Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Benim dedikodumu yapanı fururum Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2009 Radya var ya, şşşşşişt duymasın ama dedikodusunu yapanı vuracakmış Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2010 radya özel uçağıyla romaya giderken havaalanında basın mensuplarına yakalandı.bu duruma çok sinirlenen radya yanına işini yapmak için dosthane bi şekilde gelen bayan spikerin saçını başını yoldu.çekmekte olan kameramandan kaseti istedi ve ona tehditlerde bulundu.kameraya karşı konuşmaya başlayan radya şunları söyledi 'evet özel uçağımla romaya gidiyorum 2 haftadır romadaki malikaneme gidemedim burdaki işlerimden dolayı.malikanemin camları kirlenmiştir.ben temizliğimi kendim yaparım ve temizlik hastasıyım.camlarımı silmek için özel uçağımla romaya gidiyorum ne yapim çok param var bundan kimene'diyerek çıkıştı ve bi anda ortadan kayboldu.bu sırada yerden anca kalkan spiker radyayı takip etmeye başladı.detaylı bi araştırmadan sonra radyanın özel uçağıyla romaya gitmediği hatta romaya hiç gitmediği romada malikanesininde bulunmadığı ortaya çıktı.söylenenlere göre radya havaalnının arka kapısından çıkıp belediye otobüsüne binerek gözlerden uzaklaştı.daha sonra yapılan araştırmaya göre o saçı başı yolunan spikerin radyanın en iyi arkadaşının olduğu tespit edildi.bunların hepsinin bi oyun olduğu spikeri ve kameramanı radyanın çağırdığı ortaya çıktı.radyanın neden böyle birşey yapmış olduğu kafalarda soru işareti bıraktı kaynak:ayaklı gazete ben gastenin yalancısıyım apla Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2010 radya özel uçağıyla romaya giderken havaalanında basın mensuplarına yakalandı.bu duruma çok sinirlenen radya yanına işini yapmak için dosthane bi şekilde gelen bayan spikerin saçını başını yoldu.çekmekte olan kameramandan kaseti istedi ve ona tehditlerde bulundu.kameraya karşı konuşmaya başlayan radya şunları söyledi 'evet özel uçağımla romaya gidiyorum 2 haftadır romadaki malikaneme gidemedim burdaki işlerimden dolayı.malikanemin camları kirlenmiştir.ben temizliğimi kendim yaparım ve temizlik hastasıyım.camlarımı silmek için özel uçağımla romaya gidiyorum ne yapim çok param var bundan kimene'diyerek çıkıştı ve bi anda ortadan kayboldu.bu sırada yerden anca kalkan spiker radyayı takip etmeye başladı.detaylı bi araştırmadan sonra radyanın özel uçağıyla romaya gitmediği hatta romaya hiç gitmediği romada malikanesininde bulunmadığı ortaya çıktı.söylenenlere göre radya havaalnının arka kapısından çıkıp belediye otobüsüne binerek gözlerden uzaklaştı.daha sonra yapılan araştırmaya göre o saçı başı yolunan spikerin radyanın en iyi arkadaşının olduğu tespit edildi.bunların hepsinin bi oyun olduğu spikeri ve kameramanı radyanın çağırdığı ortaya çıktı.radyanın neden böyle birşey yapmış olduğu kafalarda soru işareti bıraktı kaynak:ayaklı gazete ben gastenin yalancısıyım apla Bak bende merak ettim şimdi...niden öle bişey yapmışım ki.... Not: Ayıptır ayıp mübarek ayda bari dedikodu yapma... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2010 yuk abla bu haberi kim yaptıysa kınadım zaten aplama yapılır mı bu diye ben sadece haberi paylaştım Alıntı
Φ about.you Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2010 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2010 Önümüzdeki ay Kuzey Irak'ın Süleymaniye kentinde 'Kürdistan Güzellik Kraliçesi' seçilecekmiş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.