Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Yazar Sanada iyi geeceler Teşekkür ederim... Ben şimdi çıkmalıyım,akşam üzeri yine gelirim...
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2010 15 yıl Teşekkür ederim... Ben şimdi çıkmalıyım,akşam üzeri yine gelirim... Gelirken nar da getir
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2010 15 yıl iyi akşamlar..şimdilik gidiyorum...yarın özel misafirlerime hazırlık yapmam gerek
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl [kim geliyor yarin Radya ve rina geldi Yemek zamanı şimdilik hoşçakalın yüreğiniz sevgi dolsun
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2010 15 yıl Yazar Radya ve rina geldi Yemek zamanı şimdilik hoşçakalın yüreğiniz sevgi dolsun
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 15 yıl Iyi haftasonlari,bende kizima gidiyorum yarin ama oradanda bulurum sizleri
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2010 15 yıl iyi geceler herkese, gitme vakti geldide geciyor , radyacim sanada iyi geceler canim,
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2010 15 yıl Yazar iyi geceler herkese, gitme vakti geldide geciyor , radyacim sanada iyi geceler canim, İyi gecelerrrrr....Tatlı rüyalar canım... bende çıkayım arkandan,herkese iyi geceler...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.