğim Yaktın ciğerimi yaktın Yapma sevdiğim.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2010 Hatırlanmak istemiyorum, mümkünse hiç bir şarkı. Alıntı
Φ sevgi-bjk Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Barış Manço - Bal Böceği Alıntı
Φ Archetype Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 epica - cry for the moon foça 2009 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.