Φ suheda_ Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Bugün blogıma oldukça eğlenceli bir yazı ekleyeyim dedim.. Yazdım bitirdim,fakat kullandığım mimiklerin çokluğu yüzünden yazıyı bir türlü ekleyemedim. Sürekli fazla mimik kullandınız uyarısı geldi sildim gene uyarı tekrar bir kaç tane daha sildim gene aynı uyarı.. Bu işlem dört yada beş kez devam etti.. Sonunda sinirlenip yazıyı eklemekten vaz geçtim.. Çünkü o mimikler olmayınca bir espirisi olmayacağına karar verdim... Şimdi merak ettiğim,bir metin içerisinde kaç mimik kullanma hakkımız var ve bunların sayısı günlüklerde arttırılımazmı? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Ya da öyle bir sınırlama neden var? Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Şimdi merak ettiğim,bir metin içerisinde kaç mimik kullanma hakkımız var ve bunların sayısı günlüklerde arttırılımazmı? Bir mesajda 10 ' dan fazla smiley gönderemiyoruz Farkın da iseniz reportajlarınızda' da, o yüzden birkaçını kaldırdık.. Saygılar Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Ya da öyle bir sınırlama neden var? bence bu soru daha yerinde. gerçekten de böyle bir sınırlama neden var? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Admin Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Bir HTML Sayfası hazırlanırken ağırlığı gözönünde bulunarak hazırlanıyor veya coğunluğun rahatça yükleyebilmesi için ağırlığının belirli sınırlar altına kalmasına dikkat ediliyor. Örneğin imzalarınıza eklediğiniz resimler, gülücükler, forumun buttonları, ve diğer resimler bunlar sayfaların yüklenmesinde ana etken olan birinci derecede sorumlu etkenlerdir. Not: Genel internet kullanıcılarının bağlantı hızı yükseldikçe bu sorunların tarih olacağıda kesin Örneğin önümüzdeki ay forumun yüzü değişecek... Chatmaster açıklamayı yapar ama ben biraz bahsedeyim. Yeni yüz CSS kullanacak ve yüklenme hızı %40 oranında artacak o zaman gülücükler ve diğer resimlerin sayısını yükseltecek sanıyorum.... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Bir mesajda 10 ' dan fazla smiley gönderemiyoruz Farkın da iseniz reportajlarınızda' da, o yüzden birkaçını kaldırdık.. Saygılar Farkında değilim, Neyse bizde bol smileyli yazılarımızı teknolojinin çığır yaptığı uzay yıllarında ekleyiveririz Bekleriz anacım işimiz ne? Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 ilginç valla milyonlarca kelime yaz bişey olmasın 10 smile koy fazla gelsin adamın şevki kırılıyo sonra neyse canınız sağolsun şevkimize de biişi olmasın Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 ilginç valla milyonlarca kelime yaz bişey olmasın 10 smile koy fazla gelsin adamın şevki kırılıyo sonra neyse canınız sağolsun şevkimize de biişi olmasın Ama sen çok kahkaha atmışsın, bunlar ağır şeyler. sadece tebessüm etmekle yetinmelisin. bak böyle soora sayfalar geç açılıyo.. hahahahaha (dikkat ederseniz ifade kullanmadım. ne kaa sorumlu bir üyeyim. +rep isterim hahahaha) Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Ama sen çok kahkaha atmışsın, bunlar ağır şeyler. sadece tebessüm etmekle yetinmelisin. bak böyle soora sayfalar geç açılıyo.. hahahahaha (dikkat ederseniz ifade kullanmadım. ne kaa sorumlu bir üyeyim. +rep isterim hahahaha) Senin istediğin +Rep olsun... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Senin istediğin +Rep olsun... işte kurtarıcım geldi. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Ben de verdim hemdee - rep :P Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Ben de verdim hemdee - rep :P konuyu değiştirmeyin, Admin birazdan vericek bana bi rep, az kaldı Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Ama sen çok kahkaha atmışsın, bunlar ağır şeyler. sadece tebessüm etmekle yetinmelisin. bak böyle soora sayfalar geç açılıyo.. hahahahaha (dikkat ederseniz ifade kullanmadım. ne kaa sorumlu bir üyeyim. +rep isterim hahahaha) şimdi yanda mimikler var koymuşlar 12 tane üstünede hepsini göster yazmışlar...onların hepisini kullanamiiceksemmm ne idiyimm onun hepisini hepisini göster ama kullandırmaaaa Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 şimdi yanda mimikler var koymuşlar 12 tane üstünede hepsini göster yazmışlar...onların hepisini kullanamiiceksemmm ne idiyimm onun hepisini hepisini göster ama kullandırmaaaa Rua'nın ikinci versiyonu... Ama Godzilla'ya haksızlık etmiim, o da güzel espri yapıyor... Birde akıllı deli çıktı başımıza... Forum iyice şenlenmiş yaf... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Rua'nın ikinci versiyonu... Ama Godzilla'ya haksızlık etmiim, o da güzel espri yapıyor... Birde akıllı deli çıktı başımıza... Forum iyice şenlenmiş yaf... Bu sakın bizim deli olmasın yaw Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Bu sakın bizim deli olmasın yaw Olur mu hiç olur muuuuuu... O işten güçten kafasını kaşıyamıyor garibim Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Akıllı Deli, forum oyunlarında forumun en akıllı delisi kim başlığı açıldıktan hemen sonra üye oldu, etkilenmiş bu başlıktan sanırım Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Olur mu hiç olur muuuuuu... O işten güçten kafasını kaşıyamıyor garibim iyidir abla söylenip duruyordu işssizim işsizlikkk diyee Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Akıllı Deli, forum oyunlarında forumun en akıllı delisi kim başlığı açıldıktan hemen sonra üye oldu, etkilenmiş bu başlıktan sanırım valla bildiniz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2009 iyidir abla söylenip duruyordu işssizim işsizlikkk diyee Biliyom da ama çok özledim yaw gel godzi geeeeeeeeeelllll Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.