Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 13 yıl Bizimde birzamanlar bir radyomuz yokmuydu cooookkk eskilerden yanlismi hatirliyorum
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Bizimde birzamanlar bir radyomuz yokmuydu cooookkk eskilerden yanlismi hatirliyorum Radyomuz yalan oldu diyebiliriz... Hangi şarkıyı istiyosun, ben sana söyleyeyim....
Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2011 13 yıl Ahanda bu sarkiyi istiyorum ... Abee kaynana naptin bize naptin bize http://www.youtube.com/watch?v=izPjR1dMtpw
Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2011 13 yıl Su hayat kavgasinda Toz duman suruklendim Nerdesin sunaboylum Gozlerinde sevdam kaldi Oyle bir yasamak ki Kendimi zor buyuttum Ayrilik vurgununda Belli etmedim ama cigerim yandi Elleri sevdgim sanma hatiran sahidimdir Ben yandim yar sen yanma Ask amansiz bir hayandir Aaaaaaaaaahh Dunya yikilsa yikilmaz askin bendeeeeeee Leyla yeniden can buldu bak sayendeeeeee Verdigim soz hukumsuz Gecmedi gonul senden Ettigim ahaa inanma Sana hic kotuluk gelmez benden Elleri sevdim sanma hatiran sahidimdir Ben yandim yar sen yanma Ask amansiz bir hayindir Aaaaaaaaaaaaaaa .....
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 12 yıl Aldattin beni seviyorum diyerek Kalbimi yaktin Gunahimi sen cek gunahimi sen cek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.