Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Erkendenmi ) gidip 1 saat kestirmem gerekiyordu, ramazanda gecem gündüzüme karıştı...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 13 yıl Ehhh olacak okadar ama az kaldi sunun surasinda bayrama ne kaldiki
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar Ehhh olacak okadar ama az kaldi sunun surasinda bayrama ne kaldiki olur mu şimdi ben bir müddet böyle giderim, okullar açılana kadar düzene girmeyi umut ediyorum...
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2011 13 yıl Yazar )))) okullar acilinca duzelecek diyorsun umut ediyorum diyorum... şimdi gene gidiyorummmmmm,,iyi geceler görüşürüzz...))
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 13 yıl En son ne zaman ben gidiyorum dedim hatırlamıyorum ama ben geldim diyebilirim
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl kolalar benden.. yaramas dennise.. muzur şey.. sana süt var..
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 13 yıl ben zati çok önce gitmiş bulunmaktaydım.. kafa olarak.. bizde de perde ve elektrik işleri var.. güzel.. pembecik ve sevimli rüyalar dilerim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.